Опасни и вредни храни - виж етикета

  • 1 586
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 367
Плодово на Ганчев - Асорти с круши - Е440, Е330, Е300


Е300-аскорбинова к-на, 'vitamin C'; прилага се в хлебопроизводството, при обработка на брашното и много други.

Е330-лимонена киселина; използва се в бисквити, консервирана риба, безалкохолни, продукти от сирене, супни миксове, ръжен хляб

Е440-Пектини: пектин ; използват се за сгъстяване на мармалад, желета и сосове

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 19:20 от doniboni

# 16
  • Мнения: 4 392
Мисля, че няма храни, които да нямат Е- та вече. ooooh!

# 17
  • Мнения: 351
Прочетох внимателно всичко. Ужас  Shocked. И преди не разбирах почти нищо от описания състав на повечето храни, но сега с тези Е-та няма да се управя  #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт