Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 195
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета благодаря за пожеланията да ви почерпя със закъснение cook cook beer3 smile3510 Вчера ни нападнаха бабите и не ми остана време да вляза във форума.
Няма да се включвам в спора смянам че всеки прави най-доброто на което е способен. NAN надявам се лечението ти да бъде успешно и да можеш спокойно да се радваш на отглеждането на бебка.
За даването на Република на бебе нямам думи аз все още си позволявом по 1 кафе и то слабо защото ме е страх да не стане кърмата мляко с кафе Laughing, а понякога когато бебка е писукала пред нощта така ми се пие и второ.
За количаството пюре Цвети изяжда 180-200мл. като това хранене е заместено.

# 61
добро утро или добър ден newsm78
мерси на всички за съветите!Давам на Ели сега един сироп на др.Тайс-мултивитамол и там има вит.С затова не смея да и давам отделно.Ще звъня на доки!
Не съм се изцеждала от 2 дни и не чуствам напрежение Thinking lala ти направо ме уби!Верно ли толко време си имала мляко?!?Значи да не се надявам скоро да пресъхна не че нещо ми пречи но ме е страх от мастити разни!
Да се похваля разболях се и съм свалила 3-4 килца Mr. Green

# 62
Да се похваля разболях се и съм свалила 3-4 килца Mr. Green
МариаЕли направо ме напуши насмях  Hug е поне едно добро нещо да има от гадните вируси. Пожелавам ти бързо смъкване на останалите килца, но без "екстрите".  Joy

# 63
мама Дани то екстрите както е тръгнало скоро на печени чушки ще мязатно мъжо обеща че ще правим корекции!"тате каза че ще ми купи колело ама някой друг път"Като му писне да мачка палачинки ще инвестира!

# 64
b] lala[/b] ти направо ме уби!Верно ли толко време си имала мляко?!?Значи да не се надявам скоро да пресъхна не че нещо ми пречи но ме е страх от мастити разни!
Абе мляко е силно казано, но като стиснех и излизаше капчица белезникава течност. Даже се чудех дали това не би ми попречило да забременея, ама явно не за щастие.

# 65
забравих да се оплача вчера в банята направих троен аксел и сега ме боли Д-то дайте лек за синьо "Д"

# 66
нещо като коластрата сигурно newsm78 другата седмица си ги взимам под мишница и на леля доктор newsm01

# 67
забравих да се оплача вчера в банята направих троен аксел и сега ме боли Д-то дайте лек за синьо "Д"

newsm62
isi  при едно такова мое падане си контузих опашката и близо 4-5 месеца сядах на страни!Лек нъцки някоя и друга гумена постелка може да те спаси другия път Peace

# 68
Добро утро от мен и Емка  Hug
Прасчо,благодаря за кафенцето.
Чудя се от къде да започна.Хайде от изпита.Ми кво да ви кажа скъсъха ме.7 грешки от допустими 5.Ейййй не си намерих място от яд,та сега на 22.02.пак съм на изпит и този път ще го взема,ша им са незнае и листовки грозни  #Cussing out Иначе за шофер май ставам  Embarassed Аз ще ви предупреждавам като излизам с колата,за да си стоите вкъщи  Mr. Green
Емето е добре,тотално си развали режима.Спеше при мен,и ядеше по 100 пъти на нощ  Crazy Снощи заспа в 1 ч.как ще я караме не знам.Сега пак заспа с 300 мъки сама в леглото си.Няма да се давам лесно,ще си влезем в крачка....
Все още не се е озъбила,не седи сама.Като я подпра с възглавнички и се свлича.Надявам се скоро да се окопити,и да не е мързелана като майка си  Embarassed
Много ми е хубаво като съм си вкъщи.Няма по-хубаво нещо от дома,въпреки,че сме на квартира тук се чувствам най-на място!Отвикнала съм да седя на Враца,и ми беше мноооого тъпо,и мъчно за Сф и всичко свързано с начина ми на живот тук.Включително и за вас.... Hug
Отслабнала съм 2 кг.последната седмица,късно се сетих да правя диета,иначе бая да съм отслабнала там.....Ейййй много се бях сдухала,никакво мърдане повече  Naughty
Кво друго да ви кажа...ми не се сещам.Айде по-късно пак,че сега нямам търпение да видя Синеочка и Лорето  Hug  Heart Eyes
Чао и до после.

# 69
Миме, няма страшно от това че има малко мляко в гърдите. След спиране на кърменето до 2 г. след това е възможно при стискане да излиза течност.
 А няма никаква връзка м/у това и забременяването, има много бременни кърмачки, които сливат кърменето на едното дете с другото и продължават да кърмят в тандем. В последните месеци кърмата става коластра.
Можеш да изцеждаш мааалко само ако почувстваш напрежение и ще си спре от самосебе си. Не се притеснявай от мастит, то не става току така.

Иси, приятно посрещане на гостите.

# 70
абе синео4ке тая твойта Лорка много хитър поглед вади тежко ти се  пише май след време Joy

# 71
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас! Hug
Попова,добре дошла Heart Eyesнаистина си няма по-хубаво от вкъщи пък било то и под наем.А ти кормуването взе ли го или не?То сега незнам как е,ако те скъсат на листовки пускат ли те поне кормуването да си вземеш newsm78 Що не пробва с връзки,че то паричките ще ги дадеш за изпитите и без това newsm78 Пусни нови снимчици да я видим Емка колко е пораснала Grinning
Да се оплача ние досега нямахме ток и тъкмо сутринта се бях зачела и изгасна всичко #Cussing out,та сега като дойде,веднага сядам на компа Mr. Green
Мариаели,няма страшно тя ще си спре кърмата от само себе си,изцежда се само ако има напрежение в гърдите.Аз хапчета не съм пила предните два пъти,че те какви странични ефекти имат ooooh!и проблеми нямам.
Изи,може да се намажеш с Фелоран,хем да спадне ако е подуто,хем да не те боли!Има и по-скъпи вносни алтернативи,но това върши същата работа Peace

# 72
абе синео4ке тая твойта Лорка много хитър поглед вади тежко ти се  пише май след време Joy
Не само погледа й е хитър....Тежко на баща й,той да й го мисли  Joy

# 73
  • София
Попова добре дошла в София и при нас.Липсвахте ни с Емка,а за изпита на 22.02 ще сме с теб.
Бре,то станало време за ядене,хайде после пак.

# 74
Ехоооо,привет и от нас абе вчера пусната темата и вече пет страници изписани не може да ви изчете човек Crazy
Ооооооооо, popova добре си дошла съжалявам че са те скъсали но нищо не се ядосвай другия път повторение му е майката Party
честито на месечинките днес

Общи условия

Активация на акаунт