Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 181
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,аз вече две поръчки правех и съм доволна.
Обаче на сегашната ми количка с артикули не отговаря крайната сума.Сметнах всичко с калкулатор излиза с над 100 лв по-малко от крайната сума в сайта.Сложих и ДДС да не би да са дали цени без ДДС пак не се връзва.
Някой забелязал ли е такава разлика и знаете ли къде да пиша за да ми разяснят на какво се дължи разминаването?

# 331
  • София
Дай екранна снимка. Заинтригува ме. Simple Smile

# 332
Погледни да нямаш въведени по повече от една бройка от даден продукт

# 333
Разтоварих всичко и ще опитам на ново да добавя подобни артикули.

# 334
Погледни да нямаш въведени по повече от една бройка от даден продукт
Да, точно, понеже в кошницата дава единичната цена, колкото и бройки да са, а долу в тотала вече е за всичко. И аз така се чудех веднъж, бях сложила погрешка повече бройки.

# 335
Някой сменял ли е адреса на вече пратена пратка с офис на спиди? Чудя се ако не пристигнат нещата до другия петък да сменя адреса с офис на спиди, за по-бързо. Започнаха да идват много бавно поръчките...

# 336
като личен адрес съм написала офис на спиди и съм написала, че е офис на спиди

# 337
  • София
При мен при предишната нямаше забавяне на самата поръчка, но информацията се обновявяше със закъснение. В една вечер изведнъж пристигна на летището, мина митница и се взе от куриер, а преди това в продължение на дни нямаше движение. Гледам, че сегашната седи от 4 дни "изпратена" и дотам. Предполагам, че пак изведнъж ще мине няколко етапа.

# 338
Бихте ли казали след изпиране има ли промяна в размерите и дали може да се слага в сушилня, ако пише в упътването? На сайта не видях такава информация. Купувала съм си копринена калъфка преди доста време, която много се сви още след първото пране и така и не успях да я сложа на възглавница, та оттогава не смея да си купя друга Simple Smile

Указанията са:
- Препоръчва се химическо чистене
- Пране с хладка вода – под 30 градуса
- Да се пере с неутрални препарати или специални за коприна
- Да се суши във вертикално или хоризонтално положение
- Да се глади на ниски градуси при нужда
- Да не се ползва белина
- ДА НЕ СЕ СУШИ В СУШИЛНЯ
- Да не се суши на слънце
- Да се пази от контакт с домашни любимци

Аз я изпрах на ръка с хладка вода с шампоан за коса. Simple Smile Изстисках и я прострях на сушилник в стаята. За няколко часа изсъхна.

# 339
  • София
Някой сменял ли е адреса на вече пратена пратка с офис на спиди? Чудя се ако не пристигнат нещата до другия петък да сменя адреса с офис на спиди, за по-бързо. Започнаха да идват много бавно поръчките...
И аз мисля да си сменя адреса. При доставка пишат точен час, а закъсняха с 4 часа. Точно тогава излезнах за 15 минути, куриера си тръгна и пренасочи пратката за офис и съответно чаках още един ден, а ми беше спешно. Така поне като дойде си идва в офиса и ще си ги взема в удобно за мене време, а не да ги чакам с часове.

# 340
При мен при предишната нямаше забавяне на самата поръчка, но информацията се обновявяше със закъснение. В една вечер изведнъж пристигна на летището, мина митница и се взе от куриер, а преди това в продължение на дни нямаше движение. Гледам, че сегашната седи от 4 дни "изпратена" и дотам. Предполагам, че пак изведнъж ще мине няколко етапа.
А при мен цели 6 дни отне на една пратка да стане в статус Пристигнала на летището. За нея ме компенсираха с 20% отстъпка, но предпочитам да си идват по-бързо , вместо кодове Simple Smile

# 341
И аз мисля да си сменя адреса. При доставка пишат точен час, а закъсняха с 4 часа. Точно тогава излезнах за 15 минути, куриера си тръгна и пренасочи пратката за офис и съответно чаках още един ден, а ми беше спешно. Така поне като дойде си идва в офиса и ще си ги взема в удобно за мене време, а не да ги чакам с часове.
Може като получите смс от спиди, сами да си пренасочвате пратките към офис, ако не ви е удобен часа, безплатно е

# 342
Преди няколко дни някой писа, че е платил без код за потвърждение, сега ми се случи същото и на мен с карта на ОББ. Изненадах се, защото отдавна не бях плащала така без никакво потвърждение към банката.

Иначе поръчката е с дреболии за детето - тефтер със задачи по математика за малки деца, дребни играчки, educational играчки и упражнения, за мен - огледалцето с лед осветление, което Миленака беше показала преди няколко дни.

# 343
  • София
И на мен не ми иска потвърждение.

# 344
Май само в Алиекспреса искаше потвърждение за доставката.

Общи условия

Активация на акаунт