Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 205
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добро утро от нас! Всички ли спите все още? МИ така е, като гледам до кое време сте се отчитали снощи  Laughing.
Foquita, наистина е ободряващо да си сред хора. Аз тези дни приключих курс по английски и сега се чудя с какво да се захвана  Rolling Eyes, за да ми се разнообразява ежедневието.
Eti, някой спомена за yolk преди време, че се местят в ново жилище май...
Lala, с тези напътствия Kredor няма начин да не оцелее!!!
Рени, к'во става из Бургас, вчера гледам една снимка във вестника - стадо крави пасат на воля в "Меден рудник"  Shocked!
Спорен ден на всички! Днес пак ще е ден за разходки.

# 256
foquita aууу да работиш при шоколадити-звучи доста калорично    261uu  Аз скоро време работа няма да започвам  Naughty

Лала      201uu точно и ясно му обясни на човека за какво става въпрос    newsm62

wavey на Яник и бебе Филип !  Кредор виждам че ти е забавно с нас  Wink От кога жълтък и месце ?

Ние вчера свалихме нивото на кошарката надолу и махнахме дъгите,сожихме колелца.Реших малко да се презастраховам че току виж Галко и той ме изненадал като Венци  1crib

пепи111 ми незнам душко ,малко далече ми се пада това  с кравите   rotfImbo
Хайде това е от нас! С това хубаво време не ни остава много време за форум.
    love001 за бебе Тодор и скорошно оздравяване. Жоржи  Flowers Bouquet

# 257
Добро утро  smile3539
Честити месечинки на Емилия на мама Emmilly  Flowers Rose Павел на мама kriss77 Flowers Four Leaf Clover  Георги на мама suzi_a  Flowers Four Leaf Clover Ивайла на мама peti_ivi Flowers Rose  
Яник и бебе Филип-  welcome
Kredor -  welcome
Лала - много се посмях, даже те прочетох на мъжо.  Joy Сега ще видим как ще отговори Кредор на дългия ти пост.  Laughing
Jorjito - дано да не прихване Митето, а ти бързо да оздравяваш. Тая твойта комшийка  #2gunfire направо нямам думи...
Ние още не сме купили гърне  Blush Калоян си дриска всяка сутрин в легенче. Търсих в нета, но само обикновени имаше, а много ми хареса това на Ренито и ще търся такова.  Peace
Лек ден на всички!   bouquet

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 09:56 от Nita

# 258
  • Варна
Добро утро и от нас  bouquet
Честити месечинки Tada
Аз бързам да се отчета за малкия.Вчера ходихме да му лее една бабка куршум.Че бабката ми вика"страх има от падане,от силен шум и други разни Rolling Eyes.имал болки в устата и още колики newsm78
И на мен ми ля и ми каза разни неща,ама мойто не е важно.И питам се дали наистина познава/тя също така е и много уважавана гледачка,но аз отказвам да ми гледат Naughty/или налучква. Thinking
Предния път като ходех ми каза че не ми стига кърмата Shocked,ей така без нищо да съм и казала.аз отидох просто да ми лее куршум и тя изведнъж бум,не ти стига  кърмата ooooh!.абе както и да е важното е че Дито пак се буди 68734 пъти тази нощ. Confused
Ще видим Wink
 welcome на мама Янак и малкия Филип
 welcome и на Кредор,надявам се че си с добри чуства.Ако наистина си такъв какъвто се описваш,ти свалям шапка smile3501 и аз мога да се похваля с такъв мъж до себе си Peace
Лала, както  винаги ме разби.Мноооооооооого се кефя на писанията ти Hug
И аз се чудя какво стана с Йолк и сладката Весела ThinkingНали ми е снаха. Embarassed Да се връщат бързо че току виж,Дито разлюбил Весито и се ориентирал на друго място Joy
Фукита,аз тази мойта камшийка я видях преди няколко дни и я питам как е и тя "ами болна съм" и аз и казах като се оправи да заповяда,онзи ден се звъни на вратата,отварям гледам тя,питам я дали се е оправиля и тя ми вика"Дааааааааа иначе нямаше да дойда" #Crazy
Днес съм като сдъвкана и изплюта,всяка кастица ме боли и няма да излизаме с малкия. Naughty.Няма да мога да вдигна количката по стълбите.А за него се надявам Осцилококцинума и Вит.С да го предп азят от евентуално зарязяване Praynig
Рени Hug

# 259
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито порстване на Емилия на мама Emmilly, Павел на мама kriss77, Георги на мама suzi_a , Ивайла на мама peti_ivi!
Да са здравички и послушни!

# 260
Айде добро утро и от мен newsm68
Нещо не мога да се разсъня и пия   food010
Честити 7 месеца на: Емилия на мама Emmilly,Ивайла на мама peti_ivi
        Павел на мама kriss77 и Георги на мам suzi_a

Ние имаме малък повод за хвалба-Криси вече се  1crib сам,обаче явно му е трудно да се хване за най-горната решетка и стои на колене,хванат за по-долните решетки  Simple Smile
Вече имаме крещяща нужда от проходилка,свеки обеща да купи,но кога ще я видим ,не знам.
Жоржито,по повод леенето на куршума,Криси като беше на 2 1/2 мес. го водихме при една баба да му хвърля брашно.И той така пищеше,както си спи и изведнъж се будеше с писъци.Тя каза,че бил уплашен от хора.Но дали е било истина,не знам,защото аз по принцип мн не вярвам на такива неща.Ходила съм на врачки като ученичка и каквото ми казаха,мн малко неща бяха истина-само тези,свързани със сем.Но щом казваш,че преди ти е казала за кърмата,може би наистина разбира жената.
При нас времето е мрачно,дават го да вали дъжд,дано не ни се размине разходката.

# 261
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас!Голямо писане сте му дръпнали вчера!
А като си представя, че едва, не отидох до болницата с колата, с огромния корем в 9ти месец Laughingспрях да карам една седмица преди да родя

Аз пък се закарах сама да раждам Mr. Green,колкото и безумно да изглежда и се обадихме на тате заедно с беба от болницата Joy Щеше да получи инфаркт SickТака,че колата си е голямо удобство!Взеха ми я де,да не се изпиша сама Mr. Green
Лала и ти си голям зевзек,откъде това вдъхновение newsm78
Да се оплача,снощи решихме да отидеме на пицария(заедно с беба),тя милата обаче никога не е излизала сред толкова много хора,дори в магазин не е вкарвана досега,та сядаме ние,а тя само се огледа и като писна,отиде вечерята на кино #Cussing out.Посетихме McDonald's след това,явно там ни е мястото(хареса и) Tired
Жоржи,ако наистина ви е заразила комшийката е за #2gunfire,аз питам тия дето искат да ми идват на гости дали са здрави и тогава каня,че при нас един да кихне,после всички сме болни Crossing Arms
А,Нита и в легенче става,важното е да не е в гащите Mr. Green

# 262
  • През девет земи в десета
Пак забравих и аз като Диди още се разсънвам с кафето Joy на компа:
Честити месечинки на Емилия,Ивайла,Павел и Георги,големи да порастнат newsm51 newsm51 newsm51

# 263

Вече имаме крещяща нужда от проходилка,свеки обеща да купи,но кога ще я видим ,не знам.

ако бях в сф бих ти дала нашата с огромно удоволствие, на Павел му се влачат краката в нея и не я ползвам. На по късен етап.....може би....
Честити месечинки на Емилия,Ивайла, Павел и Георги!
Жоржи, Павел успя да устои на грипа докато бях болна, дано и Дито успее.

# 264
popova Blush, стопли майчиното ми сърце Mr. GreenИ твоята  беба е голяма сладурана и не го пиша само с идеята за връщане на жеста Hug
pigi, луда глава си ти Joy
lala, пропуснала си да споменеш, че повдигането на темата за кърменето, води и до лишаване на детето на осмелилата се майка, от екстрата да му се пожелае здраве при навършване на 7, 8 и т.н. месеци Whistling
didi_fiestaмоите поздравления  за твоя Криси.  bouquetМимето все още си прави разсейки за този род акробатики.Все още и не пълзи, а така ми се иска да я избягваме тази проходилка TiredПредпочитам гъсеничка да си имам в къщи. Mr. Green
Момичета да ви попитам, как мога да различа хремата от разтежа на зъбките, от тази в следствие на настинка?Вчера на Мимето и изхвърча от нослето едно сивкаво-зелено сополче, че се попритесних малко Rolling Eyes

# 265

Чудя се, дали другата седмица да не въведа сирене? Вие от кога мислите да въведете сирене, а жълтък и глутен? Днес свърши и двете работи в гърнето, но нали и е за първи път, та не бързам да се радвам- било си е съвпадение. Simple Smile
Аз се записах на курс по английски- 3то ниво. Много е готино да ходиш на училище, имаме си и училищен звънец, пиша домашни, есета...много ободрително ми действа. Ходя и на плуване и то деня си минал, та затова напоследък все нямам време да се включа. Ще се връщам на работа от април и ако до тогава не сваля някое килце- лошо, защото нали работя в Крафт, та шоколадчетата всекидневно са пред мен и като не мога да им откажа. Това е една от малкото ми загубени битки!!!
!!!
Аз давам сирене от 7мия м, а глутен въведох скоро!
А ако някоя домашна по английски те затрудни свиркай, аз преподавам англ.език. Joy
Лала толкова се смях, че едва не събудих Павел Joy

# 266
Добре дошли на новите мама и татко Hug
Лала направо ме заболя коремът от смях.
Искам да кажа че аз и на живо съм по-лаконична и ако не отговарям на вички да не ми се сърдят просто предпочитем да пиша за нещата за които имам информация, не се сърдя ако и на мен не ми се отговаря винаги.
В тази връзка обсъждате глутена, жълтъка и месото жълтък смятам да въведа на 7,5 месеца а месо и глутен на 8, сирене смятам да дам също някъде на 8-8,5месеца тогава ще дам и краве масло в попарка. Искам да ви питам с няколко майки обсъждахме кивито и червеното цвекло някои са ги дали доста рано на 6 месеца(става въпрос пак за късно захранено бебе) и аз се чудя дали да не дам в скоро време няма спор че са полезни и съдържат много витамини но не знам дали все пак не е рано какво мислите.
Аз смятах да не взимаме проходилка то татито ни една вечер се прибра говорил на работа с друг татко с бебе юлче та връща се и ми вика купуваме проходилка другото бебе вече ходело а Цвети още не се обръща и на следващата вечер донесе в къщи проходилка. Цвети обаче още не може да разбере как става номерът с придвижването радва се като я сложа но се побутва основно назад, но има време все пак я имаме от няколко дни.

# 267
Честити месечинки на Емилия,Ивайла,Павел и Георги!
Да почерпят!Аз не съм на диета!
Да са живи и здрави и много да слушкат!  bouquet  bouquet  bouquet

Лала евала,изплаши Кредор и вече не идва!А Бета и аз си мисля същото,подозрително прилича на онези Жорковци и Експрес! newsm78

А може и просто ние да сме си малко подозрителни и да не се доверяваме лесно,а човека да си е наистина един добър и всеотдаен татко,чувствителен и грижовен!
Но и за нас е много загрижен да ни помага  newsm78

Аз лично ще го приема само ако се представи като всяка една от нас и каже нещо повече за себе си!Както и всеки друг нов тук,както ние сме се представили и приобщили така и те!Не мисля че трябва да очакваш да те приеме някой ако ти не направиш усилие да се приобщиш,да кажеш нещо за себе си да те познават другите!Да покажешщ снимка на бебето си!И ей такива работи,които хората приемат за истина и се доверяват и ти обръщат внимание!Много нови момичета го направиха и са сред нас не се отказват на първата пресечка!
Това най вече за Кредор да се представи !

Фокита супер е това че ходиш на плуване и аз много искам но за сега няма възможност,лятото дано се отдаде!

Жоржито на теб позна ли ти , а сега Дито по-добре ли е или всичко си е внушение!
А найстина Йолк къде се загуби? newsm78

# 268
  • somewhere over the rainbow
 smile3507Здравейте! smile3507
Е, Жоржи, този път ви минахме по събуждания - 68735 smile3533 Как издържат дяцата на това безсъние - не става ясно. Струва ми се просто липса на дициплина, че след н-тото събуждане, не издържах и като викнах нещо от рода: "Я да заспиваш бързо!", само се обърна главата и се стиснаха очите...15 мин. нито "гък" Mr. Green
Я сега, в тон с месецът на любовта, да ви почерпя за нашата първа годишнина от годежа ни hug /нямаме брак, та това си отбелязваме/. Ще пийнем по чашка довечера...няколко пъти Blush Хайде и вие:
Е, Лала, с риск да допълниш още една точка Mr. Green, ще те похваля и аз Hug Имам голям афинитет към някои от точките /ама няма да кажаа/ Whistling А допълнението на Слънчо е точно попадение Joy Joy Joy
Кредор, ти ся да н'са уплаши? Thinking Ако още не си, кажи името и датата на раждане на детето/децата си, за да те пишем у списъка, да звучиш по-достоверно Crossing Arms

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 11:57 от N_A_N

# 269
               kyllmg ЧЕСТИТА МЕСЕчИНКА НА ИЗЛюПИЛИТЕ СЕ НА ТАЗИ ДАТА ПИЛЕНЦА!  kyllmg
               ДА СЛУШКАТ И С ДВЕТЕ УшИЧКИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ ВСЕКИ ДЕН! smile3535
Ренииииnewsm45 Ако знаеш каква патка заспала съм, просто ще се погълна, ще се повърна и пак ще се погълна от яд! smile3511 Тази сутрин дойдоха бабата и дядото на гости . Носеха шоколад и разни други благинки. Данката протегна ръчички към шоколада и аз /нали му се радвам, че от скоро ги протяга/ му го дадох. Но както му го дадох, така се и отплеснах. smile3537 След малко мъжо вика: " Вземи го ,че с тези две зъбета , нищо чудно и да си ръфне". , но уви беше вече късно. Е, не си е ръфнал, но беше обелил хартията, станъола, а шоколадът беше мокър. Ох, няма да си го простя...сега цял ден ще ми е на премисли. Praynig Успокоява ме единствено факта, че и онази твоята мама е давала Република на 6 месечното си бебче. Добре , че го сподели , за да утешиш и без това вече гузната ми съвест.
 Остави това, а и на всичкото отгоре заради този запушен нос, не иска и да цока...само в полусънено състояние. ooooh!
Eli83: И аз не съм на диета, една торта ще ни стигне ли? Уф, не искам и да мисля за шоколад... nono
st.g : И аз мисля така да процедирам с въвеждането на месо , жълтък , глутен и пр.
pigi : Все забравям да ти кажа...преди да си смениш аватара на щерка си, казах на мъжо:"Гледай ква мадама, а е родила 3 деца!"  Joyне , че не си приличате с дъщеря ти де...
didi_fiesta: и Данката напоследък се буди с рев нощно време, но го отдавах на зъбките. Възможно ли е да се е стресна и той? Само това ми липсва... Praynig
foquita : Разписвай се по-честичко при нас, липсваш ми, днес си оплакнах очите с хубавото Яне!  bouquet
Slyncho :
Цитат
как мога да различа хремата от разтежа на зъбките
И аз точно това се чудя, при нас нови зъбки няма, а хрема има... newsm78
jorjito: Тези врачки са нож с две остриета, току виж ти втълпи някоя излишна тревога, а на детето му няма нищо. Thinking
Чародейката   къде се спотайва? Peace
Радост: Ако беше влязла като мъж, определено нямаше да усетиш липса на внимание. Как е бебчо, справя ли се вече с лъжичката? Hug
Бат Бойко: Ти уж за друго влезе при нас, но сега се налага и майчиното мляко да си кажеш.Притиснат си отвсякъде! bowuu
 Лек ден и стискайте палци да нямам фал с този гаден шоколад! Cry

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 12:20 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт