Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Под кривата круша
Скрит текст:
Може да се търси по снимка. В търсачката натискате фотоапарата и си избирате снимка.

И още нещо за следене на цените, предполагам много от вас го знаят.
Като отворите даден артикул, натискате на снимката, за да стане на голям екран и после натискате лупата. Показват ви се всички цени в сайта на дадения артикул.
[/spoiler]

Може ли стъпките в снимки, да покажете.
Нещо не се оправям. Мерси.

Ето така: в жълто  съм оградила къде да се натисне, за да излязат всички цени на даден артикул в сайта.
Скрит текст:

А така се търси по снимка в сайта:
Скрит текст:

# 301
Нито лупа имам на снимката, нито възможност за търсене по снимка- нямам фотоапарат. А е възможно да не се ориентирам, но ето пускам скрийншот

Да не би да е опция само от приложението?

# 302
  • софия
Явно това са функционалности на приложението. В десктоп версията няма (или поне и аз не намирам).

# 303
  • Под кривата круша
Аз съм с приложението.
Сега ровичках из десктоп версията  и наистина ги няма тези опции.

# 304
Пробвах епилатора с нано кристали и не съм уау от него - трябва доста усилие върху кожата, космите и то отбелязвам не изцяло всички и с доста усилие при мен се махат само повърхностно, трябва след това крем, защото кожата ми се протрива.

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:42 от e233

# 305
и аз съм на това мнение за т.нар. епилатор

# 306
Здравейте, и аз не устоях на изкушението и на 8ми март направих първата си поръчка. Днес ми дойде известие, че пратката ми е в София. Въпросът ми е, колко време долу-горе ще отнеме за да стигат нещата до мен? Иначе като крайна дата ми дават до 29ти март. Благодаря Blush
Това е тракингът

# 307
  • София
Вени, утре ще са при тебе. Вече в Спиди трябва да пише, че очакваната дата за доставка е утре. Довечера след 21:00 ч. ще получиш sms. Поне така се случват нещата при мене.
Аз утре чакам 3 поръчки, а другите 2 ще дойдат по-нататък.

# 308
Ехе, супер, ще чакам значи смс Hug

# 309
  • София
Част от поръчките (исках да добавя още, но се омотах с линковете Blush )
Скрит текст:

П.П. Събрах всичко в един албум https://photos.app.goo.gl/xV3Vr3NgDsHyPRHbA

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 20:30 от alys

# 310
Някой има ли опит с дълги официални рокли от сайта ? Сполучливи  ли са покупките  и бихте ли показали снимки ?

# 311
И аз поръчах още много неща - сникърси, лоуфъри, умен часовник и какво ли не, ужас! Мисля вече да поспра Simple Smile.
Скрит текст:

# 312
Елси, покажи ни банския като дойде, ако е възможно.

# 313
Елси, покажи ни банския като дойде, ако е възможно.
Няма проблем, той е поръчан днес. Имам един бански от Шейн, страхотен е, дано и този е така Simple Smile

# 314
Някой има ли опит с дълги официални рокли от сайта ? Сполучливи  ли са покупките  и бихте ли показали снимки ?
Една приятелка си поръча две - върна и двете. Личи си, че са от евтин материал, не падат тежко, както си го представяхме. Може тя да е харесала такива - не знам.  Снимки нямам за съжаление. Нито пък линк мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт