Любители на кучета - 140

• 30 071
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честит рожден ден на Съни!

Днес бяхме в кучешката градина на разходка. Видях я точно като направи онова движение с накланяне на ухото за овъргаляне в нещо. Оказа се умрял червей и нямаше поражения.

Звънях за час за груминг, чак след месец имаше свободен час, та ще пробвам и на друго място, че много е космясала вече.

# 436
  • Варна
Честит рожден ден на Съни Simple Smile
Лара си няма никакви играчки, май сме смотани стопани, а тя е прекрасно куче, характерът и имам предвид.
Само чехлите ни разнася ...
Всички ли на двора имат играчки?

# 437
  • под тепетата
Мира, ние сме само с кокал. Друго не му се полага, след като се налапа с конци от играчката-въже.

# 438
Имаме играчки ние, но напоследък бързо им вижда сметката. Не мога да му насмогна на патките. Купувам му, че да не се разсейва и да пакости.
Вече имам стаж и опит. Предната ни хубавица нямаше почти играчки и се заиграваше=гризеше  инвентара в двора, а това финансово е доста болезнено.

# 439
Моля някой,който има телефона или знае къде се е преместила д-р Тодорова да ми пише.
До декември миналата година работеше в Бомед Люлин.Не мога да я намеря в интернет.
От коментари за клината разбрах,че първото и име е Нора/клиентка и благодареше/но може и да е Елеонора или друго.Млада чернокоса дама.

# 440
  • Варна
Ние имаме доста "играчки", пръснати по целия двор. Кавичките са, защото приличат на мърляви парцали някои от тях - въжета, разни плетени изделия, които вече не личи какво са били. Имат и доста плътни, дебели и твърдички гумени рингове, кокали, кръгове с три стърчащи и пъпчиви "пипала". Най-добрите, както и най-здрави са тези от Била, а са и най-евтини. Там няма играчка над 4 лв., а са направо "железни", щом издържаха вече почти две години вечната захапка на Рая. Имат и едни като възглавнички пак оттам - червени, нещо като изкуствен брезент, които са обект на постоянно ръфане, но са си напълно здрави и след изпиране са като нови.

Ето я възглавничката - вдясно.

А това е единият кокал, видно е каква е постоянната му съдба от две години насам. Smile

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 07:19 от galenaa

# 441
Добро утро, банда!
Гледахте ли Догман?
Аз още не, но скоро планувам да го гледам.
Чувам само хубави неща за този филм.
Кучетата били представени в по-добра светлина от хората.Почвало с послание: "ако има страдание, Бог изпраща куче" 🥰
Освен всичко Кейлъб Ландри-Джоунс...бил жесток в ролята.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 16:04 от Реа

# 442
  • под тепетата
Реа, не съм още, но може да го гледаме заедно с внука. Благодаря за инфото!

# 443
Догман е за Оскар! (макар че надали ще го номинират, в него кучетата постоянно изяждат хора, а това не отговаря на либералните възгледи)

Зара има вече само 2 топки, меки и дишащи, че ако случайно ги глътне да може да диша докато я заведа на доктор. Навън пощи разни пръчки, обича да им бели кората.

Днес вече сложих противопаразитната каишка, че като гледам каква зелена трева расте, още малко дъжд и слънце и ще се гоним с кърлежите пак. Два-три месеца ще живея с наелектризирани нерви Angry

# 444
  • sf
Един рожденик черпи 😁
Скрит текст:
Скрит текст:

# 445
  • под тепетата
Нейо, ти си нашата футболна звезда! Честити седем и да те записват на училище вече Gift Heart

# 446
Един рожденик черпи 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
Чрд на Ней/мар/чо! 🎂🥳

# 447
  • Варна
Че Ре Де, много здраве и наздраве 🤣🤣

# 448
Идвам да се похваля, Кастиел днес сутринта си свърши всичко навън. Дано вече все така да е, че за такова малко куче ака много.

Честито на Нейо, много рожденници този месец. Да са ни всичките живи и здрави!

# 449
Много рибоци, много нещо Joy
Честит да е Нейо, кучешкият Неймар с големите ушаци! Heart Eyes
Останала съм с впечатление, че е романтично, послушно и добро момче, все така да е!

Общи условия

Активация на акаунт