Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 57

• 78 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Кекс с домашни яйца и сладко от ягоди

# 166
# 167
  • пак на Рив Гош
Пепчо, честито внуче! Да ви донесе много щастливи моменти заедно с баба и дядо!

Преди 2 седмици направих половин буркан със сос терияки, та сега оползотворявам- мариновано свинско терияки с лук и чушки на уок-а.

А вечерята беше българско-японски фюжън - супа с мисо, тофу и чери домати (видяна в сериала "Кухнята на майко") и принцеси с кайма и ементал.

# 168
Сандвич с бъркани яйца, спанак, сирене и варено джоланче

Готови рибени кюфтета, картофени кнедли и сладки моркови с пащърнак и батат

# 169
  • Калифорния, САЩ
Пепчо, честито ви внуче. Да расте здраво и щастливо, да ви радва и е палаво като моето момче ❤❤❤.

Зелен фасул постен на гъста яхния, обожавам го, но тук попадам на него (като нашенския жълт е, но е по-дълъг) много рядко. Купувам и ям с дни, и не ми омръзва.

Една тенджера Чоу Мейн нудъли. Синът ги яде с кюфте вътре 😃.

И парти бутчета по винаги уникално получаваща се рецепта на Тайна за нейните пилешки филенца. Благодаря отново, Тайна.

Лека нощ и хубава неделя.

# 170
  • София
И парти бутчета по винаги уникално получаваща се рецепта на Тайна за нейните пилешки филенца. Благодаря отново, Тайна.

Брашно, вода, брашно, вода и пържене ли беше? Много защото видове съм правила?

# 171
  • Калифорния, САЩ

Точно това, Тайне. Винаги работи. С каквито и да е пилешки меса, а и с филе от риба пробвах. Откакто миналия септември сподели тази ти “тайна”, все така панирам. 🤗🤗🤗
Надявам се, че се възстановяваш, много сме тук, които те мислим и ти желаем максимално възвръщане на онова, което имаше и беше преди. Прегръщам те. 🤗🤗

# 172
  • София

Скрит текст:

Точно това, Тайне. Винаги работи. С каквито и да е пилешки меса, а и с филе от риба пробвах. Откакто миналия септември сподели тази ти “тайна”, все така панирам. 🤗🤗🤗
Надявам се, че се възстановяваш, много сме тук, които те мислим и ти желаем максимално възвръщане на онова, което имаше и беше преди. Прегръщам те. 🤗🤗
Сигурно няма да се оправя  докрай, но мога по няколко думи да пиша, без да ги бъркам. Simple Smile  размествам  буквите,  българския ми звучи като китайски  .

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 13:52 от Тайна

# 173
Мързеливо хачапури по рецепта на Лабрекс приготвих снощи за вечеря.

# 174
Сигурно е писано стотици пъти, но какво става с Лабрекс някой знае ли?

# 175
  • под тепетата
За съжаление - не. Аз все още се надявам, че е добре и просто си е дала почивка от форума.
За неделната сутрин - макарони, ъъъ, фузили де, на фурна. Компания от финансиерите на Mikkey. Не можах да се сдържа и излапах едно преди децата Stuck Out Tongue Winking Eye

Салата - манджа от вчера

И прекрасният език по кавказки на Пейчев! Heart Малко го преварих, затова не е толкова фотогеничен, но няма да го оставим да отлежава Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Хляб с хрупкава коричка и мека сърцевина изпекох за любимите хора у дома. Прави се много лесно и е с вкус, като изпечен в пещ.😋👩‍🍳🍞
https://inthebeniskitchen.com/2024/02/25/%d1%85%d0%bb%d1%8f%d0%b … 1%81%d0%ba%d0%b0/

# 177
Бени, закваската може ли да се смени с нещо в домашни условия?

# 178
По рецепта е американски палачинки, но солени (с добавка сирене и кашкавал). На вид е бухтопалачинки.

Не можах да сложа палче на всички вкуснотии в темата, че ме хвана "наказанието", но ще се поправя при следващото влизане. Heart Eyes

# 179
  • София
Тайна, ir74, 🫠, казвайте бързо, моля, как се правят тези "парти бутчета по винаги уникално получаваща се рецепта на Тайна за нейните пилешки филенца."
Прерових старите теми (особено септемврийската), но не открих нищо насочващо.
Изгледах сума ти клипчета в нета...
Споделете тази вълшебна панировка, моля!
Благодаря предварително! 😘

Общи условия

Активация на акаунт