Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 788
  • 930
  •   1
Отговори
# 135
  • На изток от Ада
Флауъринг, 30ng ти е долната препоръчителна граница на вит Д, ако го вдигнеш до 40-50ng е съвсем ок, няма нужда от повече. Но и над 30 също е ок, просто имай предвид че не е хубаво да е под 30.

За ИР - най-достоверно е обременяването с глюкоза. Хома индекса се счита за остарял и недостатъчно достоверен диагностичен метод особено за лека ИР. За нататъшно следене е ок.
При мъжете ИР също може да влияе на спермата, да.

Фиърлес, честито!
да ама на мен не искаше обременяване..

# 136
Наси, ако инсулинът на гладно ти е бил достатъчно висок, за да те диагностицира с ИР, не й е трябвало обременяването. То е по-скоро за леките случаи, когато е трудно да се прецени дали има проблем и си трябва да се гледа детайлно. На мен инсулинът ми на гладно в началото беше над 30 и беше толко ясно, че имам ИР, че нищо допълнително не й трябваше като изследване.

# 137
fearless, честито🎀
Според вас lady test дали ще отчете 5 дни преди Ц?
Тити, не вярвам, освен ако тестът не е за ранно тестване (и хваща по-ниски нива на хормона).

# 138
Не ми даде резултатите от изследванията. Тежа 82 кг и съм висока 163 см.

Аз също съм 163 и на 78кг бях с преддиабетно.
Но само по килограми нищо не може да се каже.
Също като те е посъветвал да отслабнеш даде ли ти насоки за начин на хранене, при ИР (ако  е това) не всеки режим е подходящ.

# 139
  • На изток от Ада
Наси, ако инсулинът на гладно ти е бил достатъчно висок, за да те диагностицира с ИР, не й е трябвало обременяването. То е по-скоро за леките случаи, когато е трудно да се прецени дали има проблем и си трябва да се гледа детайлно. На мен инсулинът ми на гладно в началото беше над 30 и беше толко ясно, че имам ИР, че нищо допълнително не й трябваше като изследване.
ами колко беше не помня. Глюкозата 5.9 и индекса 2.81..

Момичета прочетох ви . Тера отказа вчера зареждане
Le Strange съжалявам '

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 18:54 от nasito8988

# 140
Записвам се и аз в темата. Изгубих се малко тези дни, вероятно и следващите ще е така, но  имах нужда малко да се погрижа за психиката си и не мога да се събера достатъчно, че да напиша нещо смислено.

fearless , честит годеж! Пожелавам ти с пълна сила да важи при теб "таз година булка, догодина люлка".

le strange, съжалявам. Дано е просто БХ и скоро пак да видиш положителен тест, но този път до финал!

Успех на всички, които скоро трябва да правят тест и дано има много добри новини в темата. Flowers Four Leaf Clover

Аз днес си прибрах едното ембрионче, успяха да замразят повторно другото, което ми дава някакво спокойствие. Терапията ми е направо "уау" - 4 вида инжекции, 3 вида хапчета, надявам се да си струва всичко това.  Сега ще се опитвам да съм по-спокойна и ще се опитам чинно да си изчакам датата за теста (29.02)

# 141
2402, нека стои на топло ебриончето , само положителни мисли ❤️
Le strange, силни прегръдки и скорошен успех 🍀

# 142
  • София
2402, 29 е хубаво число, да ти донесе много наситено чхг!

# 143
Fearless, честит годеж и от мен.

La Strange, съжалявам.

2402, желая да ти е успешен трансфера. Чаках да пишеш, зачомних че е днес. 29ти е страхотна дата.

Ние си получихме заповедта на 15ти, така че плана ни си остава същия.

# 144
2406, стискам палци да се хване здраво снежкнката и да стои на топло! 🍀 💕  И леко чакане на теб. Simple Smile

# 145
2402, силно стиснати палчета, леко и бързо да мине чакането. Flowers Four Leaf Clover

Момичета, аз в понеделник имам час за Калчев и от една страна много искам да отида, но от друга се чувствам тъпо, че ще ходя бременна. Но все пак ми е интересно какво ще види и поне ще ми даде доза спокойствие за план Б, ако нещо се обърка и този път.

# 146
2402 Силно стиснати палци от мен трансферът да е успешен и на 29ти -хубаво ЧХГ! 🩷

Le strange прегръдки! 🩷

Fearless честито за годежа! Бъдете много щастливи и подкрепящи се! 🩷

Mommy подкрепям те да си отидеш за прегледа при Калчев. Много го хвалят във форума, ще е от полза със сигурност. И да не ти се налага план Б! 😉

# 147
2402, каква специална дата ти се е паднала за тест, нека ти е на късмет и това ембрионче се превърне във вашето здраво и слънчево детенце! Nature Sunny

Мини, успех с плана и те чакаме скоро да се похвалиш с добри новини! Flowers Four Leaf Clover

Mommy, няма защо да ти е тъпо, мисля, че ще ти се зарадва, че си бременна - тъкмо по-малко работа за него! Smile

# 148
2402 Късмет ❤ Стискам силно палци всичко да върви по план.

Fearless Честито за годежа. Попаднала си на романтичен мъж. Браво на половинката ти.

Le strange Дано следващият път е Вашият.

# 149
Mommy, с неговия супер ехограф ще може да разгледате ембриончето от близо. Токувиж и мигащата точица видите (сърцето).

Общи условия

Активация на акаунт