🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 179
  • 735
  •   1
Отговори
# 135

Кой е Фарук?
Не ги разбирам тези турци, имат  си ден за всичко! Grinning
Фарук е продуцент на Gold Film.
Сериалa на FOX в понеделник "Червените пъпки" и "Шербета" в петък са негови.
Та, той не се съгласи и двата му сериала да са в петък, за да освободи на Гадар понеделника.

# 136
Най-вероятно всички са прави за себе си.
Аз си мисля, че и самите Now имат нужда от нещо много силно в петък. Ако за този ден пуснат посредствен сериал, който да се жертва ще са тотална загуба на този ден и рейтинг към 0. Сега не бие топ сериалите, но в този ден е достойна конкуренция и правят максималното предполагам. Надявам се до 13 серия да решат кога да си пускат рекламите и фраговете. Да решат точно какво правят с него и да не оставят на Нези да превежда по нощите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 137
Абсолютно съм съгласна с теб Гери! Какво е това, да ги чакаме по нощите. А и не знаем по кои нощи, ще се случи.
Те по принцип Фокс всяка година купуват над 10 сериала за 7 възможни дни. Те и затова толкова бързо ги спират, защото винаги имат резервен вариант. Цяла есен не пускаха нищо в петък, заради двата колоса и с Гадар чак се престрашиха.
Аз съм на мнение, че Гадар с тоя рейтинг в петък си е ок. Ако беше в друг ден, не знам каква щеше да ни е съдбата.

# 138
Ясно, само с Чаатай могат да се преборят за някакъв рейтинг в петък. Разбира се и добър сценарий!

# 139
Вие сигурно го знаете, а може и да е коментирано, че Вълчо солетката е играл и в Icerde.
Виждала съм тези снимки, но определено и не ми минаваше през главата, че това е един и същ човек. Аз нали в момента гледам Icerde и той често се мотае и пак не го познах.

# 140
Гери, Угур е играл и в Чукур, Три куруша  и в сериала на Джан Ел Турко

Чукур е класика в тоя жанр, но е много сезони.

Три кутуша бързо го спряха, заради нисък рейтинг, там игра с нашата Малбора

Ел Турко е сниман за Дисни+, но след оттеглянето им от турския пазар, не знам каква му е съдбата в този момент, въпреки че не се води турска продукция, а международна.

# 141
Аз в началото не го бях познала, но той е доста променен.
Гери, как ти върви "İçerde "?
Ето един Сарп,любител на операторското майсторство.

# 142
Аз в началото не го бях познала, но той е доста променен.
Гери, как ти върви "İçerde "?
Ето един Сарп,любител на операторското майсторство.

Имам напредък, Нези. Вече съм на 24та серия. Преполових го. Много ми харесва. Не искам да го коментирам преди да го изгледам.

# 143
Малее, на това му се вика покачване на рейтинг между първи и втори епизод.
Какво е това чудо бе. Този сериал го сложиха на мястото на "Семейство"

# 144
Ами браво! Явно го харесват този пролетен сериал. Все още се чудя на рейтинга на "Aile",но явно защото не разбирам вкуса на турците. "Bahar" не изглежда някаква тежка драма,или поне на мен така ми се струва.
Дахан/Чаатай тук много ми харесва!

# 145
Някъде четох, че "Bahar" бил римейк на корейски сериал "Доктор..."

Айдан и Дахан - млади и изпълнени с мечти и илюзии

# 146
А бе, не знам какъв е, но разликата в рейтинга между първи и втори епизод е почти двойно. Аз за първи път виждам такова нещо, откакто им следя рейтингите. Даже не съм чела, какъв му е сюжета, просто цифрите ме втрещиха.

Това погледи ли са?

# 147
Дахан продължава да убива и личността му се е променила драматично

# 148
# 149
Чачо направо вдъхновява за поезия

Трябват ми три живота, за да мога да уловя и да се насладя на всички погледи и изражения на този мъж

Общи условия

Активация на акаунт