🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 586
  • 811
  •   1
Отговори
# 750
  • Berlin
Ooo, виждам, че Trap е излязъл, някакви мнения за него? Нямам търпение да го гледам и да видя какъв ще е twist-ът, понеже предполагам, че трейлърът е подвеждащ.☺ Още повече и с Джош Хартнет.

# 751
  • София
Как 96 млн втори уикенд слаб? Grinning Все пак става въпрос за R-rated филм. Ще се превърне в най-касовия филм в тази категория. Все още на първи място е Joker.

Наближава премиерата и на Пришълецът.

# 752
Наскоро го гледах по HBO и да ви кажа че доста ми хареса . По действителен случай е , имаше и обрат във филма който страшно много ми хареса . Не съм най големият фен на Кийра Найтли като актриса ( иначе е много красива жена ) но тук ролята и ми допадна . За почитателите на криминалните хроники , и филми по действителен случай съм сигурна че ще ви хареса .

# 753
  • IC 1101,Abell 2029
Е,дума да няма че Бостънският удушвач е по действителен случай.Най-известният удушвач в света.Кой знае колко версии са правени по него.Също като Джак изкормвача...И да не е спам,един много забавен филм който гледах наскоро...Топкапи/1964/.Актьорският състав е чудесен,а от сър Питър Устинов очаквах точно това което трябва да бъде.

# 754
Повечето хора могат и да не знаят кой е той ,  и да им е интересно . Иначе знам че има и други екранизаций аз съм гледала и версията със Тони Къртис която се е запечатала в умът ми . Просто споделям че версията от 2023 ми е харесала , и всеки който иска може да я гледа .

# 755
  • Галифрей
Видяхте ли  трейлъра на “ Снежанка”? Аз малко видях но голяма част ми беше тъмно,  аз просто отворих за да чета коментарите 😁 Какво по-дяволите е това? Изглежда сякаш са копирали анимацията от 1937 в Al. варянт. Луси с тази перука изглежда като Лорд Факлурд от Шрек с тен.
Джуджетата са анимирани.
Аве пълен ужас. Никой няма да го гледа това! Огромно недоволство.

# 756
Видяхте ли  трейлъра на “ Снежанка”? Аз малко видях но голяма част ми беше тъмно,  аз просто отворих за да чета коментарите 😁 Какво по-дяволите е това? Изглежда сякаш са копирали анимацията от 1937 в Al. варянт. Луси с тази перука изглежда като Лорд Факлурд от Шрек с тен.
Джуджетата са анимирани.
Аве пълен ужас. Никой няма да го гледа това! Огромно недоволство.
Не съм гледала трейлъра , но вече и не искам Grinning Grinning .  Дисни явно искат да си съсипят класиката . Така направено както си го описала Ди , няма да привлече зрители да отидат да го гледат . Жалко  “ Снежанка  “  е една от любимите ми анимации , предполагам че с повечето от вас, сме израстнали с тези класики .

# 757
  • Варна
 Тъкмо се чудех дали да питам същото. За всеки слуай слагам линк-
https://www.imdb.com/title/tt6208148/?ref_=hm_hp_cap_pri_hero-video-1_1

# 758
  • Галифрей
Подигравка е това. За мен най-добрата игрална версия на “ Снежанка” е филмът от 2001. Миранда Ричардсън в ролята на кралицата и главна  роля е Велика ❤

# 759
Не съм гледала трейлъра, но гледах реакции на трейлъра. По същия начин нямам никакво намерение да гледам филма, но сигурно ще гледам видеа (не много дълги), посветени на него.

Изгледах Despicable me 4 и ми хареса. Не е нещо страшно запомнящо се, но беше забавен. Тези деца защо не растат? Ако направят още филми, бебето ще застигне по възраст момичетата...

Хареса ми началната песен - браво Фарел Уилямс Simple Smile
Скрит текст:

# 760
Изгледах трейлъра на " Снежанка " какво да кажа , 🫤🫤  пълна гавра . Аз ще изчакам Отвътре Навън 2 вече да го качат . 😊😊

# 761
Сега разбрах, че готвят четвърти Джурасик свят, Скарлет Йохансон е продуцент и в някаква роля. Махершала Али също е спрегнат. Новината се оказа от пролетта, чудя се как ми се е изплъзнала. Давам пари за всичко Джурасик и Цар Лъв, но малко се чувствам като прасе-касичка.

# 762
  • в сърцето на един мъж...
Малко ми е странно, че Злата кралица е по-красива от Снежанка Simple Smile

# 763
Определено е по-красива. Но в случая сигурно се търси някаква вътрешна красота, която е прекалено висша, за да я разбере нормалната публика. Rolling Eyes

# 764
  • в сърцето на един мъж...
Определено е по-красива. Но в случая сигурно се търси някаква вътрешна красота, която е прекалено висша, за да я разбере нормалната публика. Rolling Eyes

Трудно ми е да си го представя... Особено като се има предвид текста на приказката

Общи условия

Активация на акаунт