🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 599
  • 811
  •   1
Отговори
# 735
Ще чакам Дедпул да излезе онлайн , не съм запалена по точно тази поредица но харесвам Хю Джакман , и само заради него ще гледам . Фантастичната четворка също не ми беше най любимият филм , но като малка много харесвах Джони Сторм ( Крис Еванс ) но като Капитан Америка го харесвам повече , и самият актьор направи по добър образ , освен че е много готин той  е добър актьор  . Робърт Дауни ми е любимец , предполагам че ще се справи . На мен Отмъстителите: Краят ,  ми е един от любимите филми на Марвел , пълно е със супер герой но не е манджа с грозде ,  още ми е тъпо че убиха точно Тони Старк  , но такъв е живота , понякога се искат жертви .

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 08:50 от Жасмина 94

# 736
  • София
Secret Wars ще е пълен с още повече герои. Ще има доста и от X-Men предполагам. Време беше да живнат, че Фаза 4 беше пълна трагедията, както и повечето им сериали освен Локи.
Дауни като Доктор Дуум над 80 млн хонорар. С под масата сигурно са двойно Grinning

# 737
Ще видим . Разбрах че ще има още две части на Отмъстителите , не е много сигурно ,  но да видим , аз лично ще ги гледам . Simple Smile Simple Smile

# 738
  • Галифрей
Има го онлайн но не е с добро качество. След месец ще бъде. Не съм гледала поредицата.

# 739
Сребърната сърфистка? Това да не е пак преобърнат герой, сребърния сърфист от "Фантастичната четворка", или?
Да, това едва ли ще е официалното заглавие, но сърфистката ще е жена -
Трябва да върнат Капитан Америка като Факлата, щом Робърт Дауни Джуниър ще е там също.
Първо се говореше, че щели да избират млад и свеж каст за Великолепната четворка, но явно случаят не е такъв (нали доктор Дуум трябва да е горе-долу на същата възраст, като тях; Факлата е по-млад - тъкмо Крис Евънс е на подходяща възраст).

# 740
още ми е тъпо че убиха точно Тони Старк  , но такъв е живота , понякога се искат жертви .
Ми, тогава Дауни се запъна, че няма да играе повече Simple Smile
Но явно след като взе Оскар, е решил и да обезпечи старините.

Но много се ентусиазира Файги на тоя Comic-Con, явно има доста нови договори и от портфолиото на Fox са им дошли идеи, защото на практика те от 2020 насам (ковида) бяха постоянна дупка. Обаче ако филмите ще са като Дедпул съм не, мерси. Да си ги гледат мъжките инфантили на 17+ (филмът е R, у нас 16).

# 741
Той със сигурност си има пари - нали през един дълъг период беше най-високо платеният актьор в света. За да приеме трябва да са му предложили главозамайваща сума.

# 742
  • София
Като споменахте Фантастичната четворка и Факлата:
Скрит текст:
Крис Еванс с камео участие като Факлата в Дедпуул. Пълно е с такива щуротии Grinning

# 743
  • София
И при нас силен старт на Дедпул/Върколака, но по-слабо отколкото очаквах, но не съм изненадан. По принцип у нас филмите за супергерои не се радват на особено голяма почит.

Анимациите кефят яко.

Прави впечатление, че след много слабите стартове и Монте Кристо и Туистърс държат нивото и приходите не спадат с много уикенд след уикенд, което означава само едно, филмът се е харесал и се препоръчвам.

Дедпул срещу Върколака със зверски откриващ уиикенд в САЩ/Канада с $211.5 млн. С 55 млн. повече от този на Отвътре навън 2.
Това е 6 място в историята! 😮 Но имайте предвид, че е първият подобен зверски уикенд от над 3 г. насам, т.е. след ковид кризата. Защото след нея, приходите не са това което бяха с някои редки избухвания на филми като Топ Гън, Дюн, Барби, Опенхаймер, Спайди, Отвътре навън 2 и сега Дедпул. И някои други разбира, но като цяло не са много за толкова голям период от години.
Международния приход на филма е 260 мн. или общо 500 млн. грубо!

Продължава супер представянето на Туистърс, който по всичко изглежда, че ще мине 200 млн. приход.

На Отвътре навън 2 му трябват само още 12 млн. световен приход и ще измести оригиналния филм Отмъстителите на десетото място във вечната класация за най-голям световен приход.
Иначе, Отвътре навън 2 мина 600 млн. приход само в САЩ/Канада.

# 744
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз се кефя, на "Граф Монте Кристо", въпреки слабата реклама, вече е почти месец на екран и е европейски филм и не се дава и държи четвъртото място. Хората освен безсмислени бози очевидно им се гледа и нещо качествено.

# 745
Аз още не съм гледала, определено ще го гледам, но четох някои ревюта и не ми харесва, че
Скрит текст:
историята на Максимилиан Морел и Валантин е премахната, както и че историята с лудата жена на Вилфор, превърнала се в сериен убиец, е премахната (на мен това ми е любимият сублот от романа - като трилър е). Освен това, доколкото разбрах, образът на Данглар е съвсем различен. В книгата той е смешен, въпреки че е противно човече - имам предвид буквално смешен, а не като обида. Даже графът на няколко пъти му влиза в тон и двамата имат комедийни сцени (дори още първата им среща в Париж, когато графът му казва, че си носи един милион франка джобни пари, е комедия - той умишлено се е..ва с него).
Скрит текст:
А не ми харесва и ако е вярно, че са превърнали Андреа Кавалканти (Бенедето) в положителен персонаж - изчадието е подпалило осиновителката си и не заслужава нищо. Правилно са го заровили като бебе.
Освен това, не виждам нещо особено в обстоятелството, че 42 годишен мултимилионер (което съответства на днешен милиардер) накрая се сгодява за 20 годишна жена. Защо се правим, че такива неща са неморални, но иначе няма нищо лошо в това откриването на Олимпийските игри да е вдъхновено от Содом и Гомор? Rolling Eyes

Ще се опитам да се абстрахирам от романа и ако филмът е интересен сам по себе си, ще му дам положителна оценка.

# 746
Пълното ми ревю в темата за MCU в Бг мама:
https://bg-mam.ma/p/1463998/48350044

Оправи линка, Дяволе

# 747
  • София
Мерси за сигнала. Не мога да редактирам вече, ето линка с мини ревюто ми за Дедпул и Върколака:
https://bg-mam.ma/p/1463998/48350044

# 748
Май е време за нова тема. Simple Smile
Излезе информация за сделката на Робърт Дауни Джуниър с Дисни Марвел. За да се върне е поискал братята Русо да режисират следващите два филма за Отмъстителите, освен това ще им се платят 80 милиона долара (но не помня дали за един или за двата - предполагам първото). А неговият хонорар е значително по-висок, но в статиите не пише точна цифра.

# 749
  • София
Нова тема другата седмица. Нямам никакво време. Евентуално може и тази, но не обещавам.
А и трябва да си довърша статистиката с всички анкети по жанрове и всичко да е на 1 стр.
Нарочно не минавам в кръг 2, полуфиналите по жанрове, защото сега е лято и е мъртъв сезон, а имаше и европейско, сега олимпиада, после идва Август и морето и т.н.

Доста сериозен спад в боксофиса за Дедпул и Върколака за втория уикенд и у нас и в щатите и света.
У нас трудно ще стигне до 2 млн. да не каже почти невъзможно.
Аз, проклетникът 4 обаче като нищо може да ги мине и евентуално да догони Отвътре навън 2, но за последното се съмнявам.
Анимациите рулират! И преди ковид-19 си беше така и сега продължава да си е така. Simple Smile

В щатите ''само'' 96 млн. за Дедпул и Върколака и общо 395 мнл. Според мен няма шанс да се доближи до Отвътре навън 2 и феноменалните 627 млн. до момента.
Световен приход: 824 млн. (+320 спрямо откриващите 500 млн.) И тук няма шанс според мен да стигне Отвътре навън 2, който вече официално е на 10 място за всички времена с 1.556.313 млрд.

Туистърс ще мине 200 млн. и то с комфорт. 😮

Общи условия

Активация на акаунт