Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 57 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Честит 8 март, момичета! 🌷Трябва ми  код за answear? ❤️
BEBB6B

# 511
за Takeaway само вчера и то не за всички ресторанти,  без код.  За Глово не знам.
Някой да има код за Takeaway или glovo? Днес получих имейл за безплатна доставка, но го без да искам го изтрих, а в приложението не виждам да няма доставки 🤔

# 512
Здравейте! Търся код за RESERVED.

# 513
Gift5 - код за -5% за Shopsector.

# 514
Здравейте, моля за код за Практис на лично. Благодаря.

# 515
Здравейте, търся код зa Booking. Бих се радвала, който има, да ми го прати на лични. Благодаря!

# 516
Търся код за takeaway 🩷

# 517
Здравейте!
Търся актуален код за Аnswear (може и на лични).
Даденият по- горе вече не може за бъде използван.

# 518
Търся код за booking и ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лс.

# 519
Аз не разбирам защо ги искате на лс тези кодове? Аз от къде да знам дали вече някой не ви е пратил?
Ето код за букинг, който го види пръв ще го ползва и това е HTPNFWC85F

# 520
Аз не разбирам защо ги искате на лс тези кодове? Аз от къде да знам дали вече някой не ви е пратил?
Ето код за букинг, който го види пръв ще го ползва и това е HTPNFWC85F

Да и аз. И на лс питаш дали още е нужен кода и никой не ти отговаря цял ден 😄 Предпочитам да го споделя, за да го вземе някой, който активно търси, а не да секретарствам на някого и да му поднасям на лс кодове, да се чудя трябва ли му или някой друг може да го ползва

# 521
  • Варна
Пишете никовете на тези, които искат, а после не отговарят.

Разбира се, случва се, да нямаш възможност цял ден да влезеш в бг мама и да драснеш едно "благодаря", макар че, нс имейл се получава нотификация, че имаш лс.

В същото време има други потребители, които наистина активно търсят и рефрешват постоянно.

Аз до сега като съм давала код, винаги бързо са ми отговаряли, слава богу.

# 522
Моля, код за букинг на лично. Посочения по-горе е използван. Предварително благодаря.

# 523
През седмицата получих два кода. Не помня точно, но мисля, че питах двете потребителки дали търсят още код тук и на лична. Веднага ми отговориха момичетата.

Преди няколко месеца друга потребителка търсеща код, отговори на лично  мое питане след седмица Simple Smile Аз съответно бях подарила вече тук кода. Няма как да я чакам Simple Smile

# 524
Аз се възползвах, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт