Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 785
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Купувам за каката,панталоните се свиват и без сушилня.
Иначе якетата им са изгодни.
Сега за бебе взех една горница ами супер малка ми изглежда а е 74

# 346
  • София
Аз съм доволна при все, че се носят много малко. Баткото има доста неща, пускам и в сушилня редовно, няма нещо да се е свило видимо. Е, картинките не издържат особено, но като за 1 сезон и пране поне 2 пъти седмично за тези пари са ок.
Аз имам яке, което вече 5г не е мръднало от там и е неразличимо от ново.

# 347
От Sinsay не са нещо кой знае какво дрешките, но трябва да се взимат по-големи номера. Аз имам няколко бебешки неща-термо панталончета, бодита, блузки, вкл. и бебешко зимно яке, доволна съм като за цената, на която се предлагат. Всичко, което съм взела е 100% памук, с изключение на якето.

# 348
В HM има до - 50 процента намаление на доста неща.
Напълних кошницата, ама не поръчах. Какво чакам и аз не знам. Grin

# 349
Важи ли за магазините

# 350
# 351
Аз бебето си в Ергобейби Метро новородено не бих го сложила никога. Да кажем, че усещането да я буташ е, като да буташ ръчна количка. Доста точно го описва. Satisfied Чуден маркетингов трик е да я пробутат с тоя кош. За лятна става, ама пак не е нищо особено. Лека, сгъва се лесно, ама не и с борд и до там. Нашата е сравнително не силно амортизирана и за 6м. скърцаше зверски, представям си при експлоатация от първи месец какво ще е. Продадох я с удоволствие. Satisfied

# 352
  • София
Доста такива колички има, които си имат изцяло легнало положение и са тип Ергобейбито. Аз също новородено не бих сложила вътре. Доста е ниска, не е така закътана като твърд кош, на мен не ми е толкова стабилна за новородено.

Иначе нашата сме я смазали от експлоатация. По-добра количка (за дете над 6м) не съм бутала, а много пробвахме, после и покрай други мами съм бутала. Второ дете ще кара и е като нова. Планини, камъни, сняг, лед, дупки, пясък, какво ли не е видяла. Нито скърца, нито нищо. Има си борд, просто се взима допълнително, който си иска. Ние си взехме и единствените й следи от употреба са точно където се захваща борда, защото я поодрах докато го наглася, но не се вижда под самите захваштачи. Никакви проблеми със сгъването й като е сложен (ние не сме го сваляли от както е сложен, сега си е сгъната с него и чака есента).

# 353
  • Сливен
Момичета има ли тема тук, за столчета за кола? 🤔

# 354
Да, Джей, борд си има, но количката не се сгъва така, както трябва с него, така да го кажем. Имам над 5 приятелки със същата количка, скърца като стар Москвич. Иначе има и тема за колички, и за столчета.

# 355
  • София
Може би зависи от коя година точно е. Нашата е модел от 2020 и няма никакви такива проблеми, а не е щадена. Сгъването без/с борд също няма разлика.

Сикрет, виж и adac класациите за столчета. И сайта на Деца на борда може да ти помогне да се ориентираш.

# 356
  • София
Момичета има ли тема тук, за столчета за кола? 🤔

Има,ето я
https://m.bg-mamma.com/?topic=1570525

# 357
  • Сливен
Благодаря

# 358
Момичета, чакаме близнаци и кошарите ще бъдат разположени Г - образно. Какъв бебефон с камера ще ми препоръчате и как трябва да го сложим, че да виждаме и двете деца? грам не си го представям, питах ММ - "ще го измислим" му е отговора за всичко. Grin Гледах някакви бебефони с камера, които могат да имат два образа, тоест двете деца отделно да гледам, ама 500 лв не ми се дават, честно казано.

# 359
Сложете бебефона на стената високо над двете кошари.
За близнаци обаче чета, че е хубаво да си спинкат заедно поне в началото.

Общи условия

Активация на акаунт