Пазаруване от НМ - тема 66

• 64 740
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • Mostly in my mind
Ако си ги включила в употреба поръчвай сега и връщай с документ от предните. Не бих им простила така да се мина, че и по два комплекта ми трябват....
Той вече си ги носи...прала съм ги няколко пъти. Едва ли ще ми ги приемат..

# 676
Ти ще върнеш поръчаните нови с документите на първите, и аз съм го правила този номер.

# 677
Не, Лоли. Поръчай нови и ги върни с документите за старата поръчка, редовната цена. Така старите ще ти излязат намалени.

# 678
  • Mostly in my mind
Да,помислих си го.
Но от тази поръчка на старите съм връщала вече неща. Мога ли пак?

# 679
Хитрущи Grinning, добре де няма ли да се светнат, при положение , че и двете са един и същ размер?
Аз не бих посмяла.

# 680
Какво да се светнат? Може да си поръчваш много пъти един и същи номер.

# 681
  • Mostly in my mind
Те едва ли следят чак толкова...

Иначе пуснах това

# 682
Кой какво да се светне и какво ни е хитрото?
В последно време поръчвам нещо и на другия ден го намаляват я с 20, я с 50 процента. Поръчвам наново задължително.
И да следят , много важно.

# 683
То е същото, като да поръчаш, да намалят цената и да откажеш пратката. Всеки си прави сметка на парите.

# 684
  • Mostly in my mind
Малко тъпо да питам точно аз...обаче къде се намират документите за връщане. В поръчката виждам само квитанция пдф за регистрирана поръчка...

# 685
Чакайте, момичета! Защо така отбранително?
Аз не бих се сетила за подобен вариант, да върна нов продукт със стара разписка, затова коментирах, че е хитро!
Всеки сам решава как да процедира.

# 686
Бланката къде е? Товарителницата? Това ти трябва, Лоли. Ако си ги изхвърлила, разпечатваш нова и си попълваш. Товарителницата - или от Еконт, или както обясних. Номера +1.

# 687
  • Mostly in my mind
Бланката къде е? Товарителницата? Това ти трябва, Лоли. Ако си ги изхвърлила, разпечатваш нова и си попълваш. Товарителницата - или от Еконт, или както обясних. Номера +1.
Бланката не  я изхвърлих,защото с нея връщах други неща от поръчката. Но да, сега я  намерих в сайта. Ще я принтирам. Само за товарителницата не разбрах. Единият вариант е от Еконт, а другият?

# 688
Щом вече си връщала просто искай товарителница от Еконт.
Иначе номера на оригиналната за връщане е този на пратката+1. Ако товарителницата на пратката е с последни цифри 69, тази за връщане е 70.
А номера на всяка товарителница го има в проследяване на пратката.

# 689
  • Mostly in my mind
Наистина така беше. Благодаря ти много. Пуснах ги пак.

Общи условия

Активация на акаунт