Любители на кучета - 140

• 30 100
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
  • Mediterraneo
Честит рожден ден на Чери! Да е здрава!
Честита Баба Марта на двукраки и четирикраки! Моята няма сила на света, която да я принуди да търпи мартеница, най- много да се обеси или поне да я вадя на конци измежду зъбите й.

# 316
  • в голямото село
Привет на кучовци и стопани. Нещо дълго време отсътвахме, но се случи промяна на работа, съответно целия дневен график се промени и така. Доста рожденици сме пропуснали да поздравим- да са живи и здрави и по кучовски палави и щастливи.
Видях, че обсъждате ваксината за бяс, наш куч беше странен миналата година след поставянето й. Стана агресивен, криеше се под шкафа, с една дума съвсем се беше бъгнал. Тук търсих мнение дали не е от ваксината, но се оказа , че не му е поставена "жива" ваксина. И ветеринаря каза, че това поведение не е от нея. Но друга причина нямаше. Сега ни предстои годишната ваксина, но с тази за бяс ще поизчакам.

# 317
  • На ръба..
Честита Баба Марта и Честито на всички рожденици със закъснение. Здрави и много игриви години дружба!
Покрай повечето разгонени девойки, Бари стана доста по - чувствителен, леко нервен и напрегнат даже и вкъщи скача и лае при най малкия шум. Аз поне на неудовлетворените му мераци го отдавам и на честите откази от девойки, които му се карат. Тази седмица друг Джак го нападна, за щастие се отърва само с драскотина на муцунката, но сега не знам дали пак ще има проблем като се видят, понеже се засичат в едни и същи часове в кучешката поляна. Засега се дебнем с другия собственик, но не знам как да реагирам.

Плащам си данъка.. не знам при вас как е, но ние вчера умряхме от студ във Варна

# 318
  • под тепетата
От студ не знам, но голяма мъгла имаше покрай Варна. Ние си открихме пенсионирания кокал на ....поляната до нас. Преседял е от Нова Година досега. Радвахме му се като на новия, повече Ози де Stuck Out Tongue Winking Eye
 Имаше и мартеница - за цели три часа!

# 319
да питам как да се облекчи процеса с никненето на зъби защото това бебе вече изяде пресования кокал,ужасно много гризе крака и вече почна да гризка по ръцете когато му се слага повода,гризе и самия повод,четох че поне за повода не е хубаво да го яде изобщо,вече сме бинтовани 

# 320
Във Варна е студено. Днес ходихме на плажа да тича кучо. За пръв път го пуснахме без повод. Бях заредила един пакет с лакомства, ако реши да не се подчинява. Връща се като войник, даже сякаш го беше страх да не ни изпусне.

# 321
Аз имам горчив опит с пускане без каишки, две кучета са ми бягали. Едното, защото чу гърмежи (не беше Нова година, беше пистолет със сачми), а другото - докато се обърна и го нямаше. Едното си ме чакаше пред вкъщи, а другото ходих да си го прибирам след като видях пост във фейсбук. Тя повече без повод не пускам, освен в ограждение. А пък Кастиел както се радва на всеки и иска да тръгва след всеки, пълен абсурд да е без повод.
И в Бургас е студено и мъгливо тия дни.

# 322
  • Варна
На мен ми е добре във Варна, само вятъра малко ме мъчи, но той е неизбежен.

# 323
Дойде време за почерпка- 5 годинки на Лори!

# 324
  • под тепетата
Пу, първа да честитя на прекрасната Лори! Да е здрава и още много километри да навърти туристката ни!
 Взимаме си по бисквитка с Ози, че са мноооого привлекателни!

# 325
Да е жива и здрава Лори! Още много години да се черпите с бисквитки!

# 326
  • Варна
Ехеее, сладката Лори ❤️
Да е здрава, дива, игрива и много щастлива 🥂🌹💕

# 327
Честита да е Лори! Още дълги години да пътешествате заедно, и все с такива хубави бисквитки да я черпите! ❤️

Честит празник 🇧🇬

# 328
  • Пловдив
Принцесо Лори Heart, здрава да си, все така пълна с енергия и любов. Раздавай обич, топли спомени и малки белички на твоите хора. Пътувай из целия свят и често се връщай в родината да тичаш из нашите си планини. Heart Birthday Poultry Leg

# 329
  • София
Честит рожден ден на Лори! Аз все така виждам в нея много от Буба и я считам за братчедка Simple Smile Побелавм й здраве, пътешествия, покорени планини и много наградки 😍

Общи условия

Активация на акаунт