Крем за ръце и нокти

• 1 203
  • 24
  •   1
Отговори
  • София
Какъв крем за ръце и нокти използвате? Порових се тук из темите и откъслечни коментари за такива. В интернет има доста, но бих се радвала на препоръки. В момента съм в период на почивка от ноктопластика с гел, която много изтощи ноктите ми и се опитвам по всякакъв начин да ги заздравя. Направих цикъл с Геритамин, режа до дъно, капя масло за заздравяване на SNB. До сега съм използвала само Крем за ръце и нокти с аромат на бисквитки на SNB който е уникален, но ми се иска да го сменя Моля да споделите хубави кремове, които сте забелязали, че влияят добре най-вече на ноктите ви, но и да хидратират добре ръцете на кожа 45+ с бързо попиване.

# 1
  • София
Много харесвам Cicalfate на Avene - възстановяващ бариерен крем за ръце.
Също харесвам възстановяващия крем на ЦераВе и този с кокосово масло на Палмърс.
От бюджетните - възстановяващият на Моята природа с невен.

# 2
От зимата си ползвам само на Vaseline - много добър резултат при мен има тази марка, предвид, че аз си мия ръцете по 1000000 пъти на ден и имам нужда от нещо, което омекотява, подхранва и предпазва.

Кремовете на тази марка са ми малко редки. Използвам лосиона за тяло с какаово масло и нанасям и на ръцете обилно. Бързо попива, няма чувство за омазняване.

# 3
  • София
Този е нали? Бюджетен е също. Благодаря

# 4
  • на дъното
Здравейте 🙂
Аз съм една от манячките, която не може без крем за ръце 😂Ползвала съм доста кремове 😉обичам да сменям,но за сега фаворити са ми на първо място този

И напоследък съм с на Алверде от ДМ

# 5
Този е нали? Бюджетен е също. Благодаря

Не този, а от серията с какаово масло, ето тук  :

# 6
От години използвам крема за нокти на Диор и го препоръчвам. Но, предупреждавам, че е много лепкав и попива доста бавно. Държа го на нощното си шкафче и всяка вечер го използвам в леглото.

# 7
  • София
Лепкав ме побърква, до степен че няма да мога да заспя. Имам и този на Clarins, който ми идва леко лепкав, а и ми мирише много гадно и не го използвам. Иначе ако го изтърпя прави ръцете много меки.

# 8
  • София
Аз лепкавите директно ги хвърлям
Обичам леки, дори гелообразни, текстури.

# 9
  • Deutschland
Искам да пробвам всички кремове за ръце на света. Маниачка съм на подобни продукти. В момента имам Арома с канабис, крем для рук на някаква пловдивска фирма, SNB с бисквитки и един с ванилия и оризово мляко, Флорена с маслина, Балеа с мляко и лимон, един професионален за работници, който раздават по някои фирми тук и не знам още колко забутани в шкафа на различни марки.
На Биотен са много хубави, харесват ми. За мен е важно освен хидратация, да има аромат.

# 10
Използвам редовно кремове за ръце, защото съм със суха кожа, а и работата ми изисква често миене на ръцете, и зимата винаги се докарвам с рани. От всички, които съм ползвала досега съм най-доволна от трите варианта на Лавена- Работливи ръце. Има интензивна грижа, класическа и лека формула. Ароматът е дискретен, не лепне и са много бюджетни.

# 11
  • Банско
И аз ползвам много крем за ръце, защото след 25 започнаха много да ми изсъхват. Особенно след като ги измия два пъти само на дени и почва кожата да ме дразни, че е суха, направо откачам и мажа яко.
Само този засега ми е ок.

# 12
Този не е никак зле

# 13
И аз съм с работливи ръце.

# 14
От две години ползвам lautus - https://lautusclub.com/products/nutri-derm-anti-age-cream-3-in-1-250-ml

Имат и по-малка опаковка. Изключително доволна съм. Текстура, попиване, аромат, действие, икономичност - всичко е перфектно. Ползвам за ръце и крака.

Общи условия

Активация на акаунт