Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 57 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, моля за код на букинг на лично съобщение
Благодаря

# 466
Така и не получих код за ремикс, въпреки че писах на лично на една дама, която се отзова. Моля отново, ако някой има наличен! Благодаря.

# 467
Така и не получих код за ремикс, въпреки че писах на лично на една дама, която се отзова. Моля отново, ако някой има наличен! Благодаря.
Кодовете на Ремикс са лични!

Моля в първи пост да го напишете това! Ремикс дават персонални кодове, а през ден се пита за тях

Имам МБ към Виваком. Който ги иска да ми пише на лични

# 468
Изпратих код току що.

# 469
Edrehi

ed5
получавате 5% отстъпка при следваща поръчка. Кодът е валиден за един месец и важи само за регистрирани потребители. eDrehi.com!

# 470
Кодовете на Ремикс са лични!
Няма как да го знам. Чета в темата, че се предлагат или търсят. За това и аз питах.
Получих код, но е за поръчка за по- голяма сума и не съм го ползвала. Така, че е свободен.
Благодаря, Siyanchety!

# 471
Може ли код за нотино, ако е еднократен, ще помоля на лично съобщение.

# 472
  • При децата ми
Код за Златна рибка?

# 473
Скрит текст:
Aboutyou - IVAM25 за над 100 лв.

Странно, пробвах го, поръчката ми е за 280 лв., но ми пише, че не може да бъде използван
При мен работи, пробвах преди да го публикувам. Но изписва, че не важи за продукти с допълнително намаление, може би това е причината.

# 474
Имам код за букинг, който е валиден до днес. Редактирам се. Даден на Blake

# 475
Някой да има и да не му трябва код за букинг?

# 476
Скрит текст:
Aboutyou - IVAM25 за над 100 лв.

Странно, пробвах го, поръчката ми е за 280 лв., но ми пише, че не може да бъде използван
При мен работи, пробвах преди да го публикувам. Но изписва, че не важи за продукти с допълнително намаление, може би това е причината.

Не е намален продукт, свързах се с тях, обясниха ми, че в момента има промоционална кампания в приложението и в този период не може да се използват промокодове

# 477
Писах Ви на лично.
Имам код за букинг, който е валиден до днес.

# 478
  • Пловдив
Това получих за аптека BENU

# 479
Здравейте, нужен ми е код за Букинг, ако има някой

Общи условия

Активация на акаунт