Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 235
  • 300
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте, отново!
Mariaeli, не можах да разбера какво искаш да стане – да спреш кърмата или да продължиш да кърмиш  newsm78?
Dew, честити нови придобивки на Герганчето!
Radostina33, стискам палци  fingerscrossed всичко да е ОК! Много добре сте направили, че ходите в Плевен на прегледи, мисля!
Isi kam, мисли позитивно! За другата тема тъкмо ще са се върнали и Диди, и Попова и ще видим сътвореното от теб. Не е отишло “на вятъра”!!!
Синео4е, аз се опитвам да давам с лъжичката, ама понякога като “каже” не, та НЕ. Мъча, опитвам, ама тя реве и аз нямам нерви. Днес си изпапка и кашата и плодовото пюре с лъжицата  newsm44, но да видим.
Elip, нашето количество пюре или каша на ядене е около 50-60мл, но ние нямаме заместено хранене все още.

Slyncho: Никой не критикува некърмещите мами,/получи се обратното мисля/. Аз слагам всички жени тук под общ знаменател"Майка на своето дете!"без значение коя какво дава на детето си за ядене. Hug
Всеки да си казва каквото му е на душа, нали няма да се сърдим на откровеността! Давайте напред! Веселба да е! Нали сме тук, за да се забавляваме!

За отбиването, не съм чувала подобно “суеверие”.
Ние пък казваме “тата”. И преди малко за сефте се изпишахме в гърнето  smile3501.
Всички като сте наслагали едни сладурски снимки на сладките юлчета в аватарите си, иде ми да ги нащипкам по бузкитеее!

П.П. Утре имам изпит по английски, да стискате палци! А после ще го полеем, макар и само виртуално!

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 21:45 от pepi111

# 31
Привет
Ето с какво нахраних Криси тази вечер  Joy Joy Joy Joy

Джорджи благодаря за идеята - станаха чудесни мммммм   chef.
Черпя всички ви по случай именния ден на мъжа ми днес.

И честито на всички които носят името Пламен, Пламена. Специално на малката Пламенка. Да ние жива и здрава и винаги така чаровна. Целувки от Криси Party

# 32
  • През девет земи в десета
Бре какви дебати са се завихрили newsm78 По-спокойно го давайте,както казах и преди би трябвало тука да се разтоварваме,а не обратното Thinking
Засега  smile3505,че току виж някой се разсърдил,а не искам никой да обидя. Hug

# 33
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА

Галин на мама Ренито   bouquet   Белослава на мама didkapan   bouquet   Виктория на мама Silvia_N  bouquet  Цветелина на мама st.g

# 34
Мама Дани, много благодарим за пожеланията..само да питам защо днес имаме имен ден Blush Ние празнувахме на 02.01 и не знаех, че и днес имаме повод...нищо - поводи да има!!!

# 35
Нарина ето : Пламен, Пламена Преп.Вукол Смирненски Св. Фотий , патриарх Цариградски 6 февруари
Справки : http://www.bg-mamma.com/site/content/view/427/59/  Hug

# 36
Мама Дани, мерси  Hug Ами ще празнуваме 2 пъти...какво по-хубаво Heart Eyes

# 37
Пепи, стискаме палци и браво за успеха с лъжицата.

Джорджоуууу, ще ги правя аз тези питки! Ах каква си! Аз нарочно не се ръчкам в готварския аз ти..така да изкушаваш. Мъжа ми каза че вече гледал с друго око на форума след последната седмица Joy

Мама Дани страхотно изглеждат. Ама и ние сме едни, като се запалим и всички почваме да правим нещо.Сега са ароматни питки. Хехе, този път и аз ще снимам да показвам, че тортата с рулата забравих.

Свао, да не станеш много кръшна с това тае бо бре, ще засенчиш всички ни Heart Eyes

Нани, Heart Eyes правилно, всички сме майки и имаме какво да си кажем за нашите деца. Затова и пиша тук, макар че много пъти съм мислила да не го правя.

Гери,не, мила,не е това от мола, дънките от аватара и един суитшърт(така ли се пише) Grinning Ама и ти си кулинарка, признавай си бързо, бива те по засуканите манджи надушвам аз.Благодаря че подсети за главните букви, нямах точно това предвид, по-скоро да подчертая исках..

Слънчо, моля да визираш когото имаш предвид по никнейм, защото това мн. число нещо ме изнервя...а и не мога да си спомня някой да е нападал некърмещи майки... по-скоро кърмещите останахме с впечтлението за обратното. За проблема който си имала, може да пуснеш тема в кърмаческия, мисля че там е мястото и ще ти отговоря подробно.  bouquet

п.с. С НАН се изяснихме на лични и смея да твърдя че ми олекна. Честно казано не мога да тая гняв или лошо чувство. Така че повече няма да коментирам този въпрос. Grinning

# 38
честито на днешните месечинки цветелина, виктория, белослава и галин  Tada да са много здравички и послушни
Записвам се в новата темичка с хубави новини - Киа днес е направо здравичка. В четвъртък ще я заведа на контролен преглед и се надявам да съм права  Praynig
Много кулинарки тука  Grinning искренно ви завиждам. Аз все се оправдавам, че нямам време  Mr. Green
Синеоче, нашето гърненце е същото, но го ползвахме само веднъж по предназначение. Когато тогава  smile3550 сега си го ползва за игра. Лора голяма мома станала, да я нацелуваш   love001
Да почерпя и аз за моя тати Пламенчо  Wine Glass cook cook Popcorn cheers  food002 Misc Baby Bottle ей, не можах да се справя с тези снимкипускам една за проба http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2092835
elip, Киа хапва около 200-240мл на ядене ( 4 пъти дневно), тези дни за обяд хапва по-малко, но го отдавам на грипа. Спи си спокойно през ноща и не я насилвам, виж за пиенето на вода и сок водим големи борби. Не ще и това си е  #Crazy
didi fiesta, ти ли правиш супичка за бебо или е на кухня ( не си спомням), та ? ми е даваш ли месни супички когато даваш зеленчуково пюре?

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 21:52 от amerie

# 39
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Сега си открих грешка в постинга, но я оправих! Който го е чел сигурно се е озадачил, че уж искам да храня бебка с лъжица, пък се опитвам да я храня с биберона Joy Joy Joy.
Айде, лека вечер и сладки сънища!

# 40
amerie,тука в софия кухнята започва от 10 мес./извинявай,но не погледнах ти откъде си/.Да,аз му я правя,когато яде месно пюре е зеленчукова само,а когато яде зел. пюре-месна.Ама аз му давам по малко,около 30 мл.
Мами,да ви се оплача,моя комп май е пипнал някакъв вирус и сигурно за това толкова бавно ми зарежда #2gunfire
Ужас,ще се побъркам,а иначе имам антивирусна ,ама Sad

# 41
pepi искам да спра и май ще стане от само себе си.
дай ни на нас жените някой да захапем...на мен пък въобще не ми пука дали някой ще ме съди че не искам да къмя!Евала на ези които искат и успех Peace
И по-скоро мисля че тук се получи ефекта с разваления телефон тоз какво казал онзи какво разбрал... #Crazy
На мен пък заглавието ми харесва!
Много готвите бе!Аз гледам ако може изобщо и да не ям че онуй върви 2 минути зад мене!
Я кажете капки за нос за малката че нещо и се разтече!

# 42
  • somewhere over the rainbow
Еее,гледах ги клипчетата на Бета и Герито най-после. Отвориха ми се без проблем. Бетаа,Яна е голяма сладурана и ще стане красавица като порастне /не го казвам от куртоазия, а наистина го мисля/ Hug Hug А Митето как сладко се смее, Дая не може така, по-скоро излиза някакво хълцане hahaha, ама пак е сладко де  Heart Eyes
Амери, радвам се, че Киа се е пооправила Peace И аз от опит знам, че този грип е ужас #Cussing out
Мариаели, щом цедиш по малко,мисля,че ако спреш да цедиш,нищо няма да стане. Но не съм сигурна де newsm78
Аз ще спирам да кърмя, защото ще се погрижа за собственото си здраве. Това означава продължително лечение, далеч от беба. Щях да ходя преди да забременея, даже и с докторите бях се уговорила, ама ей на, забременях и въпреки, че ми беше много трудно и получих усложнения в състоянието си /както ме предупреждаваха/, изкарах една сравнително лесна бременност и родих здраво /чук чук/ бебе. Но сега вече не мога да отлагам повече, че заболяването ми прогресира. А на Дая й трябва здрава мама Heart Eyes
Това е. Лека и мека Peace

# 43
Дне сгледах снимикте в албумчетата ни и като ви гледах сватбеното албуче какви сладурки сте,а и като бременни,а аз бях такова кюфте/меко казано-качих 26 кг/Е,сега съм по-слаба,дори преди да забременя не бях толкова,ама ме е яд,че на човек не съм приличала като бременна,ама поне се радвах на вашите сладки коремчета.
Ренито,аз се чудя от къде Галко има такива хубави сини очи,а то твоите били такива,аз нали малко не доскив,та на тази снимка,която ти излиза в постинга не си личи с какви очи си,ама днес разгадах Grinning
мами,исках да ви питам,някоя може ли да ми каже тел. на памперс за справки,че като се преместихме и куриера няма да може да ни намери и някой друг ще ни вземе наградата #2gunfire

# 44
  • Варна
MARIAELI ,пробвай първо с  витамин с и ако не помага капки.
Дайте пак сайт през който си качвате снимките за аватара,че този нещо е скапан  http://imageshack.us/.

Общи условия

Активация на акаунт