Операция на щитовидната жлеза-20

• 41 352
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Непоправима романтичка, благодаря още веднъж за снимката. Действително при теб всичко е зараствало много фино. При мен... не е за показване пред хора. Срезът изглежда неравен, а белегът ми е изпъкнал и доста обемен. Не е в резултат на работата на хирурга, защото в началото не беше така. Порастна някак си с времето, а и все още от време на време ме сърби нетърпимо. Действително, моята кожа си пази следите от всякакви наранявания през годините и може би моята суетност е действителния проблем ама някак си... Абе искаше ми се да има по-добър вид. Дали дерматолог би могъл да ми реши проблема безопасно и безболезнено? Някой има ли опит с някакви процедури и мазила за премахване/прикриване на белези? KeloCote определено бе безполезен за мен.

# 736
  • гр.Пловдив
Непоправима романтичка, благодаря още веднъж за снимката. Действително при теб всичко е зараствало много фино. При мен... не е за показване пред хора. Срезът изглежда неравен, а белегът ми е изпъкнал и доста обемен. Не е в резултат на работата на хирурга, защото в началото не беше така. Порастна някак си с времето, а и все още от време на време ме сърби нетърпимо. Действително, моята кожа си пази следите от всякакви наранявания през годините и може би моята суетност е действителния проблем ама някак си... Абе искаше ми се да има по-добър вид. Дали дерматолог би могъл да ми реши проблема безопасно и безболезнено? Някой има ли опит с някакви процедури и мазила за премахване/прикриване на белези? KeloCote определено бе безполезен за мен.

С мазилата няма шанс,единствено с лазер,но ако кожата е тънка и неподатлива пак нищо...

# 737
  • София
Ето тези съм виждала да заглаждат малко нещата, но не очаквайте чудо... Просто не е толкова ръбесто. Освен това имам само едно наблюдение и беше при млад човек.

# 738
  • гр.Пловдив
Цитат
teddynm, би ли споделила диетата като ти я назначат? Водя ужасно неравна борба с килограмите и за момента я губя Sad Истината е, че винаги хранителните ми навици са били ужасни и нямам никаква култура и разбиране в това отношение. Наистина имам нужда някой да ме хване за ръчичка и да ми каже "ще ядеш това по толкова грама и нищо друго".

дааа.с удоволствие ,тези дни ще пускам изследванията и ще ходя на вторичен да назначи терапия

# 739
  • Варна
Информация: операция в Св. Марина, Плевен, при проф. Пандев за лимфни възли - минала много добре. Предвид, че болницата е частна, очаквах по-добри условия, иначе екипът и персоналът са много любезни, нямам оплаквания, днес се прибирам, всичко мина наред.

# 740
  • някъде другаде
exsberry , бързо възстановяване.

# 741
  • Варна
Благодаря! Чувствам се повече от добре, до последно не бях сигурна дали тази операция ще е по-тежка от предната (махането на жлезата) и съм повече от приятно изненадана - от втория ден съм супер, първия мина бързо, защото спах и от упойката не ми беше приятно, но сега съм добре. Ще видим следващите дни. В интернет прочетох и видях какви ли не истории за лимфна дисекция и как те режат до ухото и колко по-неприятно е. Разбира се, зависи много от случая, но имах късмет, че при мен е по-малък разрез явно и за момента всичко е наред. Чакаме хистологията и инфо сега.

# 742
Стискам ти палци всичко да е наред! Бързо възстановяване!

# 743
Благодаря! Чувствам се повече от добре, до последно не бях сигурна дали тази операция ще е по-тежка от предната (махането на жлезата) и съм повече от приятно изненадана - от втория ден съм супер, първия мина бързо, защото спах и от упойката не ми беше приятно, но сега съм добре. Ще видим следващите дни. В интернет прочетох и видях какви ли не истории за лимфна дисекция и как те режат до ухото и колко по-неприятно е. Разбира се, зависи много от случая, но имах късмет, че при мен е по-малък разрез явно и за момента всичко е наред. Чакаме хистологията и инфо сега.
Кога е била предната ви операция и кой ви оперира тогава?

# 744
  • Варна
Преди 4 години, във Варна, проф. Ненков - махане на цялата жлеза. Сега беше за махане на лимфни възли, Плевен, проф. Пандев.

# 745
А как успяхте да запишете час за преглед при Проф. Пандев? Оказва се много трудна задача. От болницата ми казаха, че не оперира вече там и че не преглежда. А сега чета, че Вашата операция е минала там...

Информация: операция в Св. Марина, Плевен, при проф. Пандев за лимфни възли - минала много добре. Предвид, че болницата е частна, очаквах по-добри условия, иначе екипът и персоналът са много любезни, нямам оплаквания, днес се прибирам, всичко мина наред.

# 746
  • Варна
Много трудно - аз се видях с него в София през декември, чухме се февруари, уговорихме се за март, операцията беше април... преглежда в София, в Спектър, но с много чакане за час. В Плевен само оперира, не съм сигурна, че там може да се види човек с него.

# 747
А в Спектър в колко часа започваше прегледа и в колко Вие отидохте да чакате? Защото по телефона ми казаха, че записването става на място и че хората чакат от 7 ч. сутринта за преглед, който започва в 14 ч. Благодаря, че ми отговаряте!

Много трудно - аз се видях с него в София през декември, чухме се февруари, уговорихме се за март, операцията беше април... преглежда в София, в Спектър, но с много чакане за час. В Плевен само оперира, не съм сигурна, че там може да се види човек с него.

# 748
  • Северо=Западналия край
Някой като мен със забавена хистология от Софиямед?    Чакам вече 20 дни и все не е готова...... патолога отсъствал една седмица и наваксвал.....това чакане ме изнервя Sad

# 749
  • Варна
jonage, аз имах записан час по обяд (декември) и пак чаках поне 40 минути, но прегледът беше доста дълъг при мен.

ateto, звъня ли? Преди години от Иван Рилски чаках над месец супер важна хистоллогия.. побърках ги да звъня и всеки ден казваха, че не е готова просто.. какво ли не си мислех. Нищо не може да направиш, освен да звъниш и да чакаш .. стискам палци! Да видим моята от Плевен колко време ще отнеме.

Общи условия

Активация на акаунт