Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 103 821
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Прекрасната Аслъ Енвер Heart

# 691

·
Мелиса Аслъ Памук и нейният съпруг Юсуф Язъджи от Трабзон - Чайкара.

Баръш Ардуч и Гюпсе в турският курорт Алачатъ

Баръш Фалай със смейството си в Лондон . Като махна брадата след Йомер направо не мойш го позна подмлади се . Бради и косморляци променят фейса на човек ..

Премиерата на филма „МАРИЯ“ с участието на Халюк Билгинер и Анджелина Джоли ще се състои на филмовия фестивал във Венеция.

Фестивалът започва на 28 - ми  август.

Хазал Кая и Селяхатин Пашалъ за втория  финален сезон на ''Пера Палас'' по Нетфликс от 12 - ти септември .

Уауууу , каква е красавица... Heart EyesРазкошна е . Нежност , грация и класа .  Русото и отива , но с дължина на косата още не мога да свикна..

Тук гостува на новото шоу на Енис Аракън. Двамата са много близки приятели от много години, освен колеги .. Имаше слухове и глупости, че са се скарали за незнам какво си и не общуват вече.

Този филм с Айча Туран  и Фурканчо ще го гледам .  Отново ще си партнират след ''Мерием'' .
Тогава парньорството им се получи и имаха химия и флуиди. Сериалчето ми хареса.

Сюжетът на филма "39 градуса в сянката", с участието на Айча Айшин Туран и Фуркан Андъч, който ще бъде на Prime Video в края на годината.

Кумру е амбициозна и успешна млада адвокатка, която се усъвършенства в суматохата на Истанбул, където по-късно се премества. Точността е второто име на Кумру. Фатих е роден и израснал в Измир, който има спокоен характер също като него. Докато събитията се развиват, Кумру се озовава отново в Измир, занимавайки се с шумен бракоразводен случай, който или ще издигне, или ще унищожи кариерата й, а пътищата й се пресичат с Фатих. Когато бракоразводното дело става оспорвано, дуетът с противоположни характери разполага само с осем часа, за да събере доказателства срещу измамения съпруг, да финализира делото, да посети майката на Кумру с интересен герой, да покани приятели музиканти на Фатих на концерт и да присъства на сватба преди денят да свърши. Плановете и животът на двойката, която тича по улиците на Измир ще се промени по начин, който не са очаквали.

Любовта и отмъщението ще променят цикъла на Вселената завинаги.
Шахмаран сезон 2 ще бъде на 8 - ми август само по Нетфликс

Сезон 2 на ''Шахмаран''  Официален фрагмент - Нетфликс

Серенай Саръкая за корицата на турският Воуг с тематична змийска огърлица

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 16:33 от femmi2

# 692
  • Кърджали
Вторият сезон на "Първи и последен" ще се излъчи по Блу Тв през ноември.
Нямам търпение да видя какво ни подготвят. Очакванията ми са доста високи.

# 693
Новият имидж на Иляйда Алишан

İlayda Alişan, Lizge Cömert, Hazal Subaşı от събитието Vaseline Turkey, проведено снощи.

За любителите на исторически сериали
От Бирсен Ант .
Озан Дуланай ще участва  във втория сезон на сериала на ТрТ - "Завоевателят на Йерусалим - Селяхатин Еюби".  Героят на Озан ще е французин.. 

Искаше ми се нещо готино и съвременно и романтично , но имам усещането че този път Ози е нацелил проекта и подсигурил сезона .. Желя му успех в новото начинание .

# 694
Много ми е сладка Илайда
Харесвам играта и
Феми,благодаря за снимките
Дано новият и имидж да е свързан с нов проект

# 695
Феми, ролята на Озан Дуланай ще е много интересна.
Тай ще пресъздаде образа на Балиан от Ибелин- известна историческа личност, кръстоносец, последният военачалник, ръководил защитата на Йерусалим. След преговори със Салаадин предава града, но по достоен начин и защитниците му са пуснати да се изтеглят. Съратник на Ричард Лъвското сърце.
Жалко, че не гледам сериала за Салаадин- стана ми силно безинтересен още на първите серии. Като се има предвид, че историческите филми са ми любими и го чаках. Дали да не го пробвам пак направо от втори сезон, може да е по-добре.

Още нещо за героя на Озан. Балиан Ибелински е главен герой в един великолепен филм, на мен ми е любим- "Небесно царство" /Kingdom of Heaven/. Там в ролята на Балиан е Орландо Блум. Blush  

Ако ви се гледа сериозен исторически филм, с послание- препоръчвам. Ридли Скот е режисьор.

# 696
Пепелчеее , Heart Eyes нали Шуки е още твой човек ?
 Гостувал е в новото шоу на Енис Аракън
https://x.com/TvDunyasii/status/1816424067022385529

Хафса и Кубилайката са се гаджосали. Да видим колко ще издържат , щото  Хафсанур се е разочаровала от мъжете.

Oнче ,  Мерси за интересното инфо. Ти ги следиш историческите и четеш и интересуваш .. Може и да го погледнем втория сезон заради Озан или поне откъси , снимки , гифчета , коментари.

Ахсенчето е сладка и талантлива  някак си с Арас Булут не ги виждам като любовно чифте.. Приличат ми повече на роднини ... Защо от продуценската компания са решили така в последният момент  ??
Иначе Деврим остава в каста ..

От Бирсен Антулташ

Светкавична промяна в Deha на Aras Bulut İynemli... Новата стана Esme Ahsen Eroğlu, ролята на Devrim Özkan се промени
Сериалът Deha на Ay Yapım, който ще бъде заснет за Show TV, е планиран да тръгне на снимачната площадка в неделя.

Сериалът Deha привлича вниманието, като новия сериал на Aras Bulut İynemli, който се чака от миналата година. Има промяна в сериала, който Ay Yapım ще снима за Show TV. На дневен ред беше Деврим Йозкан да изиграе ролята на Есме, партньорката на Арас Булут Ийнемли, който ще играе Девран, математически гений, в сериала, режисиран от Умут Арал.

Собственикът на ролята обаче се промени. Новата е Есме Асен Ероглу, успешна актриса   от младото поколение. Зад кулисите се говори, че Деврим Йозкан ще се присъедини към сериала с много ефектна изненадваща роля в предстоящите епизоди.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 19:00 от femmi2

# 697
  • София
Здравейте,
ще има ли трети сезон на "Kan Çiçekleri" и втори сезон на "Rüzgarlı Tepe"?

# 698
Първият епизод от втория сезон на сериала на Now  '' Червени Пъпки'' оставил отпечатък върху последния сезон, ще бъде на екран в понеделник, 30 септември.

# 699
Феми, 😍 дааа, още е мой човек Шюки 😉 😜.
Ще чакам да сложи в ИГ нещо от това предаване, че на турски няма как да седна да го гледам цялото. 😂 😀
Благодаря за инфото! ❤️ 💕 ❤️

Ааа, ето го както предполагах. 😂

Мисля сега да прегледам 👁 оня сериал за замразяването и размразяването. 😂 😀
Някой нещо да каже за него???

Имам и 2 епизода от Бръшляна в резерв.
И от утре ще си избера нещо леко и безгрижно от списъка на Ончето. ❤️❤️❤️

# 700
Здравейте,

Ще има,ще има....
ама говорят,че много от предния каст няма да са вече в сериала,щяло да  има нови персонажи и скок във времето
Ето тук,от мамашите следя новините
Скрит текст:

# 701
Здравейте,
Ще има през септември.
За  "Kan Çiçekleri" казаха, че ще има скок във времето от пет години.

Първият епизод от втория сезон на сериала на Now  '' Червени Пъпки'' оставил отпечатък върху последния сезон, ще бъде на екран в понеделник, 30 септември.
И за тях мернах инфо, че ще има скок във времето, в който силно се надявам Мерием да не е била в затвора, а Зейнеп заточена заради желанието за учене. Въобще много въпросителни имам относно бъдещето развитие.

# 702
Дали мога любезно да помоля, когато пишете за продължаващи или нови сериали, освен турското наименование, ако гледате и на руски, да посочвате техния превод на името на сериал. Артистите не ме интересуват толкова много, защото когато отворя правилния сериал виждам актьорите. Знам някои турски думи или интуитивно си ги превеждам и ги приспособявам към гледан сериал, но все пак си е мъка да бъдеш сигурен дали точно за този става въпрос.
 Разбрах, че по-горе става въпрос за Червените пъпки, но все пак, мисля че когато няма превод на български, се използват приблизителни имена. Разбира се, никой не е длъжен да се съобразява с моето искане.

# 703
Jfj 🌹, аз имам лошия навик да не поглеждам името на сериала, освен ако не ми е станал любим и да се пристрастя към него. 😂
Някои мога докрая да ги гледам под някакво измислено от мене име. 😂 😀
Като този новия дневен с нещо замръзнало в името.
Но си права, че така пък не е добре за другите в темата, които търсят полезно инфо.

За Конец морозов - ето солнце ( това няма да го запомня 😂) - не е това, което искам да гледам.
Честно казано нищо кой знае какво не е, а актрисата Хира Незнамсикоя направо не става.
Скрит текст:
Гледала съм я в Истанбулска невеста и там добре й се получаваше слугинската роля, но тя напусна в гонитба на слава и се провали в някакъв следващ сериал. Както и тогавашният й партньор, с когото станаха гаджета и в живота и май дружно взеха грешното решение.
После се разделиха. 😂

# 704

Хафса и Кубилайката са се гаджосали. Да видим колко ще издържат , щото  Хафсанур се е разочаровала от мъжете.

Много одобрявам! За мен тези двамата сладури са едни от най-талантливите актьори на най-новото поколение. Дано да се задържат по-дълго, че Кубилай е малко темерут и непукист. В някакъв филм ли са участвали заедно?

Общи условия

Активация на акаунт