Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 735
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
viktoria123456, за пелени както е казала LucyFord. А одеалце използвах за баткото това през лятото, когато го приспивах навън, вършеше ми също работа, когато не искаше да спи да покривам количката с него за да не се разсейва - https://www.miniti.bg/p/pt-37030240036/byalo-mrezhesto-bebeshko- … alo-dyga-70h90-sm

# 616
Не мога,но май ще трябва да пия магнезии за схващането на крака ....иначе кога ще мине....направо ме пробожда пръсеца като вървя.
Вие кой точно взимате или няма значение?

# 617
Аз взимам магнезиев диаспорал 300. Нямам крампи, но не знам дали се дължи на приема му.

Момичета от 2 дни не мога да спя, супер изморена съм. Днес след прегледа си легнах  в спалнята със спуснати завеси и щори и пак не успях да заспя. Нещо много емоции, притеснения...
Дайте някой трик за по-качествен сън 😔

# 618
И мен ме беше хванал този период с безсънието, около седмица продължи, мислене по цяла нощ. Мина от самосебе си и сега даже ми е трудно събуждането 😊

# 619
Не мога,но май ще трябва да пия магнезии за схващането на крака ....иначе кога ще мине....направо ме пробожда пръсеца като вървя.
Вие кой точно взимате или няма значение?

Аз съм на Магнерот. Уж бил по-изчистен…

# 620
  • София
Аз пък спя като пън. Едно ставане за тоалетна имам и това е. Не знам, чакам с нетърпение да си легна. Изморена се чувствам.
На Магнерот съм аз.

# 621
Трудно заспивам и аз ......

# 622
А аз спя като заклана…

# 623
Аз много лесно се изморявам,от незначителни неща.Вчера бях така много зле,днес съм по-добре.Спя си иначе,но се пробуждам,когато трябва да се завъртя,една тежест чувствам на корема.Да си призная,все още не го мисля толкова и не се притеснявам за сега,но наближи ли времето със сигурност ще свия перките.
И аз съм на Магнерот,това са ми изписали,но дали е най-добър незнам.

# 624
Аз след като започнах желязо и б12, станах машина 😂 Чувствам се пристрастена към ефекта. Кой знае откога съм имала дефицити.
За съня- ако съм си почивала повече, не спя добре.

# 625
Благодаря ви, момичета! Значи съм си в нормите да обмислям 2-3 комплекта.
Има една страничка - сладък сън (нямам линк обаче) супер сладки неща имат, но всичко е комплекти. Аз мисля 1-2 долни чаршаф чета да са ми без комплект като за начало.. лятото няма да го завивам кой знае колко.
Вие какъв вид спално чувалче ще вземате за първите месеци (тог 1 , 2.5 .. нали са различна дебелина)?

Сладък сън могат да изработят всичко, общо взето.  Аз онзи ден поръчах 2 чаршафчета от памучен сатен (с ластик) за кошарата. Аз ходя на място в магазина, но предполагам, че ако се свържете с тях, ще ви направят, каквото желаете.

# 626
Момичета, видях реклама на комсед -25% от 01.03 до 04.03. Мисля да започна с пазара, но знаете ли в София кой магазин е с най-разнообразни бебешки стоки? Харесах една кошарка, но ми се ще да я видя и на живо.

# 627
Момичета, видях реклама на комсед -25% от 01.03 до 04.03. Мисля да започна с пазара, но знаете ли в София кой магазин е с най-разнообразни бебешки стоки? Харесах една кошарка, но ми се ще да я видя и на живо.

Аз се сещам за BabyLife Malechkо, Вис Виталис и Мое Бебе Слънчице. Като цяло, повечето поддържат най-голямо разнообразие онлайн. Преди имаше опция да си викнеш някой артикул в магазина за да го видиш, към момента не зная дали е така.

# 628
Аз трудно заспивам, ама пък спя до късно. Явно просто съм си изместила режима, иначе голямо спане пада. Ставам 1 или 2 пъти до тоалетна и усещам, че непрекъснато се въртя наляво, надясно. Понякога се събуждам и по гръб, не знам как ми е удобно така.
Аз пръскам магнезиево олио, тъй като тук няма кой да ми предпише магнезий. Имам само крампи в прасците, нямам контракции или други оплаквания. Затова реших, че да си самоназнача мазило, което да мажа само там, не е лоша идея. Не знам от това ли е, но е факт, че откакто мажа не се будя от крампи.

# 629
Аз почти не спя имам много силни болки в глезените идват и си отиват, изтръпват понякога чак до прасците. От онзи ден ми изтръпват и китките, кръста много ме боли , контракции и спазми в корема не липсват, като разглобена съм 🥲 направо ми е неудобно някой като ме пита как съм все казвам добре. Вие имате ли проблем с потенето и то моето даже не знам какво е нощем се будя цялата вир вода ама буквално вода…. Не е толкова топло спя леко облечена с наметнат чаршаф през кръста направо е ужасно

Общи условия

Активация на акаунт