Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 54 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Е, да, пишат ми, аз като питам, ама все тая, само един път ми дадоха компенсация за неъпдейтван статус
Пишете им пак,на мен вече 2 пъти ми дават купон за 20% отстъпка за 2 поръчки,които не се движат.Вече всяка поръчка се бави много.

# 646
и моята е заминала вчера в 19:42.. да видим дали ще дойде до четвъртък

# 647
  • Асеновград
Изчистих количката и поне месец няма да пускам поръчки. С всяка следваща все по голямо забавяне. И в последно време има и стоки които , оценям с 2* , с ниско качество. Ако тази забавената не дойде до 16.04 както е срока, скоро няма да видят поръчка от мен. В нея има неща планирани за рожден ден, и съм си направила план да дойдат навреме. Техните 20% купони не ме интересуват въобще. Още повече, че бяха маркирани с приорити изпращане.

# 648
Имало е някаква причина да се забавят поръчките ви.
Моята се движи съвсем нормално.

Аз имам минимална сума от 20лв за поръчка.

# 649
  • Асеновград
Причината е ясна за мен. Последните два месеца , изчакват да окрупнят по 2 или 3 поръчки в една куриерска пратка  които са 2 до 5 дни разлика, и явно събирането им се забавя. Това е явно с цел да се намали разхода за куриер. В София може и да не ги бърка и си вървят поръчка ,сама за себе си. При мен за провинцията това е вече 5 или 6 път да се окрупняват поръчки пуснати с 4-5 дена разлика, като са в един пакет с един номер за проследяване, и това забавя пуснатата първа. Като им пиша за забавянето, ми показват срока на последната с която са обединили и гонят него. Отделно, че е неудобно, да се проверява артикул по артикул тук ли е от 5 поръчки .
Досега с Шейн нямам такива забавяния, нито обединяване на 1,2 или 3 заявки в една пратка.
Тази забавената са 5 отделни поръчки в една обединена пратка. Като са извадили един артикул отделно в съвсем отделна пратка.

# 650
  • София
На мене ми ги доставят по 2-3 поръчки заедно, но са си в отделни пакети, съответно различни номера.

# 651
при мен за първи път се случва.. поръчвам 2-3 пъти на месец последната половин година и няма  повече от 12 календарни дни от пусната поръчка до доставена... този път обаче ми е проблем, че я забавят, защото на 12ти заминаваме и няма да ни има повече от седмица. няма кой да я вземе, ако пристигне тогава.
в софия съм и обикновено се бави 2-3 дни в митница и после 2 при куриера.
ако в митницата се забави седмица, може и да се получат нещата..ако не, ще пътува обратно и скоро едва ли ще поръчвам

# 652
И аз съм в провинцията, малък град.
Като направя поръчка ме подканят в рамките на някакви часове да добавя още артикули.
Аз правя поръчка веднъж месечно. Толкова лимит съм си поставила. 😃

# 653
Вижте дали в поръчките имате такива стоки, за които пише в описанието - pre-order, при тях опаковането и шипването/изпращането обикновено отнема няколко дни, а не един. Например, това са стоки с персонализация - ако искате някакъв Ваш надпис на стоката.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 13:07 от e233

# 654
Досега никога не са бавени толкова с изпращане.
Тази от 5.4 е влязла в срок на доставка.
Така са всички последни, и се чудя дали не е забавяне, заради премахнатия минимум на сума по поръчка.
След като го премахнаха, започнаха да чакат да пусна още и още поръчки за да ги изпратят заедно в един пакет.
При това всяка е на стойност много над предишния минимум за поръчка.

Може да е имало проблем с някой от търговците и заради него да са забавили цялата поръчка? Напр. ако е дреха, да е свършил нужният размер и да са изчаквали нова доставка? Не знам, предполагам само.
А може наистина да са забутали някъде пратката, нищо чудно.

# 655
Не мисля ,че проблема е обединяването на поръчки . Имам една поръчка от 2 артикула  , която е разделена на 2 отделни пакета и единият артикул ще получа по Спиди ,а другият в кутия и в обяснението защо пише за да можело да ги получа в срок . Не ми е ясно как една поръчка разделена на две ще бъде в срок , а продуктите заедно няма да бъде в срок но каквото направят така или иначе ми трябват за август .

# 656
Моята поръчка от 1 артикул направена на 1ви, на 4ти април вече е в Бг и е на митница.
Поръчката ми от 28ми март вчера е пристигнала в Бг, адресите са различни, та не чакат да обединяват. Не знам защо се бавят, но последните ми 3 дойдоха точно преди почивката накуп.

# 657
Нямам наблюдения да обединяват поръчките.
Днес ми дадоха кредит £4 паунда за поръчка, която вече ми е доставена, но не е отбелязано в системата им и стои като забавена. Пристигна ми и последната поръчка, която се оплаках, че се бави.

Етажерката не е никак лоша. Етажите са от пластмаса, но стои доста стабилна.

# 658
  • Асеновград
На някой ако му се чете за Тему :
Скрит текст:

# 659
  • Асеновград

Етажерката не е никак лоша. Етажите са от пластмаса, но стои доста стабилна.
Чакам същата етажерка.
Нея ми я извадиха от поръчката и ще идва отделно в кутиите.
Писах на съпорта, отговора беше, че всяка поръчка си е сама за себе си, но го обединявали уж с идеята по бързо пристигане, което е глупост. Как ще пристигне най старата по бързо, ако чака 4 дена да дам нова за да я опаковат с нея.

Общи условия

Активация на акаунт