Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 103 781
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте,
ще има ли трети сезон на "Kan Çiçekleri" и втори сезон на "Rüzgarlı Tepe"?

Ще има,ще има....
ама говорят,че много от предния каст няма да са вече в сериала,щяло да  има нови персонажи и скок във времето
Ето тук,от мамашите следя новините
Скрит текст:
Дано само ГГ да не се променят. Другото ще се преглътне.

# 706
Здравейте! Hug
За Кървави цветя в трети сезон Б. А.  писа, че ще има скок във времето от пет години. Сезонът приключи с гаден край - Баран и Дилян катастрофираха и бебето беше с тях, а Фърат и Гюл бяха отвлечени. Не ми се иска, но вероятно едната от двете двойки ще преживее миналото на родителите си.
Що се отнася до втория сезон на Ветровития хълм очаквам смяна на ролите. Предстои и разговор между Халил и Зейнеп. Интересно ми е какво е научила преди брачната нощ? Какво така я обърна срещу Халил? Предстои да разберем …

# 707
Здравейте! Hug
За Кървави цветя в трети сезон Б. А.  писа, че ще има скок във времето от пет години. Сезонът приключи с гаден край - Баран и Дилян катастрофираха и бебето беше с тях, а Фърат и Гюл бяха отвлечени. Не ми се иска, но вероятно едната от двете двойки ще преживее миналото на родителите си.
Що се отнася до втория сезон на Ветровития хълм очаквам смяна на ролите. Предстои и разговор между Халил и Зейнеп. Интересно ми е какво е научила преди брачната нощ? Какво така я обърна срещу Халил? Предстои да разберем …
Допълвам-Миран/бебето на Дилан и Баран/ беше отнесено от жена,за която ще разберем в трети сезон

# 708
Вал, благодаря за допълването на информацията. Flowers Hibiscus За бебето Миран съм го пропуснала, понеже финала го гледах на отделно качени части от серията и като видях какво се случва не мога да я изгледам даже и сега.
А за Ветровития хълм както беше писал един фен на сериала в ютюб предстои Халил да спи на дивана и да се обяснява на Зейнеп защо я тормозеше в началото. Позволяваше си да се държи много грубо. За сравнение Баран не се е държал така с Дилян въпреки, че имаше кръвно отмъщение. Това имах предвид като писах, ГГ във Ветровития хълм ще си сменят ролите.

# 709
yakut,
и аз не съм го гледала финала.Даже две-три серии преди него не съм гледала
Много ми е трудно да гледам такива финали и още на втори сезон гледах финала чак,когато започна трети сезон и видях,че всички са живи
Но,чета при мамашите и се информирам,както и отделни откъси по Инстаграм
Та,оттам знам,че двойката Фърат-Гюл се сбогуваха със снимачния екип.
Т.е.,няма да ги има в трети сезон
И мисля,че Хасан ги уби.Жалко и тревожно,защото мисля,че Гюл беше бременна /а бяха казали,че Фърат не може да има деца/
Предполагам,че ще се реша да гледам последните серии,но към септември
Мамашите са в шок-финалът бил много емоционален и сълзлив

# 710
yakut,
и аз не съм го гледала финала.Даже две-три серии преди него не съм гледала
Много ми е трудно да гледам такива финали и още на втори сезон гледах финала чак,когато започна трети сезон и видях,че всички са живи
Но,чета при мамашите и се информирам,както и отделни откъси по Инстаграм
Та,оттам знам,че двойката Фърат-Гюл се сбогуваха със снимачния екип.
Т.е.,няма да ги има в трети сезон
И мисля,че Хасан ги уби.Жалко и тревожно,защото мисля,че Гюл беше бременна /а бяха казали,че Фърат не може да има деца/
Предполагам,че ще се реша да гледам последните серии,но към септември
Мамашите са в шок-финалът бил много емоционален и сълзлив
Вал, при това положение за бащата на Баран е огромна трагедия. Не само ще загуби сина си, за когото е знаел че е починал при раждане и късно разбра че Фърат му е син, а и ще загуби и нероденото си внуче. Не се знае дали ще бъдат заедно и поотделно Дилян и Баран и кой ще оцелее изобщо, защото двама души бутнаха колата в пропастта, а те двамата бяха ранени и в безсъзнание. А на всичкото отгоре детето им ще е в неизвестност.

# 711
Да не занимаваме повече аудиторията,защото доколкото знам, много малко от нас го гледаме.
Но,ако питаш мен,той сам си е виновен заради мълчанието си до сега

Красивата ми двойка:heart:

# 712
  • София
Цитат
И аз така.
Жалко за Фърат-Гюл, но за мен е важно Баръш и Ямур да са екранна двойка. Много добре им се получава играта.
Ветровитият хълм го започнах скоро, но и там засега ГГ се справя повече от добре.

# 713
Рабиа и Исмаил
Които както знаем ще участват в проект на Осман Сънав - Сляпа точка

Още от звездите Heart

Красивата Мирай Данер Heart

И един симпатяга който е рожденник днес - Денизджан да е жив и здрав и много успешен.Страхотно се справят с Мирай Heart

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 19:45 от x BlackRose x

# 714
Момичета 😍, Врата на времето приключи ли?
10 еп. прилича на финал, но пък има вратичка за следващи серии?!🤔
Та се чудя това първи сезон ли беше само или да го отметна
 като напълно изгледан. 😂 😀 Като знам как още чакам един втори сезон на 50 кв м... 😂 😀 😀 хич не ми се иска и сега да стане така.

# 715
Пепелче, потвърдиха за втори сезон на Врата на времето. Дано не се отметнат.
 И мене ме е яд за 50 кв. м, там всичко остана с краката нагоре. Но за съжаление за тях решението е окончателно..

# 716
Бурджу Бириджик за списание Воуг преди да роди Луна Heart

Нова на Елчин Сангу Heart

Танер и Арас вече са се последвали

И една сладка Бирдже която съобщава ,че се е върнала на сета след злополуката която я сполетя.

# 717
Неслихан Атагюл и Кадир са обявили , че очакват бебе.Много се радвам за тях!❤

# 718
Браво! Ей такива новини да се чуват! Heart

Сега ще се наложи да потърсят нова главна героиня за сериала "Любов по време на окупация". Аз го очаквам- исторически и любовен- супер комбинация. Heart Eyes
Бебето е най-важно Heart, Неслихан Атагюл я чакат още много роли. Blush

# 719
Браво! Ей такива новини да се чуват! Heart

Сега ще се наложи да потърсят нова главна героиня за сериала "Любов по време на окупация". Аз го очаквам- исторически и любовен- супер комбинация. Heart Eyes
Бебето е най-важно Heart, Неслихан Атагюл я чакат още много роли. Blush
Прочетох,че са предложили на Алина Боз
Но,тя скоро се омъжи,да видим кое ще и е приоритет

Общи условия

Активация на акаунт