Подготовка за малкия човек - тема 25

• 47 765
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Нашето момченце получи подарък яке от Уайкики и е страхотно. Не е съвсем бебешко, защото го получи когато беше на 9 месеца, но още го ползваме - а е на 1г и 2м. Много добра материя, лесно се закопчава- ципът е невероятен. Ако бяхме в БГ бих пазарувала от тази марка Много повече.

Аз май английските и ХМ харесвам най - много. Въпреки, че по ирония на съдбата малката (бъдеща кака) сега има дрехи предимно от Пепко, ама щото бабите купуват. Grin Не са им лоши, но не знам бебешките как са.
Бебешко Уайкики също не знам как е, някой ако може да сподели, ако е купувал.

# 481
Значи тъкмо ви писах и викам чакай да вляза в Уайкики. Ми за 68 лв (+таксата наложен платеж) поръчах 3 комплекта за младежа (1 с къс ръкав и къси гащи, един с дълги крачоли и ръкави и един с тениска и дълги панталони), 2 комплекта за девойката (един с къси гащи и боди + лента, един с дълги ръкави и крачоли) и един гащеризон (къс) за нея. Смятам ,че е много добре. Ще споделя как са, като дойдат.
Иначе от Уайкики съм пазарувала много, но за по - голямо дете. За малки не знам как са.

# 482
  • Германия
Аз май английските и ХМ харесвам най - много. Въпреки, че по ирония на съдбата малката (бъдеща кака) сега има дрехи предимно от Пепко, ама щото бабите купуват. Grin Не са им лоши, но не знам бебешките как са.
Бебешко Уайкики също не знам как е, някой ако може да сподели, ако е купувал.

Имала съм бебешки дрешки на Уайкики, но беше преди 7 години - бодита, клинче, блузка с дълъг ръкав. Бяха хубави, нямам никакви оплаквания нито откъм памука, нито откъм кройката. Но сега как са не мога да кажа

# 483
Супер са бебешките на уайкики, доста дрешки купих от там. Сушилнята не ми ги сви, за разлика от синсей и пепко (бабата купува от там и при нас.. 🤣)

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 13:21 от n.97

# 484
  • София
Аз съм с комбинирана пералня и сушилня на АЕГ. Не ми свива детските. Суша на памук. Всякакви марки има - Кик, Пепко, Синсей, Манго, ХМ, Уайкики.
Не суши ок на програма за ръчно пране, но и не я ползвам там сушилнята и без това. Внимавам с кг и прекалено дебели дрехи (понякога ластиците на някои остават съвсем леко влажни).

# 485
  • София
На мен ми харесват Wikiki и бебешко и детско като съотношение цена-качество са супер.
А хавлийките/халатчета за баня са много хубави (каквото съм взимала) и попиват.

# 486
Значи нямам търпение да дойдат. Grin много сладурски и понеже спечелих някакви 15 процента намаление, а и като цяло си имаше намаление ми излязоха на никакви пари. 1 комплектче 10-11 лв. Те в Пепко са по - скъпи.

# 487
И аз харесвам бебешките дрешки на Уайкики. Не ми се свиват в сушилнята. Най-голям проблем имам с дрешките от Синсай,Пепко и Кик. Не са кой знае какво качество и се свиват след сушилня.
Пазарувам предимно и на намаления от Некст, Майорал,Бенетон,Зара и най-много от ХМ 😁

# 488
Имам пералня със сушилня AEG, никога нищо не ми е свила, включително и бебешките дрешки сега минаха през нея. Винаги суша на програмата за синтетика, че е по-кратка.

Ехе, звучи супер. Ще пробвам и аз на синтетика пък да видим. Аз пускам програма Mixed и свива. Програма под 2 часа ми ги изкарва леко влажни. Предимно на некст са дрешките...

# 489
  • София
Аз онзи ден сложих размер 80 боди от Пепко на 4 месечното... Толкова се беше свил... А от Синсей си бях обещала да не пазарувам вече, ама взех едни бодита ей така за вкъщи, едно че 74 му опъват, ми долу при тик так копчетата се скъса вече едното... Втори път го слагам... На ХМ пък на едно пране се скъса едно панталонче... Всичко е станало за една употреба вече...

# 490
Аз и от ХМ съм харесала, ама като чувам тотално не знам откъде да купувам, честно.
Сякаш имам спомен, че на ХМ бяха добри за бебета, за по - големи не се славят с качество, де.

# 491
  • до най-прекрасния мъж
ХМ са доста приемливи за бебета, мога да кажа, че са доста добри даже. Аз подарих бебешките дрешки на познато бебе, бяха като нови. Поръчвала съм само пролетни и летни за първото лято на дъщеря ни (6-9 м) и качеството беше далеч по-добро от Пепко и Синсей. Но ми идваха малко скъпи за носене 2-3 месеца.

# 492
Момичета, препоръчайте ми активна гимнастика. Толкова много модели.. трябва ли да има някакви специални екстри Joy
Ако може със снимка

# 493
  • Германия
За дъщеря ми купувам доста от H&M, тя носи 134 в момента. Качеството си е съвсем ОК, изобщо не мога да се оплача

# 494
Аз купувам много ХМ втора ръка и са си супер нещата. И през сушилня ги минавам, и на 60° пера някои. Нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт