🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 602
  • 811
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Туистърс (Twisters) (2024)
https://www.imdb.com/title/tt12584954/

Останах приятно изненадан и препоръчвам. 🙂
Почти толкова добър колкото и великия Туистър от едно време. Много готини герои, хубава история, впечатляващи ефекти.
Топ лятно развлечение. 😊
-
7.0 / 7.5

# 721
  • Варна
Тъкмо го изгледах. Ами, бих съкратила едни 30-ина минутки излишности и финалът с Паркирането съвсем захаросан, но иначе добър филм.
  Вчера се поизмъчих с ,,Аз, проклетникът", ама нали съм гледала предишните, къде-къде по-забавни и смислени, му дадох шанс.

# 722
  • Галифрей
Искам да пуснат “ Защото обичам лошото време” 🙏😭

# 723
Ето ви една приятна комедия хора !! Не натрапчива , свежа , забавна , и не толкова захаросано клиширана . Сидни Суйни и Глен Пауъл са страхотен комедиен тандем . 😊😊😊

# 724
Дедпул и Върколака чупят бокс-офиса, а аз утре съм на кино, да му се насладя на макс.

# 725
  • София
Ха, Марвел наистина върнаха Дауни Джуниър. След Ендгейм Тони Старк се е превърнал в Доктор Дуум. Готин обрат Grinning

Хан Соло влиза в ролята на Червения Хълк Grinning

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 07:53 от Mandalorian

# 726
  • София
Гледах на кино Дедпул и Върколака и препоръчвам именно да се гледа на голям екран. Изживяването си струва. Топ филм, тоип хит, абе оправда очакванията ми с някои дребни минуси, които не са важни в случая.
Със сигурност ще се превърне в световне хит, като ще ми е любопитно дали ще може да се справи с Отвътре навън 2.
Дал съм осмица на филма в профила ми в IMDB.

Пълното ми ревю в темата за MCU в Бг мама:
https://bg-mam.ma/p/1463998/48350044

# 727
Здравейте !
Извинете ме, ако питането ми е неуместно за темата.
Къде мога да гледам онлайн филмът Хамон Хамон с Хавиер Бардем и Пенелопе ?

# 728
  • София
Голяма пародийка, цинизми и майтапи, но си ми допадна. 9/10 давам за Дедпуул и Върколака Wink

# 729
# 730
Аз гледах ревюта, според които е камео-фест и почти няма сюжет. Но сигурно ще го гледам някой ден, заради Джакман.
Същото се отнася за Сребърната сърфистка (когато излезе) - въобще не ме интересува, но най-вероятно ще го гледам един път, заради Робърт Дауни джуниър.
Той на няколко пъти се изказа доста презрително за марвелските филми като цяло (че не били истински филми - т.е. нещо стойностно, а само съдържание за платформите). Дано да е оскубал Дисни подобаващо!

# 731
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Сребърната сърфистка? Това да не е пак преобърнат герой, сребърния сърфист от "Фантастичната четворка", или?

# 732
  • София
Хю Джакман и Върколака изнася целият филм. Отново е в топ физическа форма за годините си. Има и други кратки появи на любопитни актьори. Няма да пиша повече, че ще минем към спойлери.
Специално отидох на прожекцията с фенска тениска на Върколака Grinning

# 733
  • Галифрей
Аз харесвам много “ Фантастичната четворка”  говоря за анимацията. Не ми харесват лайф филмите. Сигурно Дауни ще изнесе филмът ма гърба си. Доктор Дуум е сложен персонаж, на мен ми е любим злодей. Виктор е един гениален мъж,които носи своите белези и болка.

# 734
Хубаво филмче, но не е кино.
Няма кинематография. Като мокър сън на Райън Рейнолдс в R.E.M.
Страшно много CGI, и едно усещане за театър.
Не само заради натрапчивия и британски акцент на Мистър Парадокс, в ролята Матю Макфейдън. При Ема Корин не беше толкова силно изразен. Но докрая усещането за театрална постановка не ме напусна.
Всичко беше струпано като че ли в центъра, а героите се появяваха един по един на сцената да ни се представят.
Много мразя кино, примесено с театър. Но не и театър плюс мултимедия.
Не мога да кажа, че съм разочарована. Цял месец гледах интервюта и четох прогнози.
Отидох само заради Райън Рейнолдс. Ей така, да подкрепя филма с моите 12 лева плюс три за очила, от които така ме заболя главата и въобще ми развалиха и 60 процента от филма.

Едно малко лирично отклонение, свързано е с друга тема в бг мама. Затова е скрито, не искам да досаждам.
Скрит текст:
П.С. Получих дежа-вю, когато бяха в time rippera - а накрая. Имах едно астрално пътуване, съвсем осъзнато, и бях на място с точно такива колони. Само, че вълните, цялата енергия, беше във всички нюанси на лилавото. Бях точно там, отвъд времето и пространството, в Безвремието.

Общи условия

Активация на акаунт