Любители на кучета - 140

• 30 081
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
В София има много салони с добри професионалисти. Само да отбележа, че грумингът е на първо място грижа за здравето. Кожата е най-големият орган на кучето. Грумърът е човекът, който ще сканира всеки един милиметър от нея и ще ви каже ако някъде има проблем. Красотата и прическите са на заден план. Освен това всички кучета са си красиви още при идването си. Simple Smile

# 406
Честит празник, момичета! Да сте живи и здрави, красиви и много щастливи! Flowers Rose

Тази сутрин моето черно момиче ме изненада с поведението си. На платното имаше котка, блъсната от кола и тя като видя, скимтеше и дърпаше натам. Като я пуснах на поляната, си свърши работата бързо, избяга от мен и отиде при котката. Подуши я от всички страни, бута я с муцуната и не знам, дали разбра че е мъртва и не може да я спаси, но се отказа и дойде. Стопли ми сърцето това куче, толкова е чувствително. (Слязох после да прибера котката в чувал, но циганките от чистотата ме бяха изпреварили. Жалко за него, от известно време се навърташе край блока и все пресичаше улицата, но е нямало късмет.)

Да ви питам, всички кучета ли биха реагирали така? Зарка май за пръв път се сблъсква с такова нещо.

# 407
  • sf
Моят май не е виждал мъртво животно, освен един плъх, но аз го дръпнах.
А снощи една котка зад блока го наби, направо му удари шамар 😆Само й изръмжа и избяга.
Нейо пожелава честит празник на всички дами!
Скрит текст:

# 408
По принцип не всички кучета обичат котки. Моят предишен кавалерчо един ден така гледаше през прозореца и започна да лае. Реших, че е време за разходка. Обикновено минаваме покрай мястото, което се вижда от прозореца. Не знам дали беше случайно съвпадение, или наистина беше видял, но на шосето имаше малко котенце, колкото шепичка, с много възпалени очички, почти затворени и се опитваше да върви. Направих опит да го преместя на тревичката отстрани, но то пак тръгна да излиза на шосето и накрая си го прибрах. След няколко месеца избяга де.

# 409
О, и на една колежка каракачанката я беше завела до един храст с малко котенце и тя си го прибра и отгледа. А самата каракачанка я беше намерила като сладко бебе пухче на един селски път. И после малкото пухче стана 45 кила Simple Smile

# 410
Каракачанките са много сладички като бебета, а после стават огромни. Много ги харесвам иначе, но еднственият начин да разхождам такава грамада е ако я яздя.Smile

# 411
Честит празник мили дами!

Днеска имахме среща с мъртво мишле Grinning

Бутам количката и държа повода на Мейпъл с другата ръка и по принцип гледам какво има пред Мейпъл (че ако има храна да я дръпна или да и кажа някоя команда), но сега нещо се бях зсплеснала и в тоя момент Мейпъл се дръпна, аз изпуснах повода и докато се наведа да го взема се обръщам и тя души мъртвата мишка. Лошо ми стана, защото си мислех че ще я налапа, ама не - само я душеше за щастие.

# 412
Честит празник, мацки!
Живи и здрави, обичани и обичащи!
Арес и Багира поздравяват дамите с празника Stuck Out Tongue Winking Eye

Баго е на топчица на заден план

# 413
  • Бургас
Мили дами, моля, бъдете по-великодушни и емпатични към близките срещи от третия вид Simple Smile
Душенето на умрели работи за тях е като разглеждането на чанти и обувки за нас Simple Smile Може и тенджери и домашни потреби, според интереса Simple Smile
Скрит текст:
Имаме любим премазан плъх до близкия блок. Първо беше кожа върху асфалта, вече е само петно на асфалта, но всеки път го душим и препикаваме, да се знае, че първо е наш, а после - нечий друг!

# 414
На Берга й бяха донесли дива патка. Доста впечатлена остана. Голям кеф.

# 415
Абе не знам колко да сме великодушни. Предишния ми кавалерчо като малък се беше отъркал в някаква мърша. Е няма такава смрад. Знам, че имат инстинк и тн., ама това ми е в повече.

# 416
  • Варна
Здравейте и от нас, скъпи работещи жени! Честит празник на всички представителки на женския род! Flowers Rose

Ние днес си имахме доза адреналин и притеснение, та празникът мина под знака на посещение при чичо доктор за Буря и тревожно очакване вкъщи на Рая - имаше планирано чистене на зъбен камък милата ни бяла трътка. Обещала съм й следващия път да й монтираме брекети с диаманти, поне да знам от какво ме "боли сърцето" - да е от финансово, а не от емоционално притеснение. Цял ден бях кълбо от нерви, докато не си я взехме като примряла мишка. Така беше стресната милата, така трепереше...ама мина и това.
Върнахме се, Рая чак си провря главата да я целува през пътната вратаа, а малкото бяло говедце само ръмжи и върти глава в обратна посока. Ще й откъсна и двете уши, толкова е вироглава. Поведение, което не говори, а крещи: "Стига си се "газирала", имам си личен живот и не мо'а цял ден да стоя в тоя двор, бе Райо!". Високомерие отвсякъде, а Райчето се радва, целува, души, поскача - ответ никакъв.
Обаче много ми е трудно да не ги нахраня сутрин - заради упойката трябваше да е гладна. Божееее, душата ми се сви на топка, зер ще умрат от глад - стоят  и ме гледат сутринта очаквателно, напомнящо, укорително, и се облизват, примляскват, побутват с муцуни. Отпих малко кафе с един такъв престорен непукизъм, а отвътре....

Когато ми обясняваха, че така се чувстват хората с кучета, вътрешно много се присмивах, ама....не казвай никога, казват мъдрите.
Та такива преживелици на празника си имаме, и бели зъбки в края му.

# 417
  • София
Честит празник, дами! Слънчеви и здрави да сте!
Честити и рождениците (2 и 4 краки)! Господ здраве да ви дава! Ще прощавате, но време не ми остава...
Сега чета за Буря ❤ - чистене на зъбки... В срядата и наш Чарли това го чака. Дано всичко мине както трябва...
И да ви поднеса на всички ви - едно скромно:

# 418
Добър ден!

Показваме си играчките, мръстнички, че са дворните.
Скрит текст:

# 419
  • Варна
Добър ден!

Показваме си играчките, мръстнички, че са дворните.
Скрит текст:
Е, заяждаш се - ти на това "мръсничко" ли му казваш??? И възелът има ресни все още, има и цвят, респект!!! Ела да видиш в нашия двор. И, не се заяждам, обаче къде е единият крак на патката Thinking При Рая излизат откъдето трябва - точно обратна на посоката на влизане Stuck Out Tongue Дори преди дни се смяхме, че нали все е някак "размекнат мат'риалът", само като си изяде силиконовите играчки не е така. Та мъжът ми се хили на моите ядове и ми вика: "Купи нова силиконка и ще видиш "броеницата" Satisfied Буря, "белият зъб" няма такъв проблем - тя само си пробива дупка в топката и си я нанизва на главата, и ходи като шашава по двора....бори се като "свиня с тиква", докато топката поддаде Sweat Smile

ПП Сигурно ви досаждам постоянно с моите снимки, но този път показах, защото имам въпрос към варненските съкучници: Виждали ли сте някъде подобна топка, или ония стари - бели, на черни шестоъгълници? Никъде не откривам, а кожените много бързо биват пробивани Sob

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 12:58 от galenaa

Общи условия

Активация на акаунт