Любители на кучета - 140

• 30 064
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Честит да си Нейо! Голям купон, големи подаръци и много кифтета да има днес!
Саско (тоест синковецът е луд фен на Реал Мадрид), та няма как да ти пожелая твоя отБор да става първи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
  • София
ЧРД, Неймаре! Жив и здрав да си, ветеринар да не видиш освен за дреболии, много игри и веселби!

# 452
Честит рожден ден на Нейо! Жив и здрав да ти е Донси!

# 453
  • На ръба..
Честит да си Неьо и все така да ти спори играта с топка! 🥳🤩

Радвам се, че успяхме и премахнахме късното нощно излизане за пиш. 

Днес пак бяхме на училище, говорихме и за пръчките.. понеже от известно време следобед само това играем, хвърлям му пръчка да бяга след нея, но той си ги гризе.
Та, каза да третирам пръчките като отрова, понеже може да глътне и някое по - голямо парче или кора + утре може да види пръчка в ръката на дете и да се затича към пръчката. Та досега го учих на пръчка, сега го отучвам, но бавно и постепенно ще стане. Ще наблягаме и повече на играта навън, за да се по-добри фокуса му.

# 454
Честит да е Нейо. Самомлакомства, игри и веселие 😃

# 455
  • Mediterraneo
Здрав да е Нейо! Много игри и лакомства!

# 456
Честит рожден ден, Нейо!
Много здраве и игри ти пожелавам!
Лакомства и забавни подаръци от домашните любимци Stuck Out Tongue Winking Eye

# 457
  • Sofia
Честит да си, Нейо!

Момичета, имам спешна нужда от помощ!
Трябва ми някой да разхожда Чоки сутрин и вечер до края на месеца.
За София, Манастирски ливади изток.
Сещате ли се за такава услуга или някой добър човек?

# 458
Eй, наистина много рожденници тия дни( че и аз бях, даже)!
Живи и здрави да са Съни и Нейчо! От гушкане и наградки байгън да им стане Heart Exl
Ние играчки и залъгалки вече почти не купуваме- че сме събрали един кош и принцесата само ги разпилява, щото рови да види дали няма нещо интересно най- отдолу...И не играе с тях- виж, ако докопа чорапи на топка или някой шал- тогава вече е друго...Та почнах да й правя играчки от стари чорапи и шалове.
Днес ходихме до Чудните мостове- страхотно време случихме- по къси ръкави на снежна полянка и Гинчето хубаво се наигра....за нейна радост и мой ужас, обаче имаше и много кал, та и хубаво се овъртя и в нея...Черпим една усмихната снимка:

и една уморена от колата:

# 459
  • София
Честит да си, Нейо!

Момичета, имам спешна нужда от помощ!
Трябва ми някой да разхожда Чоки сутрин и вечер до края на месеца.
За София, Манастирски ливади изток.
Сещате ли се за такава услуга или някой добър човек?

Tari, много си ми далеч на мен.
Но такива услуги се предлагат https://www.roshkovtsi.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D0%B5 … 1%87%D0%B5%D0%BD/

Да  е жив и здрав Нейо и все така да дарява с любов стопанката си.

# 460
  • Бургас
ЧРД на Нейо! Ще му изям ушаците!
Tari, виж и тази услуга, можеш да се договориш за разходки само. https://petstay.bg/

# 461
  • Sofia
Благодаря! Ще прибвам

# 462
  • при моите любими
Здравейте, идвам да се запиша и аз във вашата тема. Преди няколко години загубихме нашия любим Голдън ретривър. Категорична бях, че едва ли ще имаме нов любимец, но децата пораснаха вече и започнаха да ме молят за нов член на семейството. Така на 19.02 се роди нашето ново любимче, той пудел. Още не е при нас. Има още доста време да мине докато го вземем вкъщи. Скоро ще ходим за първото обезпаразитяване и после на първа ваксина. Но още не сме му измислили име. Нещо децата не могат да стигнат до консенсус. И освен за съвети, които със сигурност ще ми трябват и ще ви моля за помощ, бих искала да се включите с предложения за мъжко име на черно бебе пудел.
ЧРД на всички любими кучовци.

# 463
cydonia, Чопър! Heart Eyes

# 464
  • Пловдив
cydonia, моето е кръстено е на аниме герой, любим на синковеца. Тук имаме принцеси от анимациии, та най-добре децата да си харесат нещо. То после със сигурност няма да му викате така, а ще измъдрите още сто имена.

Tari, ще разпитам и аз. Сестра ми по едно време търси жена да идва да и храни котката и май имаше варианти. Та дано и кучета да разхождат.

Общи условия

Активация на акаунт