Сняг най-после наваля, ЮЛЧЕ, хайде вънка със шейна!

• 10 227
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна

Рени
,направо съм в потрес от въпросната случка #Crazy #Crazy #Crazy
Синеоче, Wink поздрави и на Лорето Hug

Аз искам малко да разведря темата/ако е възможно Confused/с едно предложение за всички които обичат да експериментират в кухнята.Бъдете сигурни че ще останете очаровани.
ето ги моите Embarassed

а ето я и рецептата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119848.140

Иси
Hug  bouquet

# 16
  • София
Синеочка, просто ми се иска да си се върнем на 'отчетните' си разговори, защото между афектираните постинги мамите, които споделят или питат нещо започват да звучат направо не на място.

Рени, тая мама е за  #2gunfire, някой каза ли й нещо или останаха всички без думи?

# 17
Честито на месечинковците днес!

Иси, запази си нещата за следващата темичка - сигурна съм че си сътворила нещо много хубаво!  Hug

Синеочка, много е сладка Лора на гърнето! Heart Eyes

Джорджи, и вашите снимки стигнах да разгледам - страхотна двойка сте. Ама и ти каква си кулинарка - браво! Аз крокодила още не съм стигнала да направя Tired

За яденето и аз бях писала още след тукашния семинар, че казаха, че 3-4 вида зеленчуци и толкова плодове са достатъчни на децата.  Peace Вкусовете се въвеждат така или иначе цял живот - не е зор за 2 месеца всичко да опитат  Peace Аз лично съм опитала спанак за пръв път на 25г  Mr. Green

# 18
Рени Joy
И аз един път бях навън и Павката огладня и една приятелка му предложи кроасан Joy
Ние цял ден бяхме на разходка, страхотно беше.
Еее не критикувайте толкова NAN Praynig
Isi_kam кофти се получило наистина Hug
 И нашето гърне е със зайчето, червено

# 19
еми останалите взеха да коментират че шоколадът е алерген,че децата е хубаво да се ограничават до 5-тата годинка...
Че се превъзбуждат и нещат да спят каза едното момиче...ама пей си пенкеле.

Жоржи много ти е хубав твоят Митя по бодинце  Grinning

# 20
Весел месец на  Белослава на didkapan, Виктория на Silvia_N, Галин на Ренито и Цветелина на st.g

За кърменето, понякога се случва въпреки огромното желание и старание нещата да не се получат.Гадно е да обвиняваш такива майки, защото те и без това изпитват някаква вина и имат чувството, че все не са  направили достатъчно.При мен от 4 пробни кърмения резултата беше 2мл., 20мл, 20мл., 10 мл.Ако някой е успял да се справи след такова нямане моля да сподели какъв е начина.Ще сме му благодарни, аз и детето което предстои да родя.
За захранването, всяка майка решава сама как да го направи.Непоискани съвети по мое мнение не е препоръчително да се дават.Те могат да доведат само до обостряне на отношенията, до нищо друго.

Защо нападате така НАН?Изчакайте да се включи с мнение по въпроса и да видим тогава дали се налага да я изядем Mr. Green

jorjito, огладнях пак  Embarassed

# 21
Ренито:
Цитат
една мама как тикаше на 6месечното си бебе РЕПУБЛИКА 
Тази определено е от другия тип мама-маниачка...до годинка ако може от всичко да опита, сякаш няма цял живот да яде всевъзможни чудесии. Не се учудвам, виждала съм и кренвиршка в устата на 6-7 месечно. newsm78
Isi-kam:
Цитат
помолих я на лични да я пусна аз
Сигурно си искала да бъдеш коректна, но се чудя защо се е стигнало въобще до лично съобщение...не мисля, че е нужно да искаш позволение, би трябвало този , който не е осведомен да изчака с пускането на нова тема ...пък и наистина е време за промени.Никой не бива да се чувства модераторопомазан ...и това разделение , за което говорите...съмнявам се, че идва от кърмещите мами.
NAN:Благодаря ти за определението, мен лично това не ме засяга, а напротив - годрея се , че като майка давам дължимото на най-любимото си същество.Разбрах в последствие /като поясни/ какво си имала пред вид ...Радвам се, че си си изкарала добре и да - интересува ме защо не кърмиш, все пак нали затова сме тук, за да споделяме! Naughty
Slyncho: Никой не критикува некърмещите мами,/получи се обратното мисля/. Аз слагам всички жени тук под общ знаменател"Майка на своето дете!"без значение коя какво дава на детето си за ядене. Hug
П.П. Никого не нападам , изказвам мнение...дори подканвам и другите мами да споделят мнение по въпроса.Това наистина е важна тема и трябва да се изясниме , за да не си говорим от тук нататък с недомлъвки и да се пренебрегваме една друга. Peace

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 19:23 от Nanny

# 22
  • ES

Честити месечинки-седминки!!!! Ако има осминки, да са поздравени и те!

Рени.... doh doh doh   Не и ли казахте нещо на тая жена бе?! И тя как реагира на мнението ви? То и ранозахранилите майки могат да кажат, че шоколад на 6 месеца е ....неам думи просто.

Джорджи ама ще пръснете бодито бе. Да го нацелуваш тоя ухилен сладурко. Голяма си майсторица, браво.   chef  Вкусни ли са питките на Карина? Аз вчера пробвах една шоколадово-карамелена торта. Стана страшно вкусна, но в рецептата са изaлгали, че за гaнаша трябват само 2 часа да стегне, и я ядохме с лъжичката, но си oблизахме и дупетата, много вкусна бе!!!

Синеоче и вие сте много розови и хубави, туй ли е придобиваката На Лоли от МОЛа?

P.S. Писането с главни букви означава крещене в интернет, спазвайте добрия тон.

# 23
Да се запиша и в новата тема.
Рени-ти направо ме разби. Shocked и то с такъв десерт-малииии
Ако искате може да се пуска анкета с предложения за новите теми и така ще се пуска най-оригиналното предложение. Само дано да не е много сложно пускането на анкетите  newsm78
jorjito- голяма вкусотия си сътворила, ама вече стабилно съм на диета и ще се въздържа от правенето. Ще си копирам рецептата и като стигна желаните килограми ще съм първа готвачка newsm64
Днес дори започнах с Тое Бо - дано да не си докарам мускулна треска....  261uu
Синеоче- Лорчето е станала много сладичка. Цункай я от нас newsm51
Днес времето е страхотно за разходки 1stroller Дано навсякъде е било   Nature Sunny и топличко.
radostina33 - fingerscrossed fingerscrossed с двете ръце и дано утре влезеш с добри новини.

# 24
  • Варна
 Joy Бодито изглежда така все едно че му е малко,защото като го снимах се свече надолу по възглавницата и бодито се опна Joy
Мерси че ни харесвате  bouquet
сега съм решила да купя всички детски списания и ще пращам снимки на малкия.може да имаме късмет Mr. Green с някоя количка като Фокита. Mr. GreenА тя къде изчезна newsm78
Опитайте питките,няма да съжалявате Peace
А моите верно много хубави изглеждат bowuu

# 25
  • През девет земи в десета
Само да се запиша и аз в новата темичка-сто и първа както винаги!Обаче времето днеска беше толкова хубаво,че не ми се прибираше по-рано!!! Embarassed
Що се отнася до кърменето,мисля да е докато Цвети се откаже! Mr. Green
Нан,мерси,че си сложила лентичка и на Цвети! Hug
Ама май никой не чете в подробности,Нан кърми все още,но си има причина скоро да отбие Дая Flutter
Рени и аз съм виждала да хранят 6-месечно с мазна купешка баничка,ама чак с Република  Naughty

# 26
Любовта , която даваме на децата си е най-добрата храна за тях!
                                            Честито на месечинковците !!!

jorjito , Митето ти е супер, успех! Hug
 eti_31, анкетата е наистина добро предложение. Peace
 pipi , днес беше прекрасен ден за разходки. Данката доста си поспа. Sunglasses
ивИчка  Heart Eyes
pigi
Цитат
Ама май никой не чете в подробности
....напротив Naughty
Цитат
Радвам се, че си си изкарала добре и да - интересува ме защо не кърмиш, все пак нали затова сме тук, за да споделяме!
Hug

# 27
И аз се разписвам в новата темичка.

jorjito, непременно ще се пробват питките. Изглеждат мноооого апетитни.
eti_31 , евала мила  newsm10. Прати малко стимул за диетки и насам.

Искам да ви кажа днес една мама как тикаше на 6месечното си бебе РЕПУБЛИКА 
...ами вижте какво правят хората. Аз един картоф не мога моя бебо да накарам да хапне, а те са вече на шоколад  Twisted Evil. Вземам си поука  Joy.

Та като си говорим пак за ядене да ви попитам по колко мл хапват бебчовците ви на едно ядене? Знам че въпроса беше задаван преди, но не си спомням в коя тема беше. Надявам се да не ви притеснявам с това.
Лека вечер на всички.

# 28
  • somewhere over the rainbow
Не трябваше ли Иси да пусне темата? Сега забелязах, че не е тя...Ако е приготвила темичка, да не се почувства пренебрегната? Нан, може би не си прочела в предната тема, Иси имаше желание да пусне новата тема. Само отбелязвам, за да не стане недоразумение...
Да, не бях прочела, но Иси ми писа на лични. Hug Аз вече бях приготвила новите ленти, които Бибошка още в петък направи /но нали нямахме форум, а после заминахме на гости/ и затова пак аз я пуснах темата. А другата - Иси!...и който друг пожелае. И без това изписваме една тема за 5 дни Crazy

# 29
  • somewhere over the rainbow
Пак пиша преди да чета ooooh! Но наистина много съм изостанала, а не искам да чета по диагонал. За темата - няма проблем, ще я изтрия, а Иси да пусне нейната /щом е жизнено важно, та се отделят по 2 страници за това/.
Иси, не знаех, че си правила нещо ново, ти ми писа, че си готова, но аз реших, че си копирала старата и новите ленти няма да ги има. Извинявам се, че не съм разбрала. Embarassed
Ивичка, всички заглавия, които съм видяла, са добавени към бъдещите заглавия и винаги съм се старала да слагам разнообразни заглавия, предложени от различни мами /по-често пишещите тук са го забелязали, надявам се/. Имаше едно или две майтапчийски заглавия на Нани, но тя каза да не ги добавям, че са шега.
И...спирам да се оправдавам...на никой не дължа обяснения Naughty
Иси, като видя че си пуснала новата тема, ще я изтрия тази или ще помоля някой да я заключи.

Общи условия

Активация на акаунт