🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 160
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Детективската агенция "Ястребово око" си изпълни задачата...откри кой е в колата. Sunglasses

# 586
Детективската агенция "Ястребово око" си изпълни задачата...откри кой е в колата. Sunglasses

Довечера ще разберем! Wink Sunglasses

# 587
ИГ Габи:

Какво казва Sümeyye Aydoğan за Cagatay.
Тя казва, че Cagatay е специален партньор за нея, който излъчва специална аура и тя е много щастлива, че е получила шанса да играе с него. Обичам го толкова много! Съдбата ми беше да участвам в този проект! Много съм щастлива и развълнувана!
Какво казва Sumeyye във втората част на клипа, в друго интервю, за Cagatay:
Cagatay е отличен актьор, който превъзхожда работата си.
Идвах със сладки пайове и той много ги харесваше! Хареса ли ги? Да, наистина ги хареса!

# 588
Днес снимаме край морето.

# 589
Аз имам чувството, че в колата е Ямурчето.

Тази нова героиня стоеше много добре до него. Много сладко и се усмихваше този Гадар. Айдън направо ще я разпердушини. Ама може и от Дахан да почне, каквато е бясна. Първо шамар, после здрасти.

# 590
Интервю за NOW

Алпер Чанкая отговори на нашите въпроси!

ЧУВСТВАМ, ЧЕ ХАРАКТЕРЪТ НА ЕНВЕР Е ВЗЕЛ

Първо, добре дошли в семейството на NOW, г-н Алпер Simple Smile  
Вие давате живот на героя на Енвер в сериала Гадар.
Първо, бихме искали да попитаме за отзивите, които сте получили за вашия герой...

Благодаря ти, намерих го за хубаво. От това, което виждам, усещането на публиката като цяло е положително. Чувствам, че и историята, и характерът на Енвер бяха прегърнати.

Енвер е герой, който е потиснат от баща си и винаги създава проблеми, за да прави по-добри неща от него и се опитва да бъде по-добро име от баща си. Какво мислите за пътя, който той избра, за да бъде успешен?

Не мисля, че пътят, който следва, е правилен, но когато се замисля за детството на Енвер, социалната му среда и връзката му с баща му, мога да разбера мотивацията на героя за власт.

ЕНВЕР Е МНОГО ЦВЕТЕН И ПОДОБЕН НА ОГЪН ГЕРОЯТ ВЪТРЕ

Какъв герой според вас е Енвер и кои са най-приятните му черти за представяне?

Под хладнокръвния си вид Енвер е много колоритен и пламенен персонаж. Естествено, вълнуващо е да не знаеш какво да правиш след това. Наслаждавам се най-много на тази забавна странност, докато я анимирам.

От една страна, той е много влюбен в Ямур. Как мислиш, че се развива тази любов?

Ямур е отправната точка на семейството на Енвер, което той не е могъл да преживее в детството си и което е идеализирал в съзнанието си. Мога да кажа надеждата му да бъде семейство. Затова любовта му към нея смекчава острите ръбове на характера му.

И така, кой според вас е най-жестокият герой в поредицата?

Екбер Балтаджъ отглежда мъже в хижата в продължение на години. Мисля да го избера Simple Smile

Преходът от предишния ви проект към тази серия беше бърз.
Успяхте ли бързо да се адаптирате към новия си герой? През какъв подготвителен процес премина?

Както при всяка роля, отнема време, за да свикнеш със света на героя и света на проекта. В момента все още прекарвам много време в проучване, мислене и мечтания за Енвер. Честно казано, в началото се притеснявах, защото нямах достатъчно време да опозная героя. Но фактът, че целият екип се състоеше от съвместими хора, елиминира това безпокойство. В момента създаваме тази атмосфера заедно.

Споделихте и продължавате да споделяте един и същ комплект с много ценни имена като Kıvanç Tatlıtuğ и Çağatay Ulusoy. Имате ли възможност да прекарате време с тях на снимачната площадка?

И Kıvanç, и Çağatay са много мили и приятни хора. Разбира се, приятно е да прекарваш време с такива хора. Толкова се радвам, че ги срещнах и работихме заедно.

Миналата година участвахте във филма "Cam Perde", филмът дори беше счетен за достоен за много награди и вие също бяхте възнаградени. Имате ли планове или проекти по отношение на киното за тази година?

Винаги съм имал силно желание за кино. Отдавам голямо значение на историите, разказвани в киното, и много обичам киното. “Стъклена завеса” беше едно незабравимо преживяване за мен. Искам да участвам в киното през цялата си кариера.

НЕ СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ИЗОСТАВЯМ ИКОНОМИЧЕСКОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ.

Докато учехте икономика през 2009 г., няколко години по-късно решихте да прекратите образованието си. Съжалявал ли си някога, че взе това решение?

Не съжалявам. Напротив, смятам, че това е едно от най-добрите и критични решения, които съм вземал в живота си. Защото да обичаш работата си е едно от най-важните неща за щастие през целия живот. Когато погледна назад, това е една от най-добрите точки на пречупване за мен, която мога да кажа с мир и радост.

Можем ли да кажем, че сте човек, който следва мечтите си? Какъв съвет бихте дали на хора като вас, които искат да станат актьори? Какво трябва/трябва да направите днес, за да станете актьор?

Мисля, че приоритетът да си добър актьор е наблюдението. Да живееш с съзнание. Моят съвет към хората, които искат да станат актьори е; Четат и гледат много. Накратко, може да се окаже, че те следват света и живота и живеят с съзнание за това, което се случва около тях.

Знаем, че сте основали "Sahne 367" в Анкара с ваши съученици, докато сте били още в университета. Каква беше идеята да започнете и срещнахте ли трудности на този етап?

Театърът всъщност е нашата естествена среда. Както при всичко създадено от нулата, изпитахме някои трудности, но те бяха трудности, които ни дадоха опит и ни подготвиха за живота и професията. Идеята ни беше да правим игрите, които искаме, според нашата визия. И така направихме. И продължаваме да го правим. Сега имаме пиеса, наречена „Малка заявка“, която се играе на различни сцени в Истанбул. Планираме да работим по нова игра следващото лято. Етап 367 продължава живота си като пътуваща компания.

ЗАПАМЕТЯВАМЕ ЗАЕДНО С МОЯТА ПРИЯТЕЛКА

В момента сте в щастлива връзка и публикациите ви в социалните мрежи се харесват много Simple Smile  
Трудно ли е да прекарвате време заедно след натоварените графици?

В това темпо времето, което прекарваме заедно, е наистина ограничено, но въпреки това се наслаждаваме на тези няколко часа. И без това обичаме да сме у дома. Селин също проявява голямо разбиране в това отношение, благодаря. Всъщност след известно време той ме събужда и казва "Време е да запаметявам" и заедно го запаметяваме Simple Smile

Ако помолим вашите приятели да ви опишат, какво биха казали за вас? Simple Smile

Беше ми удобно да говоря за Енвер, но сега ми е трудно да кажа нещо за себе си Simple Smile Не знам другите си характеристики, но съм сигурен, че биха казали, че съм забавен човек.

И накрая, за тези, които искат да ви опознаят по-добре, бихме искали да ви попитаме къде, с кого и как обичате да прекарвате времето си най-много...

Обичам да съм вкъщи. Един ден, който мога да прекарам спокойно вкъщи, разговаряйки с любимите си хора и приятели, е наистина идеален ден за мен. Аз също обичам да спортувам, това е незаменима част от живота ми...

# 591
Благодаря, Жаки!
Страхотно интервю!
Алпер изглежда готин и усмихнат човек!
Ето го и нашия Алпер с приятелката му.

# 592
Здравейте!

Честита баба Марта!

Нека всички да сме здрави и засмени.

# 593
Благодаря, Жаки!
Страхотно интервю!
Алпер изглежда готин и усмихнат човек!
Ето го и нашия Алпер с приятелката му.

Нези, той и усмихнато играе. Наръгва някого и пак е усмихнат. Аз затова не мога да го възприема много сериозно. Дори като е бесен ми е някак забавен.
Цвети, страхотна мартеница се е получила.

# 594
Днес е Гадар ден!

# 595

Ако се  гмурнем в духовното значение на чайката, научаваме, че те означават комуникация от божественото, интроспекция и прегръщане на възможностите на живота. Тяхното присъствие означава възможности, промяна, изразяване на себе си. Чрез настройка надуховната мъдрост на чайката, получаваме вдъхновение да се реем в живота.
Чайката е мощно духовно животно, което има дълбока символика и значение в много култури и духовни вярвания. Като духовно животно, чайката носи множество прозрения и послания, които могат да ни водят и вдъхновяват в нашето духовно пътуване.
Едно от ключовите послания, които носи чайката, е важността на свободата и независимостта. Точно както чайката се рее свободно в небето, тя ни напомня да прегърнем собствената си свобода и да живеем живота според собствените си условия. Чайката ни насърчава да се освободим от всякакви ограничения или ограничения, които може да ни спъват, и да прегърнем истинската си природа.
Друго важно прозрение, което предлага чайката, е силата на адаптивността и находчивостта. Чайките са известни със способността си да се адаптират и да виреят в различни среди, независимо дали става дума за открития океан или оживените градове. Те ни учат да бъдем гъвкави и да намираме креативни решения за всякакви предизвикателства, които можем да срещнем. Чайката ни напомня, че имаме способността да навигираме през възходите и паденията на живота с благодат и устойчивост.
Освен това чайката символизира силна връзка с нашата интуиция и вътрешна мъдрост. Точно както чайките имат изострено чувство за посока и могат да навигират на дълги разстояния, те ни напомнят да се доверяваме на собствените си инстинкти и да се вслушваме в мъдростта, която се намира в нас. Те ни насърчават да следваме вътрешното си ръководство и да вярваме, че сме на прав път.
Освен това чайките често се свързват с елемента вода, който представлява емоциите и подсъзнанието. Чайките ни напомнят да се потопим дълбоко в емоциите си и да изследваме дълбините на нашето подсъзнание. Те ни насърчават да прегърнем емоциите си и да освободим всеки емоционален багаж, който може да ни тежи. По този начин можем да изпитаме чувство на емоционално освобождение и да намерим вътрешен мир.

Мисля,че този символ не е избран случайно!

# 596
Gaddar Епизод 7 Снимки Част 2 📷

# 597
Вече нямам търпение за довечера!
(стискайте палци,да нямам изненади:))
И да ви кажа, че не си давам за нищо на света Айдан на никакви красавици!

# 598
Още малко промо фотки

# 599
Онур Сайлак: „Мога да кажа, че най-големият фактор за приемането ми на ролята на мениджър беше Чаатай Улусой.
Никога преди не бяхме попадали на него и беше хубав проект, наистина исках да си поиграя с него.
Разбира се, това е една от любимите ми роли. Хладнокръвието на героя, непредсказуемостта и т.н.
 „Това беше роля, която изиграх с голямо удоволствие и се забавлявах.

Общи условия

Активация на акаунт