Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 69 806
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може и да го пробвам, мерси. При мен балейският е железен даже и по време на тренировки, но ако продължава да го няма...

# 526
Този на Балеа беше около 5 лв
Има го в емаг

# 527
Все са стипца тия кристали, който и да вземете една и съща работа вършат. Има и по други дрогерии, по някои аптеки също съм виждала, не са нещо екзотично. Да, този на Балеа е действително най-евтиният вариант но като знам по колко време карат, другите също си заслужават като пък го няма него.

# 528
Нещо ми дойде музата и бих искала да споделя с вас какво скоро открих и мнение, така по-кратичко. Надявам се да съм полезна на някого.

Напоследък ползвам само продуктите на снимката за грима си през деня. Не слагам сенки и моливи от няколко месеца.

За Maybelline 4 in 1 glow, имам го от няколко дни. Харесва ми колко е лек и с ниска покривност. Не мога да го сравня с любимия ми cc cream на Lumene, но е доста приличен. Надявам се да не се опъпча от него. Текстурата е водниста с блясък вътре. Доста добре се държи през деня, без пудра за запечатване. Гладка изглежда кожата. Не се впива в сухи участъци, стои като маска.

Коректора в цвят номер 5, леко розов. От години не бях ползвала коректор. Харесва ми определено, че озарява зоната под очите и не се впива във фини линии, не се размазва, не се размества. Пълно 6 има от мен!

Кремообразния бронзант на Catrice. Доста се чудих за този продукт, но все пак го взех. Много икономичен и кремообразен, като масло се размазва по лицето, не стои на петна, дълготраен е, отново без пудра.

Течен руж на Essence от лимитираната коледно колекция. Не бях ползвала никога течен руж, бях доста стресирана. 😀 Много е пигментиран, лесно се работи с него. Често прекалявам, но ми и много лесно да го поправя с гъбичка за грим. Бързо трябва да се работи с него, защото иначе остава петно.

Течен хайлайтър от коледната колекция на Catrice. Разкошен, бляскав, много красив. Лесно се поправя, ако прекалиш. Цветът е златист, със ситни частици и стои много естествено на лицето.

Имам и други нови за хвалене, като пяна за лице и т.н., но не мих искала да досадя на някого. Simple Smile

# 529
На Мейбълин 4в1 ми е голямо разочарование, много запушени пори, и като продукт ми е едно никакво, уж 1000 работи в едно, а нито едно като хората не работи за мен.

# 530
Страхотен пост! Сега и аз ще покажа какво ползвам:

Основа 10 в 1 Catrice - за първи път използвам основа и тази много ми харесва. Озарява, заглажда. Цената й е добра.
Коректор Мейбълин - и аз използвам номер 5, това ми е 3-4 опаковка, много го харесвам, с нито един друг коректор не се възприемам. Използвам под очите и по лицето, но аз съм с розов подтон и затова си го позволявам.
ФДТ Wet n wild - това е dewy варианта, ползвала съм и матиращия. Този ми стои по-добре, покривността им е супер. Но ми идва тежък, усещам го стегнато върху лицето. Откакто ползвам основата, го слагам рядко. Достатъчни са ми основа и коректор.
Руж Fresh blush Bell - ползвах прасковения, сега доизразходвам розовия. В кутията стоят като ружчетата на Буржоа, като негова реплика е. Но не е пигментиран добре, стои малко като тебешир, определено не го препоръчвам.
Сега съм в търсене на хайлайтър, бронзант или контур и руж.

# 531
  • Пловдив
Новата лоялна програма на dm, валидна с използване на приложението:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-us … i-poveche-2290162
От 22.04.2024 г.  до 30.04.2025 г. всяка покупка, направена през онлайн магазина на dm, Моят dm-App или в магазина, след сканиране на клиентския номер от приложението, ще бъде отчитана. Това означава, че с всяка покупка Вие ще трупате оборот. При достигане на определено ниво, ще получавате талон за отстъпка при следващо пазаруване.

# 532
Това аз ли не го разбирам или наистина е много странно. За 8 дни ще важи оборотът , после ще се нулира и после ще важи една година …. why ?

# 533
  • Пловдив
Не оборотът, а бонусът.
Оборотът ще се трупа 1 година.

# 534
Има нов шампоан от Балеа плекс серията - за боядисани коси. Взех го и засега съм доволна, но не съм сигурна каква е разликата с нормалния плекс 🤷🏻‍♀️

# 535
Днес бях в ДМ и видях, че са заредили нови парфюми на Найк. Не знам, дали сред вас има техни почитатели, но аз много харесвам някои от ароматите им. Не мога да кажа, че са двойници, но определено ми напомнят на някои популярни аромати. От пролетта до есента използвам ароматът Trendy pink.
Записах си ароматите, които харесах днес и мисля да си купя:
- Yummy musk (този аромат на мен лично ми напомня на NR Pure Musk)
- Purple mood
Друг аромат, който харесах, но не е от новите е Oriental Avenue от серията им Urbanite

# 536
  • Mediterraneo
Найк са адски нетрайни и за тоалетна вода, просто изветряват, докато ги пръскаш. Последно ползвам един да ръся по завесите в банята, няма и следа от аромат след минута.

# 537
И аз харесвам Trendy Pink, при мен издържа целия работен ден.

# 538
Да, подуших ги и ми харесаха. Мисля да взема на детето Елизабет Арден Green tea Sakura. Много ми допадна.
А това ми излезе в едно стори. Някой виждал ли го е?

# 539
Хелия, и аз им се чудя на Елизабет Арден, на мен ми харесва този с нар.
https://makeup.bg/product/458914/

Общи условия

Активация на акаунт