Любители на кучета - 140

• 30 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
galenaa, няма краче патката Joy, а имаше Simple Smile няколко тенис топки ги намерих на ситни, ситни парченца в двора. Доста играчки заминаха за почти една година. Вътре държа плюшените. Пазя й ги Joy

Не съм го виждала във Варна топката която търсиш.

# 421
Момичета, много внимавайте с играчките!
На дядото на Зара, осемгодишен едър доберман, зълва ми изкара от червата цял гумен кокал, беше спрял да яде и повръщаше всичко. Големите кучета с тия огромни гърла, могат да глътнат големи играчки.
Слагам снимките в скрит текст, че са малко гадни.
Скрит текст:

...

# 422
  • Бургас
И Елза изяде патка от Лидл барабар със свирката. Оттогава играчки само Конг. Видя ли нещо разкъсано, хвърлям веднага. Много е опасно.

# 423
Честит Празник, дами! Все така прекрасни и любвеобилни да сте всички 🙂
Ние днес се прибрахме и си имаме рожденничка, която толкова беше щастлива,за малко да ме събори от скоци да ме целува. Ето я прекрасницата ни вече на 1 годинка с новата играчка

Купихме й строг нашийник и определено веднага си промени държанието и не се дърпа така. Дано да се научи бързо да не се дърпа и да не го слагаме.
И куриоз при нас. Разходихме я, потича, поиграхме и трябваше да влезнем вътре с дъщерята, че цялата беше в кал. Оправих я и отивам до тоалетната, от там чувам, че ми звъни телефона,мелодията на ММ. Малката ми подава телефона в банята и той ми казва" излез внимателно навън да хванеш Съни, че я изпуснах завардил съм портала да не излезне от там". Мале няма да ви казвам как се слиза по стълбите, тичайки и си закопчавам дънките и какви мисли ми минават като знам другите кучета как съм ги гонила. Отварям входната врата и тя пред нея, само й казах ела Съни и тя си дойде,хванах я и я закарах в клетката.Интересното е, че не е подгонила външната котка, която се беше скрила под пейката до вратата.

# 424
Ех, Съни! Heart Красиво момиче да е честита. Много здрава и още по послушна да става! Честит рожден ден. Birthday

Бергичка и тя скоро е рожденничка. Планувам да й правя торта някаква Simple Smile купила съм й подарък истински гигантски кокал. Ще й взема и нова играчка с писукане, че последната която получи преди 2 дни за секунда я направи неписукаща Simple Smile

# 425
Все по-красива става тази Съни! Да ви носи много радост и любов!

# 426
И Елза изяде патка от Лидл барабар със свирката. Оттогава играчки само Конг. Видя ли нещо разкъсано, хвърлям веднага. Много е опасно.
И аз така. Тези патки са му любими, но бързо ги разчленява. Сега му взех една топка, интерактивна се води. Пълни се с гранули и я търкаля докато паднат и ги излапа. Обожава я Joy тя е от доста дебела гума че да видим колко ще изтрае. И възел имаме такъв, отдавна има цвят на кал. Отделно че го и припикава....абе  мизерна работа, ама той си е щастлив милия.
Дописвам:
Честит рожден ден на Съни!
Все така красива, умна и игрива да расте!

# 427
Честита да е Съни !
Все така усмихната и прекрасна да е, а вие все така послушни 🥳🎂

# 428
Честита да е Съни ❤️Много е красива! Да ви е здрава! Рокото има рожден ден, през Май.Много обича топки и въжета, но и на 2-те им вижда сметката за отрицателно време.Уж все от по-плътната гума взимам топки, ама не оцеляват 😁Та ще мислим някоя нова играчка за подарък.
Единственото, което се промени след кастрацията е апетитът. Преди, малко се мръщене на говеждото, сега няма проблем 😁За момента няма промяна в кг.

# 429
Честито на Съни. Голяма красавица е.
Пускайте снимки, пускайте, те няма как да ни омръзнат.
Кастиел си складира всичките играчки в къщата на сестра си. Като взема някоя да му я хвърля, отива, взима я и пак си е прибира там.

# 430
  • На ръба..
Честита да си Съни и все по - слънчеви снимки искаме 😍

И мен ми се видяха много чисти играчките на Берга и как гордо позира до тях 😂

galenaa, на твоите им викам пакостниците на форума, все има какво да сътворят 🤣

Днес ходих на кучешко училище, влязохме със силна заявка и още на втората секунда започнахме с корекция за дърпането. Хареса ми, научих доста неща, видях как Бари може да си играе с инструктора сума ти време без да се отдалечава от него, а при мен това нещо на този етап не работи.. все нещо друго има по - интересно. Имаме навъртени 25км днес, като се прибра директно си легна 😆

# 431
*DiDora*, хванах я за част от секундата. На снимката изглежда като седящо послушно дете, но това е измама! Joy

# 432
  • под тепетата
Съни, северна красавицо, честита ти годинка! Да си здрава и много черпена от домашните любимци!

# 433
Благодарим на всички за комплиментите и пожеланията.
Берга много играчки има, при нас няма нищо здраво станало/само една зелена точка, която е твърда гума/. Докато ни нямаше нашата лудетина с лапата през мрежата си придърпала метлата и й изгризала цялата дръжка/пластмаса/, метлата разчешмулена.

# 434
Искала е да почисти докато ви няма. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт