Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 759
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
Нашата е такава:
https://www.baby.bg/product/aktivna-gimnastika-s-30-topcheta-kikkaboo-lio/
Държах да е с бордове.
На 9-месечна възраст вече я прибрах 😊, оставих отвън само играчките и топчетата. Свърши си работата, когато беше необходимо.

Момичета, препоръчайте ми активна гимнастика. Толкова много модели.. трябва ли да има някакви специални екстри Joy
Ако може със снимка

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 13:50 от bubastet

# 496
Сухи са, но трябва да отбележа, че е с термопомпа. Предната ни беше пак AEG обикновена и ги вадеше влажни.

И нашата е с термопомпа на Бош, но досега не съм се сещала да пробвам тази програма, защото всичко е памук. Но ги свива някои дрехи.

# 497
  • София
Каквато и активна гимнастика да вземете все ще е тази, детето или ще си играе на нея, или няма да му е интересно.
Нашата е още от баткото, Tiny love, взимана на намаление. Като цветове аз предпочетох да не е шарена и избрах в бяло, сиво, черно и небесно синьо. Има си дрънкулки достатъчно. Ползва я 2-3м някъде (но я взех като беше на почти 2м), дори е заспивал в нея. После само играчките оставих за игра.

# 498
  • Пловдив
Ние имахме гимнастика, подарък от една кака. Стара е, даже не мога да намеря подобна снимка в гъгул 😄 Но за да бъде по-интересна, закачахме звънчета по нея. Малката се късаше да рита, за да дрънкат звънчетата! Всеки ден слагах по една различна играчка, да има нещо "ново".

# 499
Нашата активна беше подарък много се занимаваше,риташе и така свиреше на пиано там 😁но да заспи там никога

# 500
Нашата активна гимнастика почти нова я подарихме, предпочиташе да следи с очи котката отколкото да “играе” там. Най-краткото ненужно нещо беше при нас

# 501
Активна гимнастика моите не харесваха и двамата. Лежането по гръб никак не им харесваше, ама изобщо.

# 502
  • София
Активната гимнастика трябва да е шарена, с ярки цветове и за предпочитане да има музика. Ние сме с вайръл активната гимнастика на Фишър прайс, пианото, съчетава всичко горе изброено. Обаче не знам дали я има че беше изчерпана а аз я взех от ЮК Амазон на намаление, излизаше със 100лв по евтина от обявените цени тук.

# 503
  • София
Е не е нужно да е шарения и всякакъв спектър на цветовете. Бебетата в началото не виждат цветове, та дори доста време им трябва да виждат на достатъчно далечно разстояние, за да фокусират какво гледат. То затова и картите, които се препоръчват в началото с картинки, са черно и бяло и се поставят близо до лицето на бебето. Децата повече реагират на звуци, шум и има ли нещо дрънкащо по гимнастиката ще свърши работа. При нас има една пееща, една със звънче и една с шнурче. За 10-те минути игра са достатъчни.

# 504
  • София
По-скоро не бих взела пеещи,светещи и.т.н. Според мен само ще го превъзбуждат бебетата от звуци и светлини.
 Чудя се дали има някаква ,на която да може да се сменят играчките (да е в комплект с повечко играчки ) ,или да се закрепват цветните карти на Carrot примерно.

# 505
  • Велико Търново
Нашата е тази
https://www.hippoland.net/playgro-aktivna-gimnastika-sas-svetlin … -proektor-pg-0613
Извадих я, когато беше на два месеца и я ползва активно всеки ден и досега, вече е на 5м. Шарена е, има музика, различни варианти-или да върви постоянно музика или като дърпа играчките, задейства сензор, който издава звук. Харесва и много, играе и след като помята просто заспива на нея.
За нас се оказа топ попадение

# 506
  • до най-прекрасния мъж
Активна гимнастика не сме ползвали почти изобщо. Дъщеря ми се плашеше от музиката и ревеше. А и като цяло не й хареса, искаше час по-скоро да я извадя. Ползвах килимчето известно време да играе на него, но бързо я махнах.

# 507
  • София
На Фишър прайс са не толкова шумни, с приятна музика и шарени. И с баткото и сега са на таз марка, както казах е вайръл в момента, вижте я в тикток. Не са се превъзбуждали, аз редувам три неща, по корем, гимнастика и шезлонг

# 508
Нашата гимнастика е без музика. Аз пусках понякога отделно детски песнички на външно устройство.

# 509
Момичета някоя от вас с количка Stokke?
Смятам да разходя малката тия дни, ще ни е за пръв път, та малко глупав въпрос, но се чудя в легнало положение ли да я сложа (няма още месец), или на една страна. Как е правилно? 🙄 Също слагате ли възглавнички, уплътнявате ли вътре примерно с някое одеялце, та да не се мърда бебето? Благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт