Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 428
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
VaL3nTinA, а от къде, че аз явно нещо обърках нещата 🙂

# 226
Честит празник, момичета! Purple Heart

# 227
Тази арника помага много, но аромата ѝ е...
Не ти ли харесва ? На мен много пък, нежен е, не мирише на лошо.

# 228
  • Deutschland
Честит празник, момичета.
Поръчах и маска за коса на детето и мъжа ми. Давам указания, искам новата Пантен бонд рипеър. Ама тази била с алкохол на второ място. Купете ми друга тогава, примерно нещо без алкохол 😁. Нямало. Коя със силикони, коя с алкохол. Мили Боже, полудях. Изключих звуците на телефона и утре ще си купя сама. Последното нещо което гледам е състав.
Допълвам. Имам вече Bond repear, маската изглежда така: (перлички са някакви, но какви точно не знам)

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 23:59 от Фрау С

# 229
  • Ланкър, планините Овнерог
Измазала съм 2 кутийки с крема с арника - приятен, докато е на ръцете, приятно мирише, но до първото миене на ръцете е хубавото. Измазала съм н-брой тубички от крема на Юсерин за атопична кожа - същата работа. Мазала съм директно с кокосово масло, мас с невен....няма спасение зимата. Вечер мажа богато и спя с памучни ръкавици, но все тая. Докато драмата беше от горната страна на ръцете, се търпеше, но мина на дланите и е ужасно. Предадох се аз.
Да кажа за новия почистващ балсам за лице на Балеа. Малко като вазелин е, чисти, но след всяко ползване около 1ч след това ми текат очите. Ако не става за около очи, не е моето.

# 230
VaL3nTinA, а от къде, че аз явно нещо обърках нещата 🙂
В кварталните магазинчета за козметика и тип всичко по 1 лев.

# 231
  • Сливен
Чистото шипково масло става ли за маслено почистване?Имам една голяма опаковка на алтея и понеже го ползвам само вечер за около очите се притеснявам,че в един момент ще граняса и ще трябва да го изхвърля поне да му намеря друго приложение.

# 232
Гита, при мен не текат но ми люти и трябва да ги разтърквам иначе ми е мн удобен за махане на грим не се занимавам с тампони ,дегримьори и мицеларни води и панда ефекта го няма след това...

# 233
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, при мен не текат но ми люти и трябва да ги разтърквам иначе ми е мн удобен за махане на грим не се занимавам с тампони ,дегримьори и мицеларни води и панда ефекта го няма след това...
А, с тампони отдавна не се занимавам. Хидрофилни олиа или балсами, но до сега не ми се беше случвало да ми текат очите, иначе докато чистя не ми люти.

# 234
И аз съм с много суха кожа на ръцете. Много ми помага грема на Avon за ръце, лакти и колена с масло от шеа https://www.avon.bg/assets/bg-bg/images/product/prod_1164617_1_613x613.jpg
Мажа почти всяка вечер. Бързо попива и много ми помага. Единствено ароматът не ми харесва. Вече съм на 3 или 4-та опаковка.

# 235
  • Deutschland
Това било феноменално. Ухае на парфюм и оставя косата мека, блестяща и не помня какво още. Май пак ще се ходи на ДМ. И най-важното не утежнява косата.

# 236
  • БГ
При нас - кога Grinning

# 237
Фрау, бях в ДМ преди няколко дни, но при нас го няма все още. Имаше обаче Плекс серума и си го купих, наистина чудесен продукт се оказа.

Напоследък в Нотино хващам големи промоции на профи продукти за коса. В дрогериите вече някои продукти са станали скандално високи, гонят профи продуктите като цени. Накрая излиза по-удобно човек да си купува профи продукти. Купих си преди време за 32 лева с безплатна доставка ето този шампоан на Милкшейк, 1000мл. Хубав е, онзи ден го използвах за първи път, няма парабени и sles, доволна съм, а цената му беше повече от чудесна.

# 238
Това било феноменално. Ухае на парфюм и оставя косата мека, блестяща и не помня какво още. Май пак ще се ходи на ДМ. И най-важното не утежнява косата.
Скрит текст:
С това последното ме спечели. Моята я скъсих до раменете и ми става много трудно да сложа масло по краищата без да я утежня, че е и на пластове за да ми е хептен забавно. А пък съм си наумила че искам да слагам и олио - знаете как е, жена веднъж кандърдисана... Grinning

# 239
Ако говорите за новия балм за почистване на Балеа- нямам никакви проблеми с него и много ми харесва.
Иначе  олията са ми супер на косата и не ми утежняват.Последно това взех:

Общи условия

Активация на акаунт