🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 199
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Фотогалерията

# 541

Прочетох интервюто на Сюмийе и за пореден път път видях в нея, един много земен и позитивен човек.
Харесах я в сериала като Айдан, а сега започнах да я харесвам и като личността Сюмийе.

# 542
Нези, много ти благодаря за превода! Hug
Продължавам да се възхищавам на това момиче.
Направи ми добро впечатление, че сядайки за интервюто, използва жестомимичен език.
Много е сладка .

Малко информация за филма
Според данни на Box Office Turkey, филмът Hatıran Yeter, с участието на Sümeyye Aydoğan,
достигна 238 476 зрители през първите 10 дни
и стана вторият най-гледан филм за седмицата!
❤️🥹

# 543
Един турски блогър Renklitirtil е писал прекрасно за "Gaddar "и Чаатай Улусой.  За съжаление, това е стара статия от 19 януари 2024 г. за първия епизод, в който не всички герои сa се  появили и действието не беше добре дефинирано (както се  очакваше да бъде, още от първия епизод)... Междувременно смятам,че  нещата  са се развили към по-добро...
Но това е хубава статия, заслужава си да се прочете, докато чакаме поредния епизод в петък.

https://renklitirtil.blogspot.com/2024/01/gaddar-dizi.html?m=1

Като фен на Çukur, İçerde, Üç Kuruş и дори Ezel, този сериал ми дойде като лекарство. Толкова много ми липсваше да гледам такива сериали, че не можах да им се наситя през целия епизод. Това е екшън поредицата. Когато мисля за подобни на мафията или екшън сериали по телевизията, този разказ идва на ум. Серията не падна нито веднъж през целия епизод, винаги се покачваше. Също така задържах дъха си по време на екшън сцените. Не разбирам как започна и как свърши епизода. Единственият проблем е, че до днес гледах Şerbo и сега не знам как ще са двата сериала.

Çağatay Ulusoy се завърна!
Достави на всички удоволствието да гледат телевизия, сякаш не са си почивали от седем години. Разбира се, той е добър и в уеб сериалите, но той е поредният гигант в телевизията. Мисля, че Дахан напълно носеше героя си. Той никога не изоставаше от представянето си през целия епизод. Гледах го с голямо удоволствие. Sümeyye Aydoğan беше малко на заден план в първия епизод. Успяхме да я гледаме в ретроспекциите. Ще гледаме днешните сцени във втория епизод. Играта и беше добра, но изглеждаше твърде незряла в сравнение с Çağatay. Имаше вид на разглезена малка сестра около по-големия си брат. Той беше много добър сам, но усетих възрастовата разлика в сцените и с Чаатай. Те просто изглеждаха добре, харесах химията им, дадоха ми добра енергия. Хареса ми играта и в първия епизод, тя се подобрява с всеки проект, не стои на едно място.

Онур Сайлак играе един и същи герой, независимо в кой проект играе в продукцията. Този умен, но мрачен човек, който винаги прави номера. Иска ми се да беше различен характер. Може би той може да бъде ментор на Дахан, може би човек, който помага. Честно казано, не очаквах да е насилник. Онур Сайлак все още би бил приятен за гледане, ако просто спре, но той ни накара да гледаме твърде много различни версии на един и същи герой, което беше малко разочароващо, въпреки че и той се върна към телевизията след известно време.

Uğur Yildıran отново работи както зад, така и пред камерата. Като екшън режисьор очаквах битка с Çağatay в първия епизод, но останах да чакам. Винаги се чудя за Uğur, не е ли трудно да се вършат две работи? Доколкото знам, декорите съдържат много предизвикателна работна зона. Естествено работата и зад камера, и пред камера ми се струва малко утопична. Липсваше ми Угур, харесвах кратките му сцени.

Гледахме изключително брутални сцени в първия епизод, действието беше толкова напрегнато, че някои сцени ме шокираха. Обичам всички актьори в сериала, така че очите ми бяха щастливи, докато гледах актьорския състав.  Музиката е направена от  Toygar Işıklı. Харесаха ми надписите, музиката на кредитите беше вътре, приличаше на общия фон на телевизионните сериали Çukur и Üç Kuruş. Режисьорът на сериала Синан Йозтюрк е един от първите режисьори, за които се сещаме, когато се спомене екшън. Затова най-много обичах да снимам екшън сцените. Мисля, че историята на сериала е силна. Първият епизод също беше добре написан и имаше добър сюжет. Нямаше част от сериала, която да не ми хареса. Честно казано, не можах да намеря какво да критикувам. Накратко, по мое мнение беше много добра работа и си заслужаваше гледането. Ако харесвате този жанр, не го пропускайте, това е произведение с пет звезди.

# 544
Gaddar Епизод 7 Снимки 📷

Кралят на харизмата и красотата

# 545
Утре ще браним животните...

Да сложа тогава Бусе с едни прекрасници, че от продукцията много я крият.

Бусе и Шива

А ето я и с Гандалф

Обича я това момче, бе.

# 546
Сюмейе с част от партньорите си!
Винаги е имала добри отношения тях.

# 547
# 548
Е не е ли чаровник?

# 549
Изобщо не се съмнявам, че ако той ми се усмихне ще се изчервя и ще почна да се усмихвам глупаво. Аз понякога се усмихвам глупаво като видя някое такова гифче, та какво остава на живо. С други думи много е чаровен.

# 550
Актьори мъже с най-много последователи (Instagram) (топ 10)

1) Burak Özçivit 25.1M
2) Kerem Bürsin 11.2M
3) Can Yaman 10.5M
4) Aras Bulutİynemli 10.4M
5) Çağatay Ulusoy 10M
6) Burak Deniz 7.1M
7) Barış Arduç 7M
8 ) Tolga Sarıtaş 6.4М
9) Alp Navruz 5.5M
10) Engin Altan Düzyatan 5.3M

# 551
Ох, тия от Hells Kitchen гладен ме оставят.

# 552
А аз съм при кокошките на Ергенът
Не знам защо си го причинявам

Някаква мацка го е видяла и снимала
Случва се, видях го лично днес

# 553
Изобщо не се съмнявам, че ако той ми се усмихне ще се изчервя и ще почна да се усмихвам глупаво. Аз понякога се усмихвам глупаво като видя някое такова гифче, та какво остава на живо. С други думи много е чаровен.

Гери, същата съм хахах понякога така се хиля на телефона, че от някой ме гледа… Grinning Grinning

# 554

Гери, същата съм хахах понякога така се хиля на телефона, че от някой ме гледа… Grinning Grinning
Това го пишех в метрото. И си се хилех.

Общи условия

Активация на акаунт