Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 232
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
MARIAELI аз също бих пробвала с вит С първо  Peace
Диди фиеста  Hug

Нан какво точно трябва да ликуваш или не ти се говори за това  Thinking

# 46
 Flowers SunflowerЧестито и на всички имениците! Flowers Sunflower
Аз гледам ако може изобщо и да не ям че онуй върви 2 минути зад мене!

Joy Joy Joy
Мами,да ви се оплача,моя комп май е пипнал някакъв вирус и сигурно за това толкова бавно ми зарежда #2gunfire

Твоя комп да не е хванал и той грип?  Simple Smile Пробвай http://www.free-av.com Това за момента е най-сигурния антивирусен software според мъжо. Peace
                                     Айде, лека и от мен! Flowers Rose

# 47
Здравейте момичета  Hug
Липсвах ли ви?  Flutter  Mr. Green Вие на мен мнооооооого  Heart Eyes  Hug
Ей сега се прибрахме и бързам да ви пиша.Много съм пропуснала,но ще се опитам да наваксам.
Айде лека вечер,утре съм на линия.  Hug

# 48
Eйййй Попова,

взе ли изпитите  ?   Hug

Нани много хубав аватар  Wink

Хайде лека......

# 49
didi fiesta, в Сф сме, но не сме софиянци  Laughing. Четох в един брой на "9 месеца" за менюто на 8 мес бебе и се замислих и аз да спретна едно меню на беба  тя пък се разболя. Освен да пробвам към края на седмицата.
MARIAELI, при мен кърмата също беше намаляла до 20-тина мл и просто един ден ми писна да се цедя. Три месеца ръце не ми бяха останали, та 2-3 дни не се цедих- имах леко напрежение в гърдите без болки и ми спря. Не съм пила лекарства. За капки в нослето не мога да ти кажа, че на Киа не бяха много и се оправи без. "Виброцил" май ставаше за малки бебоци  newsm78 ( ей сега погледнах на опаковката- деца от 6 мес. до 1 год.- по лекарско предписание).
NAN, оправяй се бързо, има на кого да липсваш  Hug
Лека мацки и цунки на бебешорите  newsm46

# 50
Хайде и аз да се разпиша.Didi fiesta, ти ли питаше за надуваемата кошара? Има я в магазина зад БИЛА на бул. България. Не зная как се казва, на 3 етажа е. Ева нали беше малко болничка, изписаха и maxitrol капки за очи 5 дни и 5 дни виброцил гел. Започнахме го от днес. Утре ще пробвам и аз вит.С. Mariaeli аз също почти нямах кърма от самото начало и като спях да цедя тя спря сама. Не съм имала напрежение в гърдите, нищо.
Popova, какво стана на изпита, шофьор ли си вече?

# 51
  • София
mgizdova, магазинът се казва Комсед.

NAN, да си призная честно, понякога съм си мислила да изкоментирам това, че така бързо стигнахте до кухня с Дая, но сега разбирам, че си си имала причини за това и се радвам, че не съм се месила. Разбира се, че Дая има нужда най-вече от здрава мама  Hug. Ако искаш, сподели с нас повече.

popova, взе ли книжка? Само да кажа, че ако не си, няма страшно. Аз взех от петия път с връзки  Embarassed. Сега обаче мъжът ми предпочита аз да ни возя, а баща ми, който е професионален шофьор, след един обход на Северна България, ми стисна ръката и каза Браво!

# 52
# 53
добро утро
Току що гледам прогнзата по Нова и дават днес, утре и другиден 10-11градуса. Супер ще има разходки  newsm44 newsm68
Дано се оправят бързичко малките сладурковци.  doctor стига вече аааа.
Аз сега си пия кафенце и прочетох пропуснатото от тази сутрин.  morning Coffee Тази сутрин ми се спи особено много  1countingsheep жалко, че не може. Малкие Криси вече е във фихура си.

Поповааааа   Hands Clap welcome welcome липсвашени. Казвай сега какво ново при теб. Сладката Ема и всичко, всичко .... Hug

За надуваемата кошара - ние изобщо не я уважаваме, заради нея махнах масата в хола, а сега си стои като паметник от преди 10 ноемрви  Joy Joy. Надявам се някой ден да му хареса. Иначе всекиднесно си я надувам да ми се развиват гърдите  hahaha hahaha. Нашата се оказа малко дефектна и отдолу спада по малко и аз всеки ден духам  Wink Joy.
Честито на месечинковците много целувки от нас.  Hug Hug

# 54
честити месечинки днес на Дамяна на мама sugar_lady
       Боряна на мама dedi

Виктор на мама varvara 
      Калина на мама jane1
много да са здравички
popova Hug  love001 welcome
за пускането на темата не ми се пише и не ми се спори
pepi искам да спра и май ще стане от само себе си.
дай ни на нас жените някой да захапем...на мен пък въобще не ми пука дали някой ще ме съди че не искам да къмя!Евала на ези които искат и успех Peace
И по-скоро мисля че тук се получи ефекта с разваления телефон тоз какво казал онзи какво разбрал... #Crazy
На мен пък заглавието ми харесва!
Много готвите бе!Аз гледам ако може изобщо и да не ям че онуй върви 2 минути зад мене!
Я кажете капки за нос за малката че нещо и се разтече!
не знам защо много момичета са останали с убеждението че тук някой обвинява някой аз съм от септември месец и точно за кърменето никой не е обвинил че другия не кърми напротив само малък пример когато джоржито спря но не по нейна воля а по принуда всички я подкрепихме има и други случаи но не ми се пише
Bettaкогато се правят забележки се правят на всички и обратно Naughty
pepi111 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и на краката fingerscrossed
Nanny Hug
N_A_N може да сме много различни и да имаме различни възгледи по много въпроси но все пак сме майки обичащи децата си за това ти желая много бързо възстановяване за да може да се радвате взаимно с Дая една на друга
и последно не че ви интересува но тези дни няма да влизам във форума имам много работа която не търпи отлагане и после гости абе пълно програма така че лека и успешна седмица  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 10:00 от isi_kam

# 55
  • Варна
пускайте BTV Laughing

# 56
Здравейте!

Надявам се Иси да си е запазила красотите и да ни ги предложи в следващата темичка. Понякога стават недоразумения с пускането на теми, аз самата веднъж пуснах или щях да пусна (не си спомням вече newsm78) една и да дублирам така. Та просто трябва да се изясняваме навреме и толкова. И не е нужно да се иска разрешение от всички, просто новият желаещ съобщава на стария пускач на темата и те се разбират кой кога пуска. Толкова много теми пишем, че даже не е възможно всеки път да се предлага нещо ново и всеки нов желаещ е добре дошъл. Поне мен ме радва разнообразието.

За споровете около кърменето, да ви кажа честно вече се изприщвам като чуя. Първо се оправдават тези, които не кърмят, сега трябва да се оправдават тези които кърмят...Смешна работа! Пожелавам на всички "кърмачки-манячки"  Grinning манията им да продължи колкото им сърце желае, защото няма по-хубаво нещо да дадеш на детето си това което желаеш и мислиш, че е най-доброто! Не всички успяхме с кърменето, но това не е болка за умиране. На всички дечицата ни ще пораснат и стига да не даваме Република на 6 месеца Joy, всичко е наред! Пък и човек се учи от грешките си и като сбъркаме, децата както виждате, веднага реагират и ни се налага да се поправяме в крачка.

Нан, аз отдавна разбрах, че имаш здравословни проблеми, въпреки че си споменавала много дискретно затова. Надявам се да се оправиш колкото се може по-бързо и си права, че трябва да се погрижиш за здравето си, защото Дая има нужда от майчето си. Пожелавам ти бързо оздравяване!

Попова, дано си минала изпита успешно. И мен ме скъсаха първия път, втория път я взех, но от мен шофьор не стана Embarassed Но аз съм особен случай...просто съм голяма пъзла и паника и това е. Мисля, че е нелечимо. На теб ти пожелавам успех!

Мариаели, аз спрях да кърмя постепенно, просто Пипи малко по малко сучеше за по-кратко време и на 4 месеца като стана си обърна главата на другата страна, изсмя ми се и това беше! Тогава вече кърмех само сутрин и то повече за кеф, отколкото друго, защото мисля, че количеството вече беше много малко. Когато Пипи отказа да суче, нищо не съм правила, оставих нещата така. Същото беше и при дъщеря ми. Нищо не ми стана на гърдите освен че 2 месеца по-късно, един ден ме преболяха нещо и като ги стиснах имаше още мляко. Но май млякото не секва доста дълго време, защото аз си спомням, че като забременях с Пипи все още имах малко мляко от дъщеря ми, а бях спряла още като беше на 3 месеца!

# 57
този пък Иван Звездев- педиатърката му каза,че не се пържи,а той си знае неговото"съвсем малко ще го запържем, докато преброя до 30"

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 09:58 от pipi

# 58
  • Варна
Честити месечинки  ura
Попова, lovekiss lovekiss lovekiss Добре дошла,липсваше ни  Flushed.Как сте с Емка-семка?
Иси hug
НАН,много пъти съм се чудила какво ти е,и съм си мислила да те питам.Естествено не е удобно щом човек не иска да сподели сам да се пита такива лични неща.От все сърце ти пожелавам бързо да се оправиш и да се гледате с Дая. Hug Hug HugЕдно детенце има най-голяма нужда от майка, която е здрава и изцяло отдадена на него  bouquet  bouquet  bouquet
вчера като излизах/без дребоса Laughing/влязох в Катедралата и запалих свещи за всички вас мами,за болните бебчета и мами,за медиците,за Дарито.Господ да пази всички newsm17
За кърменето не ми се говори Cry,болна тема ми е.поздравявам всички които продължават да го правят smile3501
Със следващото ще съм по подготвена и смятам че ще се справя с тази задача Wink

# 59

сега съм решила да купя всички детски списания и ще пращам снимки на малкия.може да имаме късмет Mr. Green с някоя количка като Фокита. Mr. Green
Аз редовно пращам снимки:) не че печелим, но като си купя списание поне Павчи да е в него Joy Joy Joy
В моето бебе и аз в предпоследния брой имаше снимка на Павел и за следващия пратих, да видим дали ще ни има в списанието.

Общи условия

Активация на акаунт