Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 797
  • 773
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, вкъщи използваме столчето за хранене на Пег Перего, но сега съм в търсене на компактно и преносимо столче,което да мъкнем с нас навсякъде. Моля да препоръки към какъв вариант да се насоча. Благодаря Simple Smile

# 331
# 332
  • София, България
Бих взела нещо тип седалка за голям стол Simple Smile има доста предложения, потърсете някое широко такова Simple Smile примерно: https://www.baby.bg/product/sgavaemo-prenosimo-stolche-za-hranene-reer-growing/

# 333
Привет, аз се включвам с питане за колички.
Имаме 2 опорни точки:
- да вземем висок клас столче за кола;
- след 7-8мия месец на детето да минем на ERGOBABY METRO
Та реално не ни трябва количка 2 в 1 или 3 в 1.
Ще ходим на консултация в Сгушени за да разгледаме и варианта ERGOBABY METRO да се ползва от ден 0, но ми изглежда твърде нисък и твърде мек "бебешкия" кош. Малкият ще се роди август, тъй че ще хване както топло така и студено време. Та нямам идея към каква количка да се ориентирам докато стане на 7-8 месеца.
Хем трябва да е сравнително лека и компактна (за да влезе в леко малкия багажник и асансьор, а и аз не съм исполин), хем да е стабилна за Софийските павета, хем да не е 1000-2000 лв.
Ок съм да взема и 2ра ръка, но пак повечето са много в 1 и почвам да се чудя къде да държа частите, които няма да ползвам. А и шансът после да ги продам като трета ръка е спорен.

Та някой да има препоръки за подобна ситуация или да е пробвал ERGOBABY METRO 0+?

# 334
Аз да питам скоро родилите мами които ползват шишетата на Avent.С близнаците ми ползвах  Mam и Avent. Едното бебе предпочиташе авента , много бях доволна.Свга чувам , че са смениши стария модел и новия не бил толкова добър.Та търся скорошни мнения.🤗

# 335
Добър си е модела. Просто бибероните са направени така, че да пускат мляко при по-силно засмукване. Май идеята е да се доближават най-много до сученето от гърда. Като са малки бебетата нямат още сила да засмукват добре и при нас се наложи още при прибирането ни вкъщи да минем на биберон 3+ (с 4 дупчици). От по-малките въобще не можеше да засмуче. Не се е давила никога. С
Nuk направо извираше мляко от устата й. При някои бебета и с 1 + (с 3 дупчици) сработва. Доколкото съм чела по-стария модел биберони, които май се водят само Natural са съвместими с шишетата на Natural Response и го няма този проблем. Ние сме със стъклената серия на Natural Response.

# 336
  • София
Много е трудно с Авент Natural response, моето бебе хем беше ящно и мощно едвам засукваше от тях.Като алтернатива ви препоръчвам на Лансинох, Natural wave

Лятна количка втора употреба ще означава че е много амортисирана, ползват се по-дълго от не летните колички. Виж Cybex Melio, има я доста често и втора употреба

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 14:30 от Мацето

# 337
Аз да питам скоро родилите мами които ползват шишетата на Avent.С близнаците ми ползвах  Mam и Avent. Едното бебе предпочиташе авента , много бях доволна.Свга чувам , че са смениши стария модел и новия не бил толкова добър.Та търся скорошни мнения.🤗

Ние сме със стария модел. Купих комплект шишета натурал респонс, обаче трудно засмукваше и сестра ми ми каза за стария модел. Намерих само биберони в амазон и сега ползвам старите биберони на новите шишета 🙈

# 338
Аз съм доволна от Natural response.
Почнахме с двете капки, беше трудно в началото и купихме друго шише, с което млякото капеше от биберона дори без бебето да смуче. Затова проявихме упоритост с авента. Отнемаше доста време храненето, заспиваше и я галехме и пощипвахме по бузки, крачета, ушички, но свикна да цока и почна да яде по-бързо, особено като е гладна.
След втория месец сменихме с бибероните с три капки, яде си добре с тях и досега, на три месеца и една седмица е.
Поизмъчихме се в началото, но според мен си струваше, защото се надявам да осигурявам на детето си хранене, близко до това от гърда. Наистина това, което е създала природата е съвършено и не може да се копира напълно, но поне малко да го наподобя.

# 339
Аз от Mam съм най-доволна, за това ще заложа пак на тях.

Имам въпрос за използвалите помпа за кърма и протектори с две деца. Кои консумативи може да се съхраняват и за второто дете и кое трябва да се купи ново. Имам прибрани бутилки ( не са използвани за хранене, бутилките за помпата) протектори за кърмене и т.н, които са ползвани за кратко и стояли добре пакетирани 2 години.

Кое е удачно да почистя и използвам и кое трябва да закупя ново, все пак е пластмаса и силикон?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 18:11 от BNHP

# 340
Протекторите и бибероните са за хвърляне със сигурност.

# 341
Биберони не съм ползвала. Всичко от помпата си ползвах и с 2рото с 6г разлика. Изварих я в началото после само под гореща вода.

# 342
Здравейте,
бебешките дрешки на Sinsay как са като качество? Благодаря 😊

# 343
  • Пловдив
Здравейте,

Нищо особено. Купувайте по-голям номер, защото след сушилня се свиват.

# 344
  • София
Здравейте,

Доста зле... Повечето неща дето взех не сложих изобщо. Няколко бодита ставаха само и едно панталонче. Всичко друго беше доста зле

Общи условия

Активация на акаунт