Любители на кучета - 140

• 30 057
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, идвам да се запиша и аз във вашата тема. Преди няколко години загубихме нашия любим Голдън ретривър. Категорична бях, че едва ли ще имаме нов любимец, но децата пораснаха вече и започнаха да ме молят за нов член на семейството. Така на 19.02 се роди нашето ново любимче, той пудел. Още не е при нас. Има още доста време да мине докато го вземем вкъщи. Скоро ще ходим за първото обезпаразитяване и после на първа ваксина. Но още не сме му измислили име. Нещо децата не могат да стигнат до консенсус. И освен за съвети, които със сигурност ще ми трябват и ще ви моля за помощ, бих искала да се включите с предложения за мъжко име на черно бебе пудел.
ЧРД на всички любими кучовци.
Аз като си го представих и ми изплува Неро или Орео.
Името е нещо, което вие сами трябва да усетите: Локи, Вейдър …

# 466
  • под тепетата
Изникна ми Ноа, от ноар- черно.
Честито бебе , много радост да ви донесе!

# 467
  • sf
Бих кръстила пудела Блеки.

Нейо ви благодари за страхотните пожелания! ❤️🐾

# 468
Изникна ми Ноа, от ноар- черно.
Честито бебе , много радост да ви донесе!
Или направо Ноар Heart Eyes много ми хареса на мен

# 469
  • при моите любими
Благодаря много на всички, които се включиха. Ето и малко снимки. Първата е току що роден.

# 470
Ох, душица мъничка Green Heart

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:28 от DreamingOfSummer

# 471
Красота!

# 472
  • под тепетата
Шепичка любов!  Heart

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 23:47 от bilqna_69

# 473
Оле оле. Съвършен е! Мъничка душичка

# 474
  • Враца
Божествен е , Чоки!  (щото е черен Simple Smile Simple Smile Simple Smile  )

# 475
Разкошен пухльо Heart
Дарк, Шадоу ( малко са за по- големи кучета, ама пък е момче и му трябва нещо по- мъжествено Joy )

# 476
  • София
Колко е прекрасен 😍😍😍.
Аз съм фен на Хари Потър та Сириус, на Сириус Блек, или Черньоо, защото така ще му викате, когато изгризе нещо, или Гру от Деспикабъл ме,

# 477
Олееее, колко е сладичко това мъниче Heart Eyes Връща ме във времето, когато ни изпратиха снимка на Тоби, беше малко по-голям, веднага се влюбихме в малката космата топка. Пуделите са за мен куче-човек, много умни, схватливи, дружелюбни, игриви...Особено силно се привързват и преживяват тежко раздялата, дори да отидеш само до магазина е драма.

# 478
Честит да е Нейо!!!Голям сладур е!    Бебенце пуделче ...уникални снимки!

# 479
  • На ръба..
Лела каква малка черна топка любов Heart

За 7 месечния ни бръмбър Килтикс каишка, Адвокейт капки и Цестал за вътрешни паразити ще бъде ли достатъчно или пропускам нещо. Миналия месец беше на Cestal plus + Simparica, но ми се иска да поръчам от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт