Пазаруване от НМ - тема 66

• 64 729
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Не може да върне два пъти с една и съща товарителница , да принтира бланката , а от Еконт ще издадат нова.
Човек сам се сеща за този вариант, една парка на детето беше 80 лв и след седмица я пуснаха на 50, Беше я подносил, но поръчах отново и върнах с първите документи.

# 691
  • София
Е, много се дразня. Отпуски ли излезнаха? От 13-ти имам поръчка, не е изпратена още!

# 692

Някой има ли тази рокля? Умалена ли е наистина, както пише в коментарите? Свърши размер С и се чудя за ХС, трябва ми за фотосесия😔

# 693
Е, много се дразня. Отпуски ли излезнаха? От 13-ти имам поръчка, не е изпратена още!
И аз така, поръчах същото нещо още веднъж завчера, като е само, дано тръгне, ни едната, ни другата са тръгнали, а ми трябват в понеделник.
И в другите сайтове има забавяне, вероятно са затрупани от поръчки или работят в намален състав.

# 694
Не, Лоли. Поръчай нови и ги върни с документите за старата поръчка, редовната цена. Така старите ще ти излязат намалени.

Точно така, Лоли! И аз  правя тази врътка, когато се налага.

# 695
И аз така, поръчах същото нещо още веднъж завчера, като е само, дано тръгне, ни едната, ни другата са тръгнали, а ми трябват в понеделник.
И в другите сайтове има забавяне, вероятно са затрупани от поръчки или работят в намален състав.
Има забавяне да, и не ги обработват подред, при мен 2 еднакви артикула / през час поръчани, реших да взема и за дъщерята, и за мен/ 1ния брой чакам днес, другия не е опакован още. Според мен в момента към 10, 12 дни се движи доставката.

# 696
  • София
Писна ми от некомпетентни значи. Товарителницата на пратката, която ме накараха да върна през Еконт е същата като на друга пратка, която си върнах в магазина. И сега няма да ми върнат парите за едната пратката ли?

# 697
Бланката за връщане попълнена ли е? Гледа се основно тя.

# 698
  • София
Да, попълнени са правилно и двете.
Дано, то така или иначе трябва да изчакам срока, за да видя какво ще ми възстановят

# 699
Няма значение с каква товарителница е, редовно връщам или обединено от пратки или с произволна. Няма проблем.

# 700
Пратката, изпратена в понеделник, все пак пристигна днес без да има индикации от вчера.
Получих тази рокля, обаче съм в дилема. Това нещо е за есен, не е за лятото, въпреки че това беше идеята за покупка. Платът е дебел, все едно е двуслоен, но не е. Иначе е мека, защото е чист памук и хубаво стои. Дали ще стане на топчета?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1207175003.html

# 701
Ами тя си е с дълъг ръкав, не е лятна. На топчета не мисля, че ще стане.

Едно долнище на бански си поръчах, че моят любим вече излезе от строя. Имам друг, чисто нов, два-три пъти да е слаган, но е от 5 години и ме е страх да не му се отпуснат ластиците. Та, за всеки случай пуснах нов. И една котка/възглавница, имаме я у дъщеря ми. Обаче сега е много намалена и не устоях. Simple Smile

# 702
В горещините с фина памучна риза с дълъг ръкав ми е идеално. Ръкавите не са ми проблем, просто е плътна! Ще я видим, май ще я задържа.

# 703
Сламената шапка ограничава ли ти видимостта? Че доста надолу е периферията.

# 704
До някъде, да. Но стои хубаво и е такава, че може да се обърне част от периферията отпред, и пак да пази, но видимостта се подобрява. Не е слама, текстил е, според мен. По инерция са я написали "сламена". Ще я погледна утре, но още като я получих ми се стори доста стабилно изработена, без усещане за слама. Мека е.

Общи условия

Активация на акаунт