Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Приемате ли в момента както Т4, така и Т3, или приемате само Т3? Каква беше дозата ви преди да започнете да приемате тирозин?
Защо ендокринолозите не препоръчват приема на Т3?
Какви са ефектите от приема на T3 върху загубата на тегло и регулирането на менструалния цикъл?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Приемате ли в момента както Т4, така и Т3, или приемате само Т3? Каква беше дозата ви преди да започнете да приемате тирозин?
-
Защо ендокринолозите не препоръчват приема на Т3?
-
Какви са ефектите от приема на T3 върху загубата на тегло и регулирането на менструалния цикъл?
-
Какви са причините за приема на T3 и T4?
-
Какви са страничните ефекти от приема на T3?

Подозирам, че е Хашимото. Информация за мен - има някакво изменение в структурата на жлезата, по грапава е доколкото разбрах, няма лимфни възли или възпаление. Преди 6 месеца родих. Не знам дали е свързано - два месеца след раждането си върнах теглото и изглеждах като преди него, от три месеца забелязах, че пълнея - не е много, 3кг са, но имам чувството, че се трупат мазнини в коремната област, които преди липсваха. Нр спира да ми се яде сладко - само и едиснтвено това. Сутрин, обед, вечер, няма значение. Не спазвам режими. Не мога. Пулсът ми беше 72, обикновено кръвното ми е 110/70. Имах косопад при раждането, от три месеца приемам витамини за кърмещи и косопадът почти изчезна.
Прилагам и резултатите - ще се радвам, ако някои има опит и може да помогне с тълкуването, докато успея да се консултирам.