Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 059
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Преди време взех такава прахосмукачка от Алиекспрес, но не ставаше за нищо и ми върнаха парите. Пластмасовия контейнер не се завърташе добре и при работа падаше. Така и не намерих начин да я оправя по някакъв начин. Сега ги гледам отново и се чудя за 10 лв дали да не  поръчам пак.
Всъщност то май вече няма на такава цена.

# 541
Някой поръчвал ли е такива неща? Дали помагат
Всички нови обувки ми правят рани на пепите, понякога и лепенките не помагат 😠. А вече е време за такива обувки.

Някой поръчвал ли е ластици или нещо за упражнения? Доволни ли сте ?

# 542
  • София
Взех от Шийн, цената там беше най-добра тогава. От плат, с най-голямото съпротивление. Доволна съм, ползвам си го почти всеки ден.

# 543
Не съм пазарувала никога от интернет магазин, но има някои неща които са ми необходими и мих искала да си ги поръчам. Моля за разяснение с карта Google pay  на ОББ, ако я активирам, дали мога да платя. Ако имате информация всички ли налични средства по сметката отиват във Google pay. Притеснявам се от измами.
Ползваш виртуална карта и си я зареждаш само със сумата, преди да платиш. Ако имаш електронно банкиране.
Другите начини не ги знам.

# 544
Здравейте, някой има ли опит с връщане на стоките Възстановяват ли парите?
Вече за втори път върнах стока на която ми възстановиха парите,нямах проблем.

# 545
Много моля, знаете ли фирма, която да извърши покупка на това което съм харесала в сайта, срещу някакво заплащане? Опитах, но не мога да се оправя с карти, банки. Доколкото разбирам, трябва смартфон с интернет, но аз не ползвам интернет през телефона.

# 546
А във форума откъде влизаш? Simple Smile
Аз разглеждам и поръчвам от лаптопа, въпреки че имам и приложението в телефона. По-удобно ми е.

# 547
Това е възрастната жена, която не знаеше каква карта да си извади и откъде.

Нямате ли някоя съседка или дъщеря на ваша приятелка, която да ви поръча нещата, а вие да ѝ дадете парите на ръка?
Иначе във фб има групи за общи поръчки, напр. тази - https://www.facebook.com/groups/1241848126506340
но ми се струва, че и това няма да ви бъде лесно.

# 548
  • Пловдив
Аз не можах да се добера до тази прахосмукачка ,все ми излизат х25 ,35 лв.По някога ми изпращат оферти, но аз много ни им вярвам .Следя ви кой от какво е доволен.Аз също си поръчам доста неща ,но понякога и от шейн и алиекспрес си поръчам за разнообразие.
Много красиви бански си взех ,че чак и друг цвят си поръчах ,като  ги видях ,страхотни са от 2 части.

# 549
  • София
Не съм пазарувала никога от интернет магазин, но има някои неща които са ми необходими и мих искала да си ги поръчам. Моля за разяснение с карта Google pay  на ОББ, ако я активирам, дали мога да платя. Ако имате информация всички ли налични средства по сметката отиват във Google pay. Притеснявам се от измами.
Аз ползвам карта на ОББ и Google Pay. Когато ти излязат предложенията за начина на плащане, цъкаш на Google Pay и следваш инструкциите. Следващите пъти ще е запомнено и ще е по-лесно. Според мене, Гугъл е защита и няма достъп до всички пари. Но за всеки случай имам две сметки. Едната е с карта, другата е без карта. В сметката с картата превеждам пари точно преди плащането. Това е по инструкции на сина. Simple Smile

# 550
Много моля, знаете ли фирма, която да извърши покупка на това което съм харесала в сайта, срещу някакво заплащане? Опитах, но не мога да се оправя с карти, банки. Доколкото разбирам, трябва смартфон с интернет, но аз не ползвам интернет през телефона.

Какво искате да поръчате? На каква стойност е цялата поръчка?

# 551
Явно поръчката ми от вчера ще пристигне в Boxnow , което не ми харесва . Има само на едно място града и ми е далече ...
От Али-то също започнаха да ги насочват натам .

# 552
Как и кой определя дали пратката ще отиде в boxnow?
Аз съм заявила доставка със Спиди. До офис.

# 553
за моята поръчка, която ще взема от кутия, също бях написала като адрес за доставка офис на спиди - не в бг се решава, защото от самото начало ми даде номер за проследяване към кутия

# 554
https://www.temu.com/bg/ethnic-floral-print-dress-boho-sleeveles … fer_page_sn=19670
Тази рокля дали я е поръчвал някой, не мога да се ориентирам за размера

Общи условия

Активация на акаунт