София имплант център - мнения

• 5 679
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, някой използвал ли е услугите на София имплант център и по конкретно от поставяне на импланти там?
Всяко мнение ще ми бъде от полза.
Благодаря!

# 1

Имам негативен опит, ако имате интерес, пишете на лично. Тук съм ограничена само със 120 символа.

# 2
  • Sofia
И аз се интересувам дали във форума има хора, които са поставяли импланти при тях и какво е цялостното им впечатление. Доста по-ниски цени в сравнение с други центрове и се чудя как да го тълкувам. Благодаря

# 3
Аз отидох на консултация там все пак, но обявените цени в сайта нямат нищо общо с това което ми казаха на място. Всъщност аз отидох за 2 бр. от едната страна и 1 бр. от другата, а цената беше малко над 2 000 лв за 1 имплант с коронката.

# 4
Здравейте,
Аз също се интересувам за мнение за София имплант център.
Ходих на 3д скенер, имам изготвен лечебен план , но все още се колебая дали да им се доверя. Става на въпрос за 2 импланта.

Благодаря предварително

# 5
Здравейте, аз водих родителите ми там. На майка ми вадиха зъб и правиха коронки циркон, понеже не беше за имплант. На баща ми обаче му извадиха 2 зъба и на единия сложиха 1 имплант. Много са доволни и двамата. Баща ми още на следващия ден си беше добре, караше го на супички 4-5 дни, но не го болеше. 7 дни антибиотик изпи и това е. Импланта на баща ми е 890лв и за циркон коронката после плати 290лв. На мен ми изчистиха зъбен камък докато чаках с тях, по време на техните процедури  и това е. Доста голяма и модерна клиника изглежда, цените бяха като в сайта. Аз лично се обадих дикретно на телефона от сайта им, за да разпитам, понеже и двамата ми родители пият лекарства за кръвно и тн. Към клиниката ме насочи моя зъболекар, който не прави импланти обаче и тн. Успех!

# 6
Аз отидох на консултация там все пак, но обявените цени в сайта нямат нищо общо с това което ми казаха на място. Всъщност аз отидох за 2 бр. от едната страна и 1 бр. от другата, а цената беше малко над 2 000 лв за 1 имплант с коронката.
Здравейте,
Ходих на 3д скенер, имам изготвен лечебен план , но все още се колебая дали да им се доверя. Става на въпрос за 2 импланта.

Благодаря предварително
Здравейте,

Благодаря предварително
Здравейте от 19 декември 2024 г. съм вече с постоянни зъби all-on-4 на долна челюст от София имплант център, много съм доволна и нямам никакви проблеми. Цената е 7200 лева и не съжалявам , че попаднах там след дълго лутане. Аз лично ги препоръчвам. Поздрави

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 11:09 от Zlati 69

# 7
Защо са ви взели толкова ? Сега тече реклама, че цената е 5790 лв.
Здравейте,

Благодаря предварително
Здравейте,

Благодаря предварително
Здравейте от 19 декември 2024 г. съм вече с постоянни зъби all-on-4 на долна челюст от София имплант център, много съм доволна и нямам никакви проблеми. Цената е 7200 лева и не съжалявам , че попаднах там след дълго лутане. Аз лично ги препоръчвам. Поздрави

# 8
взели са й повече, защото най-вероятно е правила оперцията с хирургични водачи, които струват над 1000лв.

# 9
Здравейте,
Преди около 5 месеца ходих и ми поставиха имплантите. Никаква болка по време, и след поставянето им. Препоръчвам клиниката.
Сега ми предстои поставянето на коронките. Малко трудно е с часовете и вече няколко пъти ми отменяха часа, защото графика бил пълен.

# 10
Здравейте, Искам отново да изкажа мнение относно последното ми посещение в София Имплант Център.
Преди седмица ми поставиха колонките -2броя. Оказа се, че са много по-малки и не вършат работа като нормални кътници.Реално 2 броя сложих и се равняват на 1 брой нормален.
Отделно на това, има голяма фуга между венеца и имплантите, и събира храна постоянно. Та общо взето, не съм доволна и не препоръчвам

# 11
Ами отивайте да ви ги оправят. Направете им рекламация. Не е трудно.
Здравейте, Искам отново да изкажа мнение относно последното ми посещение в София Имплант Център.
Преди седмица ми поставиха колонките -2броя. Оказа се, че са много по-малки и не вършат работа като нормални кътници.Реално 2 броя сложих и се равняват на 1 брой нормален.
Отделно на това, има голяма фуга между венеца и имплантите, и събира храна постоянно. Та общо взето, не съм доволна и не препоръчвам

# 12
  • София /Абсурдистан
И аз се колебая, в квартала ми е клиниката, а и цената е наполовина от тази на други места. Има ли уловка?

Общи условия

Активация на акаунт