Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 136
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
По-защитени от виртуална, от която не може да се дръпне нищо, ако няма пари?
От виртуална, за която няма такси за обслужване?
На моята 70+ годишна майка, която се затруднява със съвременните начини за плащане, не бих дала никога кредитна карта.

Никога не съм имала кредитна карта и нямам необходимост. От почти 20 г. пазарувам активно в наши и чужди сайтове, правя резервации. Не съм имала никакъв проблем и притеснения.

# 361
  • София
С кредитната е най-лесно, с виртуалната е по-безопасно, но е малко по-сложно. Въпросът е, че ако няма интернет банкиране, наистина става по-сложно и тогава кредитната остава като вариант.
Но за точен съвет трябва повече информация.

# 362
Съфорумката уточни, че не я устройва онлайн банкиране защото я затруднява. За мен най- лесният вариант е кредитна карта.

# 363
Да се препоръчва кредитна карта на възрастен човек, който никога не е пазарувал онлайн и дори се затруднява да си заяви самата карта в банката, това е чудовищна глупост и трудно намирам изразни средства. Как въобще може на да му мине през ума на човек да предложи подобно нещо.
Точно кредитна карта трябва да е това, което никога и при никакви обствоятелства не трябва да си прави.
Има много варианти и всички са по-добри от този.
В конкретния случай най-лесно и безопасно би било дебитна карта от easypay, която е безплатна и ще може да се захранва при необходимост в офис на easypay.
Друг вариант е дебитна карта от банка, която има наблизо депозитен банкомат,  но тук ми се струва, че първият вариант е по-практичен.

# 364
  • София
За мене кредитната карта е главоболие.
Най-добре е да плаща приятел, близък човек. От дебитна карта ми източиха 80 лв., толкова имаше, но не от Тему, тогава не бях открила сайта. Смених я. От банката ми върнаха парите, но докато се стигне до връщане, направих разходи за транспорт и разговори през А1 към тел. 0700. Сега плащам с дебитна карта през Google Pay. Но имам втора сметка без карта, от която прехвърлям пари. Изтрих всички пароли за по-сигурно. По-важните си написах на хартиен носител. Преди си мислех, че морето е до колене. Blush

# 365
  • София
Някой ползвал ли е такова нещо, действа ли - https://share.temu.com/PEcfcgYVuHA

При мен пратката още седи "изпратена" от 16-и.

# 366
  • Асеновград
И аз имам една такава от 17 март. И две които вече са със срок на доставка , едната е минала митническа а по старата, която от вчера влезе в сроковете за доставка дори няма обновление да е кацнала.
Явно последно време се обновяват когато дойде.
И за втори път получавам две поръчки от различни дни в една торба , събрани, а са с различни номера. Преди имах две разделени на по половина и обединени, по две половини от различни поръчки. Лошото  в случая е ,че така може човек да изтърве всичко ли е на лице.

# 367
  • София
Аз днес получих някои неща. Доволна съм от тениските.
Скрит текст:

Може ли линк към тенските?

https://share.temu.com/Au86S6WYLhA
 https://share.temu.com/N2ZGYJMqZkA

# 368
Моите поръчки от 15,16,17 март седят на изпратени и няма раздвижване, надявах се да дойдат за другата седмица, но едва ли. Много започнаха да се бавят Sad

# 369
  • София
Елси, днес очаквам една такава, която беше в застой и изведнъж получих съобщение, че е в куриер. Последно беше на летището и така стоя няколко дни, може би 5.

# 370
  • Бургас
Здравейте, някой поръчвал ли е тракери с батерия примерно за проследяване на котка с нашийник? Дали вършат работа на цени около 20 лв. са?

# 371
  • София
Аз плащам с обикновена дебитна карта. Преди към Алито също с дебитна плащах. Никога не съм имала проблеми. Всички съвети за виртуална или кредитна карта са валидни, но когато няма, също може да се пазарува. Риск винаги има, но според мен е по-малък от теглене от банкомат например. Говоря за пазаруване от големи и доказали се търговци като Амазон, Али и Тему. Сигурна съм, че сигурността им е достатъчно голяма, защото имат много за губене.

# 372
  • София
Днес получих една пратка. Пускам снимка на играчките
Скрит текст:

# 373
Може да се плаща през Гугълпей и Пейпал.

Последна редакция: пт, 22 мар 2024, 12:08 от e233

# 374
Да разбирам ли, че сайтът е ОК?
Искам да поръчам едни обеци с магнити.

Общи условия

Активация на акаунт