Любители на кучета - 140

• 30 051
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Cydonia, прекрасен е !
За имена - Бърни, Нерон, Блек, Тайсън , Барон, Бруно

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 14:08 от Plami80

# 481
  • Варна
Орео ми хареса много за тази топчица любов ❤️

Тари, после да кажеш как е, ако пробваш. Мислим, когато ММ си дойде от Франция да харижем Бориса на баба й,ама трябва и за кучетата "баба" 😁

# 482
Идвам да се оплача. Преди малко една лелка ми направи забележка да съм дръпнела кучето, да можело да минат тя и мъжа й, при положение, че до нас имаше място да мине още един човек. Аз й казах, че ако толкова бързат, могат да заобиколят, ама не, тя - пътеката била за хора, не за кучета. А дали ако беше някое голямо куче нямаше отдалече да заобиколи, че и на отсрещния тротоар да мине.

Ето го малкият ми бандит, който се опитва да изяде цветовете на дървото, докато аз му направя снимка.

# 483
  • Варна
Дреме ти, още колко идиоти ще срещнеш, знаеш ли?

Онзи ден три пенсии се заядоха точно с мен, дето влизам и в най-гадните храсти да си изчистя. Едната ме заплаши, че щяла да ме глоби, поканих я за го направи, но не се върна.

# 484
  • sf
Нали съм ви казвала за моята тактика при среща с идиоти? Правя се на глуха, ама наистина глуха, не давам никакви индикации, че чувам какво говорят. 😆

# 485
  • Варна
Не можах да си премълча. Бизу и Каду се бяха изакала още в началото на разходката, а в тази тревичка просто душеха. Обаче някой не си беше изчистил и тези трите ми твърдяха, че току- що са видяли да го правят точно моите кучета.

# 486
Абе аз идиоти срещам ежедневно, че работата ми е с хора. То и предния кавалерчо като се разболя все се намираха някакви да ме съветват да го изхвърля и да не си губя времето и ми се чудеха на акъла като го водех с вагонче накрая при доктора. Ама е дразнещо да ми казват къде да върви кучето, което дори не заема толкова много място.

# 487
  • София
Аз съм приела, че има хора, които не харесват животни и не се впрягам. Като Донсита реагира., т.е. никак.

# 488
Мда, един от плюсовете на голямо куче. Малко са башка лудите, дето ще тръгнат да се разправят. Не че нашето, докато беше бебе, не отнесе шут в парка, че и той пречеше на някакъв комплексар.

# 489
Хора всякаква!
Аз оня ден се изумих на близка приятелка (гледа пинчер от 14 години с много любов и твърди, че когато умре няма да си вземе пак куче, разбира се това си е лично решение). Та, тя ме посъветва докато се оплаквах от белите на Берга и обяснявах, че искам пудел вътре да гледам да взема да пусна обява в интернет, че подарявам Берга. Каза го сериозно. Аз онемях! Чак се шокирах! Значи като има проблем да го елиминираме ей тъй като я подаря! Обидих се и й казах, че говори глупости. Усети се, ама късно!

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 19:42 от Реа

# 490
Много сладко черно бебе, бих го нарекла Оливър, накратко Оли.
Имаме един рошав и жизнерадостен Оли на нивата, много му отива името.
Орео също е готино име, накратко Ори. Simple Smile

Кастиелчо ми изглежда като да стане един голям бандит! Simple Smile

# 491
Хора всякаква!
Аз оня ден се изумих на близка приятелка (гледа пинчер от 14 години с много любов и твърди, че когато умре няма да си вземе пак куче, разбира се това си е лично решение). Тя, тя ме посъветва докато се оплаквах от белите на Берга и обяснявах, че искам пудел вътре да гледам да взема да пусна обява в интернет, че подарявам Берга. Каза го сериозно. Аз онемях! Чак се шокирах! Значи като има проблем да го елиминираме ей тъй като я подаря! Обидих се и й казах, че говори глупости. Усети се, ама късно!
То има хора човешките си деца в дом оставят. Особено, ако са болни от нещо! Sad
Познавам такива. Sad
За мен Дрийм ми е като детенце. Както казаха по-горе пуделите са кучета-хора. Имам си и две човешки деца, едното стс сериозен проблем. Сърцето ми се къса за всички три. Simple Smile

# 492
Аз си ги обичам и двамата с котето като дечица, и предишното кавалерче ми беше като голямо бебе, особено като започнахме да се носим на ръце по стълбите и да го вдигам и свалям от дивани и легла. Не мога да си представя колко коравосърдечен трябва да си да гледаш едно животно с години и като се появи някакъв по-сериозен проблем просто да го изхвърлиш някъде и все едно нищо не е било. На мен ми се скъса сърцето като трябваше да оставя предишния кавалерчо в клиниката и ми се обадиха на другата сутрин, че е починал през нощта, а аз не съм била при него.

# 493
  • На ръба..
Факт, че доста хора говорят без да мислят.
По същия начин станах свидетел на разговор м/у приятели. Единия обяснява, че кученцето ослепяло още на 6м вследствие на няколко много тежко изкарани инфекции, а реакцията отсреща.. ми значи трябва да го евтаназираш как иначе 😳😵

# 494
Скоро ми разказваха за едно куче, което друго по голямо го нападнало. Трябвало да му ампутират едното краче, обаче собствениците казали, че искат евтаназия. Часове са ги убеждавали, че животните (кучета, котки) мога да живеят без проблем с три крака, но хората не са се съгласили, а кучето е било на 2 години, младо, здраво. След евтаназията искали документ от клиниката, че до евтаназия се е стигало заради другото куче с цел да ги съдят. Клиниката обаче е обяснила случая и това, че не е било необходимо до евтаназията. Иначе собствениците оревали орталъка!

Общи условия

Активация на акаунт