Отговори
# 480
Малко да защитя сценаристите ,леееко с ирония !    Те не са виновни , виновни сме ние , зрителите. Я ,какъв стабилен ни е рейта. Подвеждаме ги !  Те си мислят , че се справят добре ! Ще продължават в същия дух , сигурна съм. Видяха , че една  Пело ни е малко , сега ще ни зарадват с една Невра. Ако и тя не стига  , Суна е на разположение. Ако това не свърши работа , Феро малко ще поплаче  или Сейро ще спаси още някой.  Важното е да се докопаме до трети сезон. Нали виждате как спират сериалите /"Преди теб"/  на 3 еп./жалко за Алп/. Ние вече  60 епизода навъртяхме. Значи........добри са ни сценаристите. !

# 481
Сейферррр 😁😁😁❤❤❤
https://vm.tiktok.com/ZGeAqQEgf/

# 482
  • Яко в Матрицата...
Кирилова, няма СейФер 😃 Имаме вече НевФер 🤣 Нев трябваше да е умна, успяла, трудно да бъде впечатлена млада дама, а се оказа нискоинтелигентна, от мафиотско семейство, загоряла абла, която след две приказки с обещание за кекс се заплесна по тъпака Фер. Да му е честито, както се казва.

# 483
Не знаех че Невра ще отмъсти на другите, а не на Ферит, защото когато Ферит не ѝ отвърне със същото тя ще отмъсти на него, не на другите.

# 484
Не знаех че Невра ще отмъсти на другите, а не на Ферит, защото когато Ферит не ѝ отвърне със същото тя ще отмъсти на него, не на другите.

Да но , чрез Сейран или чрез баща му да кажем ,ще отмъсти на него,тя знае слабите му места от един епизод явно. Ще удря по слабото. Първо явно ще пробва с добро , например магазина, после ще гледаме

# 485
Малко да защитя сценаристите ,леееко с ирония !    Те не са виновни , виновни сме ние , зрителите. Я ,какъв стабилен ни е рейта. Подвеждаме ги !  Те си мислят , че се справят добре ! Ще продължават в същия дух , сигурна съм. Видяха , че една  Пело ни е малко , сега ще ни зарадват с една Невра. Ако и тя не стига  , Суна е на разположение. Ако това не свърши работа , Феро малко ще поплаче  или Сейро ще спаси още някой.  Важното е да се докопаме до трети сезон. Нали виждате как спират сериалите /"Преди теб"/  на 3 еп./жалко за Алп/. Ние вече  60 епизода навъртяхме. Значи........добри са ни сценаристите. !

От началото на сезон 2 (без 1 и 2 серия ) все се чудя на този рейтинг . Да не изброявам всичко Стигнах до заключението , че СейФер в сезон 1 накараха  голямото ядро на фандома да повярват в Афрам и обратното Афрам накараха същия този фандом да вярва в СейФер все още Grinning

ПП Къде изчезна поста на Мишенсе  и още някой AnguishedAnguished

# 486
ДА ЖИВЕЕ МЕТЛАТА 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🤪

# 487
  • София

Такааааа, сега отново да напиша, че всъщност аплодисментите са за Сертер и Акън като персонажи. Рамо си е Рамо, но Ферит пред Сертер и Акън не струва много, поне такъв образ му градят СЦ.
Право на Сертер беше да влезе при Пелин. Те двамата загубиха дете. Ферит се държа неадекватно и на финала. Уплашен, притиснат до прозореца, изгубен, и се чуди какво да прави. Отношението му към Невра също не е мъжко. Ако бяха избрали някоя по-читава актриса, можеше и да се завържи интрига там. Актьорът, който играе Акън, се включи чудесно. Изглежда по-зрял, преживял, видял. Абе, възмъжал.
Пелин, дали ще умре или не, няма значение. Образът ѝ е тотално омаскарен. Можеше да си живее със Сертер и детето мирно и щастливо. Майка ѝ и тя не знае какво иска. Дъщеря ѝ лъга ли лъга. За какво точно ще се търси отмъщение, че Ферит не обича дъщеря ѝ? То, ако можехме да наредим на сърцето кого да обича, ехееее .....

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 20:41 от missence

# 488
Абе нали ви казах…
Невра е копие на Пипи да не се окажат роднина?? 😂

# 489
  • София
Абе нали ви казах…
Невра е копие на Пипи да не се окажат роднина?? 😂
По-скоро СЦ искат да вкарат интрига от двете страни- един път откъм Ферит, после- откъм Сейран, ама засега не се получава. При Акън вероятно ще се получи, но засега откъм Ферит не се задава нищо по-впечатляващо. Невра, си мислех, че ще е съвсем друг образ. Те всъщност я вкараха в сериала за едни пари и какво точно? Да иде при дядото да се оплаче? Зрели жени, тичат при дядовци, бащи и майки, ама той не ме иска, накарайте го! С тропане с крак не става.

# 490
Според мен Невра е клонинг на Ифакат. Simple Smile

# 491
  • София
Според мен Невра е клонинг на Ифакат. Simple Smile
Sweat Smile
Аз си представях успяла бизнес дама, уравновесена, нахакана, знаеща какво иска и какво търси в един мъж. Изобщо съвсем по друг начин си представях нещата, ама ....
Към този Акън бях така предубедена, той пък засега излезе пич. Образът на Сертер ще го съсипят, то е ясно, а всъщност той също е супер свястно момче. Щеше да си гледа детето и жената като писани яйца, ама понякога ние жените не си знаем интересите. Smiley

# 492
На мен ми е много чудно как Невра се влюби за 3 секунди…. При положение че тя се дърпаше от Ферит и не го искаше… 😁

# 493
  • София
На мен ми е много чудно как Невра се влюби за 3 секунди…. При положение че тя се дърпаше от Ферит и не го искаше… 😁
Именно. Така олекна образът. Направиха я като всички останали, които въздишат по него.

# 494
Какво да се получи при Акън . Сейран неизвестно по каква причина ще спасява Орхан ,( която тя вкара в затвора )като ще се омъжва ( още неразведена )за Акън .То имаха общо 2 срещи и вече решиха , че ще прекарат живота си заедно . Нивеята е балон в сценария. То смешно чак. Халис се среща с графове , но няма да се срещне за магазина с баш собственика и биг бос , ами с дъщерята  Голям бизнес , голямо нещо , Корхан Grinning

Подлудиха се със снимките на Мерт в Х Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт