“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №6

• 42 009
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако не, то няма кога.

# 616
Аз като децата се гежвам от такива изневери.Поне да не изглеждаше толкова щастлив с Катина....
:/

# 617
  • Другата България
Ами той не изглежда......

# 618
Ще видим какво ще стане сега,като той управлява парите.Катина и тя взе да се озлобява срещу Емил и Ана.Отделно ако Виола да забременее от Марко,това ще я довърши.От всичко не мога да си обесня защо бягат само двамата,явно Катина не е искала сестра си и детето и след изневярата,но защо Марко ги оставя?Прощалното му писмо беше на етикет от вино от 1942г.

# 619
Ще видим какво ще стане сега,като той управлява парите.Катина и тя взе да се озлобява срещу Емил и Ана.Отделно ако Виола да забременее от Марко,това ще я довърши.От всичко не мога да си обесня защо бягат само двамата,явно Катина не е искала сестра си и детето и след изневярата,но защо Марко ги оставя?Прощалното му писмо беше на етикет от вино от 1942г.
А може Катина да не знае...

# 620
Очаква ни ключов и драматичен епизод. Надявам се екипа на сериала да се е справил много добре.

Може ли някой да припомни прощалното писмо към Виола?

# 621
Цитат на: BacuTy link=topic=1630241.msg47719524#msg47719524
Аз като децата се [b
гежвам[/b] от такива изневери.Поне да не изглеждаше толкова щастлив с Катина....

Нова дума ,но не намирам какво значи 🤔🙂

# 622
Колко голямо е детето на Марко и Катина, когато го оставят с Виола?
А дали не е възможно Виола да е била бременна от годеника си и когато той умира, да роди тайно и да представят детето все едно е на Катина? Връзва ли се във времето?

# 623
Цитат на: BacuTy link=topic=1630241.msg47719524#msg47719524
Аз като децата се [b
гежвам[/b] от такива изневери.Поне да не изглеждаше толкова щастлив с Катина....

Нова дума ,но не намирам какво значи 🤔🙂
Laughing
Извинявам се - жегвам Grinning

# 624
  • София
Оставили са детето, защото пътуването е опасно, щели са да ги вземат, когато е установят. Както се видя, това че не го взеха му е спасил живота на детето.

# 625
Зоя беше казвала че е бил на 6 години мисля,няма как да е от Сава детето на Виола,не мисля че са консумирали,ние само годежа видяхме.Ще потърся довечера писмото на Марко преди да избягат.9-10 епизод на първи сезон някъде беше като го чете Марта и даваха ретроспекцията с убийството им.

# 626
Не трябва такъв тип сериал да се дава веднъж седмично, още повече и с такава разлика между сезоните, губи се връзката - хронологична, роднинска,ситуационна. В случая те са основни за смисъла. Сега и това да помня ...диска ми няма много място вече 🤕🙂

# 627
Да, спокойно можеше да е събота и неделя.

# 628
  • Галифрей
Така са решили да го дават като другите сериали. И аз позабравям.Ако бяха пуснали целият сезон в някоя платформа щях да го изгледам за един ден 😁
Сега зарибих майка ми и тя гледа  с голям интерес,  вече е на сезон 2 някъде по средата.

# 629
След толкова загубени деца от Катина, не вярвам, че ще стане чудо и детето, което Марко и Катина оставят е биологично на Катина.

Общи условия

Активация на акаунт