Пазаруване от НМ - тема 66

• 64 711
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ти! Че искам хем да ми пази лицето, хем да не ми пречи да виждам.

# 706
Аз я харесвам като модел повече от стандартните периферии. Плътна е обаче, да знаеш. Стабилна шапка, не е еднодневка.
Дописвам - 100% хартия е 😂
Но е гъсто наредена, та изглежда плътна. Не е като чантата ми рехава.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 09:56 от dia4ti

# 707
Аз днес пак се разписах Simple Smile
И между другото ми хвана ваучер от рециклиране на вече намален артикул Simple Smile

# 708
Заради намалението ми се струва, че бавно изпращат поръчки. С един артикул. Днес получих тази рокля

На живо обаче не ме впечатли толкова колкото на снимката. Пуснах я на 13.06.

# 709
Вчера поръчах различни намалени неща, но само на едното хвана -10% талон от рециклиране.

# 710
Вчера поръчах различни намалени неща, но само на едното хвана -10% талон от рециклиране.

Талонът важи за 1 бр артикул.

# 711
Аз талони имам доста, но точно за този артикул и пробно в отделна поръчка не иска да го приеме.

# 712
Заради намалението ми се струва, че бавно изпращат поръчки. С един артикул. Днес получих тази рокля

На живо обаче не ме впечатли толкова колкото на снимката. Пуснах я на 13.06.

Тази рокля и аз я мисля, харесва ми десена, ако сте виждали друг модел в същия цвят, моля споделете. Пълнолуние, теб кое те разочарова?

# 713
Аз талони имам доста, но точно за този артикул и пробно в отделна поръчка не иска да го приеме.

Попринцип талоните не важат за вече намалени артикули онлайн, но явно си има някаква пролука в системата и на някои хваща.

# 714
Тази пола пуснах. Отдавна ми стои в Любими, вече е добре намалена.

# 715
Фифи, от този модел имам и двата цвята.

Струват ми се идентични като размери, т.е няма разминаване на XS.  Уголемени са и двата и са дълги за по-ниски хора, като мен. Това, което не ми допадна е цвета. На снимката ми изглеждаше наситено червено , но на живо изглеждат по-различни, поне на мен. Червеното по-скоро ми оранжавее, като на различна светлина си променя отенъка на цвета. Има един тъмен оттенък на определена светлина.
Скрит текст:

# 716
Получих първите две поръчки
Връщам тишъртите, другото оставям
Скрит текст:

# 717
И моята поръчка дойде много бързо. Поръчвам само детско. Дъщеря ми всичко хареса.

# 718
  • Пловдив
Поръчката от 14ти най-накрая е тръгнала...
Рядко връщам, гледам да подарявам,  ако не съм улучила, не ми се занимава,  ако сумата е символична.

# 719
Почти всички поръчки пуснах с код за рециклиране, но хваща само по един на поръчка. Ако даде грешка цъкам докато хване и така 😂

Общи условия

Активация на акаунт