Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 13

• 56 036
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Код за remix

# 676
Здравейте, все още търся за kikiriki или комсед. Ще бъда благодарна Simple Smile

# 677
Търся код за Starcorp, предварително благодаря Blush

# 678
Имам код за букинг валиден до днес. Моля да ми пишат само хора, които ще го използват по най-бързият начин.

Изпратен.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 13:15 от Freyaaa

# 679
Търся код за Starcorp, предварително благодаря Blush
Има ги на начална страница в сайта им

# 680
  • Бургас/Пз
Отново искам да помоля за код за обувки.бг за продукти на редовна цена. Благодаря предварително .

# 681
  • София
Имам код за букинг валиден до днес. Моля да ми пишат само хора, които ще го използват по най-бързият начин.

Ако е наличен ще помоля да ми го изпратите.

# 682
Някой има ли кодче за дайхман? Много съм харесала една раничка Rolling Eyes

Пускам за Хепи от понеделник до петък валидност -15% : 161674

10% са фешън дейс: 2083-0051-1973-8767

# 683
Отново искам да помоля за код за обувки.бг за продукти на редовна цена. Благодаря предварително .

40BG за продукти на редовна цена, за поръчки над 210лв.
15BG за продукти на редовна цена, за поръчки над 80лв.

# 684
Здравейте, моля ако имате свободен код за букинг да споделите на ЛС.

# 685
  • София
Някой, ако няма да си ползва 5% код след покупка от store.bg, ще съм благодарна да ми изпрати Relaxed

# 686
Нареждам се отново за Букинг код... От 7/8 дена търся. 🍀

# 687
  • софия
Тези, които получавате кодове за Букинг, може ли да споделите, ако имате, наблюдения защо ги получавате? Абонирали сте се някъде? Къде?
Ползвам активно платформата, почти 3-то ниво съм, абонирана съм за промоции, но никога не съм получавала код.

# 688
Аз миналия месец получих два кода, без дори да съм посещавала букинг. За втория предполагам, че дойде, след като първия бе използван. Преди това, може би преди година получих за последно, ама не си спомням тогава какво съм правила.

# 689
  • София
Тези, които получавате кодове за Букинг, може ли да споделите, ако имате, наблюдения защо ги получавате? Абонирали сте се някъде? Къде?
Ползвам активно платформата, почти 3-то ниво съм, абонирана съм за промоции, но никога не съм получавала код.
Не е разгадан алгоритъмът им, няма абонаменти и няма конкретни действия, които би могла да предприемеш за да получиш код със сигурност.
На база на анализи от темата за booking, може да се направи някакво заключение, че е по-вероятно профил с по-малка активност и брой резервации да получи код, отколкото активно ползващите платформата.

Ще споделя какво преди работеше при мен, но вече не. Все пак не пречи да се пробва : Разглеждаш някакво конкретно място за някакви конкретни дати. Не резервираш. Скоро получаваш напомнителен мейл за това ти търсене. Връщаш се и преглеждаш задължително същото място за същите дати, но не резервираш. После идваше код.

Общи условия

Активация на акаунт