❤️ Последни дни на Lumina Park за сезона - спечелете семеен билет

• 7 090
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
И аз предпочитам преживяване, споменът за което остава дълго време след него

# 121
Определено предпочитам преживяване.

# 122
По принцип не държим на подаръци в този ден, обикновено излизаме на вечеря само двамата, така че по-скоро преживяване.

# 123
Предпочитам преживяване! Искам да прекараме страхотен ден заедно и да си спомняме за хубавите ни моменти.

# 124
В забързаното ежедневие и букет е съвсем приемливо. За семейна почивка или уикенд си трябва по-голяма сума.

# 125
  • София
Винаги предпочитам преживяване, но никога не се оплаквам от красиво цвете (в саксия, защото не харесвам отрзн цвят), парфюм и шоколад.

# 126
Искам  да ми подари - преживяване!  А Парка изглежда прекрасен, гледайки снимки! Браво!

# 127
Като представител на зодия телец обичам вино🥂 , храна и красиви неща...но най -хубавото са споделените моменти със семейството 👨‍👩‍👧‍👦и приятелите!🍀 Даже 14.02 празнувам два пъти веднъж за любовта с мъжът ми и децата и веднъж за виното с приятелките! Какво по -хубаво да зарадваме любимите си хора с преживяване при Вас!

# 128
Преживяването оставя спомен за времето, прекарано заедно, а това е най-хубавия подарък.

# 129
Преживяване, на което да се насладим и двамата

# 130
  • София
Предпочитам преживяване Simple Smile

# 131
  • София
Предпочитам преживяване, което можем да споделим заедно и да имаме хубави спомени. Цветя и вещи се забравят.

# 132
  • София
Преживяване.  Lumina Park би било такова. Наскоро посетих подобно - Q gardens. Наистина е вълшебно и зареждащо - светлини в мрака и толкова много хора.

# 133
  • София
Преживяваве!

И не само за 14 февруари, а за всички поводи

# 134
  • I want it all and I want it now.
Преживяване.

Общи условия

Активация на акаунт