Лакове за нокти - 168

• 50 615
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • На изток от Ада
Преслава, много яка комбинация. Heart Eyes
Иии.. се сдобих с лилавия частичков 21. Joy Какво ровене падна в купата, не е истина. Всякакви лакове, но точно този не и не, на три пъти се отказвах, обаче си викам няма начин да няма поне един и наистина след поредното ровене открих заветното съкровище. Smiling Imp Ура, ура, ура. Joy
аз лилавият взех,ментата нямаше..

# 437
При нас пък от ментата имаше в изобилие, поне 5-6 бройки прехвърлих, ама лилавия беше яко кът. Grinning

# 438

В дм има намаление на trend it up - super shine and stay - 740 номер е пепел от рози, а 810 е лилавия.
И на мен много ми харесаха вашите маникюри с Импала  9 snow Simple Smile та и аз си взех Grinning

# 439
  • На изток от Ада
Последни
Добре че ММ не е лош... Че се заринах

# 440
  • София
Зеленият Shine and stay на ДМ и аз си го взех. Много хубаво стои на нокти, наситено зелено. Макар да се вижда и жълтичко в шишенцето.
Хубаво се нанася и бързо съхне.

# 441
  • На изток от Ада
Бяха на промоция,в моя защита го казвам!

# 442
Кой е лилавия от 21 ?

# 443
ПП Допълвам поста си и от мен с един набързо сниман лилав 21 с частички:

Скрит текст:

Номера е 153

Светлината не е подходяща и не разкрива красотата му, но е прекрасен и за разлика от събратята си се нанася като песен, лесно, без разтичане и черти и съхне мигновено, с топ, разбира се. Много, много красив, най добър в серията си.
Пп Мимето, Насито също го е показала два поста по горе. На снимката е първия вляво.
Скрит текст:

Олга също го показа съвсем скоро на нокти.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 15:32 от Джаста Праста

# 444
  • София
Две Лили прерових за този лак (153 номер) и не го намирам 😀 По принцип не ми допадат като лакове, но този цвят много ми хареса и сега мира няма да имам.

# 445
Ох, и аз така. Бях като кокошка докато не го изровя от купата, но си заслужава, много е хубав. Revolving Hearts

# 446
  • На изток от Ада
При нас беше обрано от лакове на 21 . Но имаше 1 номер 153.

# 447
Ако е 153 значи и аз се вредих. Беше един единствен и ме чакаше.

# 448
  • Варна
Flormar Pretty 003 Creamy, Mara Queen - Caterina и корейски лак Kiss - Illusion

# 449
Здравейте, мили дами! Възхитена съм от красотата, която създавате! Моя приятелка ми пусна мухата, че върху обикновен лак можем да нанесем UV-топ с изпичане в UV-лампа, и така да удължим трайността на красотичката, която сме направили. Дали някоя от вас е пробвала този метод?

Общи условия

Активация на акаунт