Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 56 079
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
някой код за Ремикс има ли свободен? Поръчах едно палто то се оказа малко, сега трябва да го върна и съм избрала друго. Поне с малко да намаля щетите от тия упражнения с доставките.

20FORYOU
Сигурно аз съм карък - пише че имат технически проблеми и част от акциите не са активни, съответно дали заради това или някой ме изпревари кодът е невалиден.

Днес получих имейл с този код за Ремикс

Вашият е за определен подбор артикули. Ако посочите линка на избраните артикули жени и не ви затруднявам, поне да разгледам през тях има ли палто като за мен. Благодаря.

# 151
Ремикс пращат персонални кодове. За съжаление този за -40% при мен е невалиден

# 152
Кодовете за 40% най-често са за първа поръчка на новорегистрирани, доколкото съм забелязала.

# 153
Посочените кодове на Ремикс са персонални, т.е важат само за профила, на който са изпратени.

# 154
Здравейте,

Опитах да проследя подаряването на кодовете за буукинг, но не мога да преценя кой точно е наред на опашката. Много моля да ме извините.

Затова към обичайната практика за първия писал на лично. Кодът важи до 28.02.

Поздрави!

Подарен е вече. До следващият път.
Успех!

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 17:53 от DinoM

# 155
15% отстъпка за покупки над 80 лв. през приложението на HM, код APP. Предложението е валидно от 20.02.2024 до 21.02.2024 г.
Коригирам се. APP15 бил кода. Нещо не съм догледала.

Относно Ремикс, не съм нов клиент. Предвид кода ми се стори, че не е персонален. Това е селекцията:
https://remixshop.com/bg/womens-clothes?uv=40FORYOU&insEmail=1&i … us=true&utm_term=

# 156
Спешно ми трябва код, благодаря предварително! ❤

# 157
  • Гражданин на света
Здравейте на всички. Трябва ми код за емаг /ако изобщо такова животно съществува:)/. Племенника иска да му поръчам джойстик, та ако някой има идея за някакво намаление, ще съм много благодарна

# 158
  • Sofia
Здравейте, дали някой има свободен код за booking?

# 159
В търсене на код за Reserved....

Ще бъда благодарна, ако някой има такъв!

# 160
Код за  booking   XC9GG1X87K , до днес е.

# 161
В търсене на код за Reserved....

Ще бъда благодарна, ако някой има такъв!

# 162
Код за Booking до днес
T8F5P3GE54

Търся МБ за vivacom, пишете ми на лично 🌹

# 163
Вашият промокод

6HY71CEPK2

Използвайте бутона по-долу, за да активирате вашия код. Можете също да го въведете, когато плащате за резервацията си.

# 164
Waikiki -15%

JKB3OMC1OE

Общи условия

Активация на акаунт